• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

hayatım bak şuan çok telaşlı şekilde arıyorsun ulaşmaya çalışıyorsun heyecanını telaşını anlıyoruz sakın yanlış anlama ama biraz daha sakin olmalısın ve akışına bırakmalısın . yarın müsait saatlerde arar o seni .. bu kadar kendini paralarsan çok kötü olcan gerçe daha yeni olduğundan böyle oluyorsundur ama .. üzülüyorsun diye diyorum bebeğim

Bana ulasamamis ya uzulmustur diye telaslaniyorum :(

Nerde sevgilin..İlk zamanlar aramalar az olucak o yüzdn canınızı sıkmayın ama zamanla düzene girer
Rabbim şimdiden hayırlı teskereler versin hepimizee

Manisa- Merkezde canım arkadaşından kart almış aradı gene ararım bgn yda yrn sabah dedı olsun duydum ya sesini :16::16::16: yarını beklerım beeen hemencık bıttırmesın kartı bulamaz edemz:1::1:

Yaa gaziemir e de çok tanıdığım gitti ama böyle kötü olduğunu duymamıştımm..Bölükten bölüğe değişiyodur belki..İyiki foçada değil canım yoksa her gece ağlayarak arayabilirdi sevdiceğiiinn

bizde gitmeden araştırdık ama hiç öyle değildi yaa anlatılanlar ama bilmiyorum değişiyor demekki yaaa bizi bulur zateenn :(
haklısın foça değil çok şükür ama ben yinede kıyamıyorum kii ona :43: aramadı ben yatmıştır diye düşünüyodum ama ne yatması zor telefon açmış çok sıkmışlar yaa offff bu böyle mi gider yaaaa:(

canlarım yarim aradı az önce ben yerleştim diye ama evde babam olunca çok zor banyoda koonuştum iki dakika anca yaaa çok kötü oldum ben:( çok devrecilik var dedi çok sıktılar bizi sürekli eziyolar bizi dedi arayamaya bilirim merak etme dedi 150 kişilik koğuşta kalıyorlarmış bende anca tamam diyebildim hepsine bide ben iyiyim merak etme seni seviyorum diyebildim ve kapattı yaa şimdi daha kötü oldum böyle konuşuncaa yaa normal bi şey i bu üst devrelerin yaptıkları yaa ilk günden bideee içim düğümlendi yineee:43:
Allahım sabır ver yardım et Yarabbiimm :43:

Oluyor tabi olmazmi.oluyo ufak tefek sorunlar tabi diyip gecistirmisti erkek arkadasmda sordugmda.ezmeye calisanlar oluyoms ama amaclarina ulasamaynca ugrasmazlar dmsti daha once askerlik yapan arkadasimizz.

Manisa- Merkezde canım arkadaşından kart almış aradı gene ararım bgn yda yrn sabah dedı olsun duydum ya sesini :16::16::16: yarını beklerım beeen hemencık bıttırmesın kartı bulamaz edemz:1::1:

Acemide herşey sorun her şey en çok sabretmeni gereken zamandasınız şuan o kısacık konuşmalaarın değerini çok iyi biliinn

benimkinin keyfide yoktu yemeklerde ıyı değilmiş dışardayız gene cıkıcam demişti umarım hastalanmaz kurban olduğum:50::50::44::43:

Valla kızlar suana kadar burda olanlarin askerleri hep iyi yerlere düsmüş.ustalkklarida iyi yerler olr acemilik yerlerine gore az ck tahmin edilir ztn.

bizde gitmeden araştırdık ama hiç öyle değildi yaa anlatılanlar ama bilmiyorum değişiyor demekki yaaa bizi bulur zateenn :(
haklısın foça değil çok şükür ama ben yinede kıyamıyorum kii ona :43: aramadı ben yatmıştır diye düşünüyodum ama ne yatması zor telefon açmış çok sıkmışlar yaa offff bu böyle mi gider yaaaa:(

Canım ilk günü diye yapmış olabilirler hemen kötü düşünmeyin..
Benim sevgilim ustalığa ilk gittiği gün bi çocuk komutan kıyafeti giymiş şaka olsun diye tabi bunların haberi yok yatakların üstüne çıkıp yere atlayın ranzaların altında sürünün dik olarak ellerinizin üstünde yürüyün falan saçma sapan şeyler yptırmış koğuşta koşturuyomuş falan eyvah yandık dedm dedi bide diyomuş her sabah böyle olcak sonra gülmeye başlamış şaka yaptık falan diye
:1:

Oluyor tabi olmazmi.oluyo ufak tefek sorunlar tabi diyip gecistirmisti erkek arkadasmda sordugmda.ezmeye calisanlar oluyoms ama amaclarina ulasamaynca ugrasmazlar dmsti daha once askerlik yapan arkadasimizz.

benim yarimde çok sabırsızdır yaaa inşallah bulaşmaz birine öğrenir sabretmeyii yaaa böyle devam etmesinden korkuyorum tamam zor olucak biliyorumda bu kadarda mı zor arkadaş yaaa böyle iş mi olur almıyo aklım :43:

benimkinin keyfide yoktu yemeklerde ıyı değilmiş dışardayız gene cıkıcam demişti umarım hastalanmaz kurban olduğum:50::50::44::43:

Acemilikte genelde yemekler kötü olr.bnm erkek arkadaşım ilk 72 saat cola ve biskuvi ile beslenmist.yemin toreninden snra eve geldiginde 6 kilo vermisti.

Benim sevgilim ustalığa ilk gittiği gün bi çocuk komutan kıyafeti giymiş şaka olsun diye tabi bunların haberi yok yatakların üstüne çıkıp yere atlayın ranzaların altında sürünün dik olarak ellerinizin üstünde yürüyün falan saçma sapan şeyler yptırmış koğuşta koşturuyomuş falan eyvah yandık dedm dedi bide diyomuş her sabah böyle olcak sonra gülmeye başlamış şaka yaptık falan diye

Askerden cıkınca bi sopa dövuceksn abdiye bak :47::47::47::47::47: Bu askerlıkte ne yaa köle gibii cocuklarr vatanı mı koruyyolar komutanın keyfını mi pofpoflamaya gitmişler belli değill :47::47::47::47::47::47:

hadi canımm yaa herkes tedirgin gidiyor zaten bilmedikleri bi ortama giriyolar yaptıkları şeye bak yaaa :)
inşallah dediğin gibi olur canım ya ama seside iyi gelmiyodu ki sevdiğimin :43:

Askerden cıkınca bi sopa dövuceksn abdiye bak :47::47::47::47::47: Bu askerlıkte ne yaa köle gibii cocuklarr vatanı mı koruyyolar komutanın keyfını mi pofpoflamaya gitmişler belli değill :47::47::47::47::47::47:

varyaaa çok haklısınn yanlarında gider bende döverim heee ne bu yaaa ne buu böyle allah allahhh....

benim yarimde çok sabırsızdır yaaa inşallah bulaşmaz birine öğrenir sabretmeyii yaaa böyle devam etmesinden korkuyorum tamam zor olucak biliyorumda bu kadarda mı zor arkadaş yaaa böyle iş mi olur almıyo aklım :43:

Askeriye mantığın bittiği yer derler ve çk dgru.erkek arkadasim 1 hafta snra sabretmeyi öğrendim demisti.ilk haftada esofmanlari calinmisti tartismisti fln.oluyo yani sorunlar.yataklari sordugumda tas gbi yatak denmez ona demisti.esofmanlari yatagin uzerine seriyorum yumuşak olsun diye demisti.o kadar uzulup kahroluyodum ki.ama acemiligi gittigi yere gore degisir bu sorunlar tabi.bnm sevgilm bilecikte yapti ve ck kotu pis bi yer.ustaliga giderken hcbi yer bilecik kdr kotu olamaz diyodu

hadi canımm yaa herkes tedirgin gidiyor zaten bilmedikleri bi ortama giriyolar yaptıkları şeye bak yaaa :)
inşallah dediğin gibi olur canım ya ama seside iyi gelmiyodu ki sevdiğimin :43:

Vallahi askeryede mantık yok ben bunu çözdüm artık yani ne saçmalık ararsan var
:9:

CAnım nasıl iyi gelsin ki sesi ilk günü ve ailesinden sevdiğinden ayrılmış benm sevgilim ki hiç duygusal biri değildir ilk aradığında ağladı ağlıycak gibiydi yani sesiinin kötü çıkması normal bide askerlik psikolojisi
şimdi izine gelince anlatır zaten de ilk gün şimdi bunları hepsini askeriyenn en büyük salonuna alıyolarmış yeni gelenleri aşı için herşeyleri soyuyolarmış sadece iç çamaşırı oda alt düşünsene belki bin ikibin kişi çıplak sevgilim demişti ki kendimi deliler kampında hissettim sonra bi sandalyeye oturtuyolarmış iki taraftan aynı anda aşı bu nedir ya sanki kurbanlık koyun
:27:

Aynen bütün arkadaşlarıyla iyi küfür yağdırmışlar çocuğa ama haketmiş yapılcak şey mi yani

Haha tabi kaynastiktan sonra yapiyolar byle sakalar.bnm erkek arkadasimda anfide bagirmis istikametiniz geriniz fln diye:))herkes komutan sanip yapmis tabi.acemiligin son gunu uyuyanlarin suratlari boyalarla boyanmis fln.acemiligi btnce her ne kdr surgun yeri olsada berbat bi yer olsada ozlycem bile dmisti:)

Askeriye mantığın bittiği yer derler ve çk dgru.erkek arkadasim 1 hafta snra sabretmeyi öğrendim demisti.ilk haftada esofmanlari calinmisti tartismisti fln.oluyo yani sorunlar.yataklari sordugumda tas gbi yatak denmez ona demisti.esofmanlari yatagin uzerine seriyorum yumuşak olsun diye demisti.o kadar uzulup kahroluyodum ki.ama acemiligi gittigi yere gore degisir bu sorunlar tabi.bnm sevgilm bilecikte yapti ve ck kotu pis bi yer.ustaliga giderken hcbi yer bilecik kdr kotu olamaz diyodu

gerçekten öylee mantık falan hiç bi şey kalmıyo insanda çaresizlikten başka biz burda böyleyiz bide onları düşün yaaa içi çok acıyoo çookk...daha çok ayrıntı bilmiyorum ben konuşamdım düzgünce inşallah yarın bida arar biriciğimde güzelce dinlerim onu ben şimdiden hasretim onaaa: 43:
eziyet etmişler resmen ya ama Allahım sabrını veriyor herhalde canım yaa demi ustası nerdeydi:(

Back