Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben
ben sevgilimi değilde çok sevdiğim kardeşimi daha dün gönderdim.ne zormuş asker uğurlaması.çoooooooooook üzüldük çok ağladık.kardeşimde kütahya merkez havacı gitti.allah hepimize ve giden askerlerimize sabır versin.inşallah bir an evvel askerlikleri biterde hayırlısıyla gelirler.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlaaarrr bugün askimmm Benin Aramis ama kimseyle konusmadgm halde telefonum meşgul calmis annemi aramis ben iyiyim merak etmesin diye bende bi kotu oldum askeriyeyi aradim boluk kacinci bilmiyordum amaaa sagolsun cok yardimci olduaar aradgnda yemekteydileerr simdi aricamm :
Kütahya da canım aramaya utanıyorum kac oldu
alla allaaaa :/ neyse bakalım arar gene ya hatlarda bıseyler olmustur benımde bazen telefonum kapalı dıyomus ama 6 aydır bı kere kapanmadı tavana asar yoksa benımkı benı
9 yada 10 da yat vardr ztn.bu saatten snra ulssman zorr
16 bolukten ayrilmis 9.boluge bağladı ordada bulamadilar ulaşamıyorum
Vay be baya kişi
Toplanmışsınızz has torunlarımmm benimmmmAllah kavuştursunnnn hepinizi azcık sabır
Bugün sevgilimin ilk günü çok merak ediyorum naptı diye dün gitmişti aradı ama bugün aramadı çok mutsuzum
Bütün bölükleri aradım ama yookk ulaşamıyorum neyse yarın arar artık
Canım öncelikle Allah kavuştursun ama şimdideen panik yapma daha çoook konuşamadığınız zamanlar olucak acemide..Acemi birlikleri genelde çok kalabalık oluyo ve ilk günleri şimdi onlar yatak kıyafet falan ayarlama derdindedir içini ferah tut..Bütün bölükleri aradım ama yookk ulaşamıyorum neyse yarın arar artık
nasl iş yaa kaç bölük war öle de :26:
Canım öncelikle Allah kavuştursun ama şimdideen panik yapma daha çoook konuşamadığınız zamanlar olucak acemide..Acemi birlikleri genelde çok kalabalık oluyo ve ilk günleri şimdi onlar yatak kıyafet falan ayarlama derdindedir içini ferah tut..
Hayırlı teskereler.
16 bölük var aradım ama yok dediler bi 2. Bolugu aramadim baglanmadi
Sesini hic duymadım ama
Bilmiyorum canimm bilsemmm..kndi bölüğünü bilmio musn cnm
Zamanı olsa mutlaka arardı canım merak etme tek istedikleri şey o..Ama şimdi ortam nasıl bilemeyiz ve acemide aşırı yoruluyolar yatıcak yer arıyolar yani bi kaç gün daha beklemek zorunda kalabilirsin ama içinde korku olmasın şuan en güvenli yerde sevdiğinn
Bilmiyorum canimm bilsemmm..16. Boluk 15 dk snra ara dedi bakalim..
Aramış gündüz telefonm mesgulmuss annemi aramis ama kimseyle konusmadim ki bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?