normalde kimse ugrasmıyor gene sanslıymıssın .) bır dahakıne konusrken kesın ogren sen
Ogrenmezmiyimmm 16. Boluk :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde kimse ugrasmıyor gene sanslıymıssın .) bır dahakıne konusrken kesın ogren sen
Ya santral bağlıyor da telefonu acik birakmislarrrr![]()
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına![]()
![]()
canımm gözün aydn aramış askernn darısı aramayanların başınaaa![]()
aa aaa evet var öyle bazen kapanmıyo güzel kaaptmıyolar...
Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben![]()
cnm konuya pat die girmiş oldm amaa o olabilio arada misal birinde bnmde öle olmuş sewgilim aramış akşama kadar halbuki açık ve elimde bekliorum ama kapalı gözükmüş tabi oda kafayı yemiş baya bi fırçalamıştıallah kavuştursun bu arada
Aynen deli oldum çok kızacak banaaamin canim hepimiziiii.. off bölüğün telefonu açık kalmış baglayamiyolar
ayy oda kötü yaa nie dogru düzgün kapamazlar ki yaa burda milletn ailesi habersz kalıo kmsenin haberi yok :26:nerde askern canım??
Kütahya da canım aramaya utanıyorum kac oldu![]()
Kütahya da canım aramaya utanıyorum kac oldu![]()
tekrar dene bakalım canım yaa ulaşmk güç olsadaa:26:
Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben![]()
Bucukta aricam kizlar tekrarah bi duysammmm sesiniiiii
acele etmee ulaşırsıınnn o arar belkii cnm kartı yokmuu?
gözün aydın... benmkide bugğn teslim oldu offff darısı başıma![]()
16 bolukten ayrilmis 9.boluge bağladı ordada bulamadilar ulaşamıyorum![]()
uğurladım ilk sesini teslim olmadan sabah duydum ama yinede çok merak ediyorum yaaa.
sen konuşabildin mi canım haber var mı.
bide bizim şafaklar gittiği günden mi sayılıyor yoksa 4 ünden itibaren mi sayılıyor bi bilgin var mı canım yaaaa.