• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben :(

cnm konuya pat die girmiş oldm amaa o olabilio arada misal birinde bnmde öle olmuş sewgilim aramış akşama kadar halbuki açık ve elimde bekliorum ama kapalı gözükmüş tabi oda kafayı yemiş baya bi fırçalamıştı:1:allah kavuştursun bu arada

cnm konuya pat die girmiş oldm amaa o olabilio arada misal birinde bnmde öle olmuş sewgilim aramış akşama kadar halbuki açık ve elimde bekliorum ama kapalı gözükmüş tabi oda kafayı yemiş baya bi fırçalamıştı:1:allah kavuştursun bu arada

Aynen deli oldum çok kızacak banaa :( amin canim hepimiziiii.. off bölüğün telefonu açık kalmış baglayamiyolar

Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben :(

alla allaaaa :/ neyse bakalım arar gene ya hatlarda bıseyler olmustur benımde bazen telefonum kapalı dıyomus ama 6 aydır bı kere kapanmadı tavana asar yoksa benımkı benı :9:

uğurladım ilk sesini teslim olmadan sabah duydum ama yinede çok merak ediyorum yaaa.
sen konuşabildin mi canım haber var mı.
bide bizim şafaklar gittiği günden mi sayılıyor yoksa 4 ünden itibaren mi sayılıyor bi bilgin var mı canım yaaaa.

Gittigi gunden deil sevk tarihinden itibaren baslar safak

ben sevgilimi değilde çok sevdiğim kardeşimi daha dün gönderdim.ne zormuş asker uğurlaması.çoooooooooook üzüldük çok ağladık.kardeşimde kütahya merkez havacı gitti.allah hepimize ve giden askerlerimize sabır versin.inşallah bir an evvel askerlikleri biterde hayırlısıyla gelirler.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back