93/4 asker yarenleri :)

Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben

cnm konuya pat die girmiş oldm amaa o olabilio arada misal birinde bnmde öle olmuş sewgilim aramış akşama kadar halbuki açık ve elimde bekliorum ama kapalı gözükmüş tabi oda kafayı yemiş baya bi fırçalamıştıallah kavuştursun bu arada

Aynen deli oldum çok kızacak banaa amin canim hepimiziiii.. off bölüğün telefonu açık kalmış baglayamiyolar

Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben

alla allaaaa :/ neyse bakalım arar gene ya hatlarda bıseyler olmustur benımde bazen telefonum kapalı dıyomus ama 6 aydır bı kere kapanmadı tavana asar yoksa benımkı benı

Gittigi gunden deil sevk tarihinden itibaren baslar safak

ben sevgilimi değilde çok sevdiğim kardeşimi daha dün gönderdim.ne zormuş asker uğurlaması.çoooooooooook üzüldük çok ağladık.kardeşimde kütahya merkez havacı gitti.allah hepimize ve giden askerlerimize sabır versin.inşallah bir an evvel askerlikleri biterde hayırlısıyla gelirler.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…