• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Tatlım telefonunu beklemeye al konuşurken arasa da görüp kapatırsın hemen..Benim askerimde ilk teslim olduğu gece aramasını bekliyorum ben saat 11 gibi dedm artık aramaz heralde zaten yeni teslim olmuş arkdaşımı aradım beni teselli ediyo ben ağlıyorum falan tam o anda aramaz mı Allahtan bekleme açıktı kapadım hemen nasıl mutlu olmuştum o attığım çığlık hala kulağımda
:9:
Şuan endişeni ve ruh halini çok iyi anlıyorum ama sabır sadece sabır ol bol dua et hayırlı insanlarla karşılaşsın komutanları hep iyi olsun çünkü şuan için yapabileceğin tek şey bu ide acemide koğuşu bölüğü falan arama çok sık bizimkileri arayınca kzııyodular o yüzden ben hiç aramazdm merktan çatlasam da beklerdim
:26:

Napicagimi sasirdim ben :( cokk ozlediimm :5:

Şuan bu duygular çok normal 28 gün sonrasını düşün canım dağıtım izni :72:
şimdi dua et te ustalığınız iyi bir yere çıksııınn okuduğuma göre kütahya ve havacıymış sevdiğin benm sevgilimnde iki arkdaşı gitmişti oraya şuan ustada biri eskişehir biri istanbulda kötü bir yere yollamıyolar sanırımmm..

Kızlar napıyorsunuz gene akşam oldu hem şafak atıcak dıye sevınıyorum hemde ıyıce canım yanıyor çook özledimm şimdiden napıcammm onsuz 5 ay :14::30:

şimdi dua et te ustalığınız iyi bir yere çıksııınn okuduğuma göre kütahya ve havacıymış sevdiğin benm sevgilimnde iki arkdaşı gitmişti oraya şuan ustada biri eskişehir biri istanbulda kötü bir yere yollamıyolar sanırımmm..

Kütüğu kayseri ama istanbulda oturuyoruz inşallah buraya düşer cok sagol canım ah bi sesini duysam:5:

seninki nerede yenimi gitti bizimkiler gibi:2: cnm ?:72:

canlarım yarim aradı az önce ben yerleştim diye ama evde babam olunca çok zor banyoda koonuştum iki dakika anca yaaa çok kötü oldum ben:( çok devrecilik var dedi çok sıktılar bizi sürekli eziyolar bizi dedi arayamaya bilirim merak etme dedi 150 kişilik koğuşta kalıyorlarmış bende anca tamam diyebildim hepsine bide ben iyiyim merak etme seni seviyorum diyebildim ve kapattı yaa şimdi daha kötü oldum böyle konuşuncaa yaa normal bi şey i bu üst devrelerin yaptıkları yaa ilk günden bideee içim düğümlendi yineee:43:
Allahım sabır ver yardım et Yarabbiimm :43:

canlarım yarim aradı az önce ben yerleştim diye ama evde babam olunca çok zor banyoda koonuştum iki dakika anca yaaa çok kötü oldum ben:( çok devrecilik var dedi çok sıktılar bizi sürekli eziyolar bizi dedi arayamaya bilirim merak etme dedi 150 kişilik koğuşta kalıyorlarmış bende anca tamam diyebildim hepsine bide ben iyiyim merak etme seni seviyorum diyebildim ve kapattı yaa şimdi daha kötü oldum böyle konuşuncaa yaa normal bi şey i bu üst devrelerin yaptıkları yaa ilk günden bideee içim düğümlendi yineee:43:
Allahım sabır ver yardım et Yarabbiimm :43:

Sanki ne günahları var kotu davranıyolar yazık değilmii:43:

morall veren herkeze teşekkurlerrr <3 Arkadaşından almışş kartı aramışş gene ararım bgn yada yrn sabahh ddedii :16:

Hadi gözün AYDIN canım :)

Bu arada ben de görüştüm tekrar benimki ile. Terhis tarihleri 1 gün yol izni verirlerse 21 Nisan 2 gün verirlerse 20 insanmış :)) teslim tarihi farketmiyormuş. Hepsi 4 Kasım diye geçiyorlarmış:)

anladım tatlım aynı zamanlarda bittircez belli kii O günleri allah bızlere göstersiin inşallahhh çook zorlanıyorum cook :14::14::14::43:

ilk zamanlar çok zor ya şimdi size ne desem boş alışcaksınız şuan saçma geliyo belki ama 1 ay sonra alışcaksınız hem senn kısa dönemmiş bak..
İlk gün gecenin yarısı 10 saniyede olsa o sesini duymak varya kalbim yerinden çıkçak gibi olmuştu ve sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladımm..Şimdi bakıyorum da gülüp geçiyorum hepsi hoş bi anı olarak kalıcak

bi anlasam bi bilsem yaaaa zor aramış zaten çok sıkıyolar diyo yaaa aklım almıyo yaa almıyooo offff dayanamıyorummm ilk günden ooofff

Hadi gözün AYDIN canım :)

Bu arada ben de görüştüm tekrar benimki ile. Terhis tarihleri 1 gün yol izni verirlerse 21 Nisan 2 gün verirlerse 20 insanmış :)) teslim tarihi farketmiyormuş. Hepsi 4 Kasım diye geçiyorlarmış:)

offffff insan yaşamış anlar gunah ya :30:

kubrah sağol cnm demek dogru şafaktayızz 165 :) :52:

ilk zamanlar çok zor ya şimdi size ne desem boş alışcaksınız şuan saçma geliyo belki ama 1 ay sonra alışcaksınız hem senn kısa dönemmiş bak..
İlk gün gecenin yarısı 10 saniyede olsa o sesini duymak varya kalbim yerinden çıkçak gibi olmuştu ve sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladımm..Şimdi bakıyorum da gülüp geçiyorum hepsi hoş bi anı olarak kalıcak

Yani daha dün sevgilim girdi birliğe alışıcaz oyle yda boyle mecbur be canım :14: Allaha şukur kısa dönemm .. Bugn akşam aradı allaha şükürr :21::16: sesını duymam iyii geldi :54:

Yani daha dün sevgilim girdi birliğe alışıcaz oyle yda boyle mecbur be canım :14: Allaha şukur kısa dönemm .. Bugn akşam aradı allaha şükürr :21::16: sesını duymam iyii geldi :54:

Nerde sevgilin..İlk zamanlar aramalar az olucak o yüzdn canınızı sıkmayın ama zamanla düzene girer
Rabbim şimdiden hayırlı teskereler versin hepimizee

hayatım bak şuan çok telaşlı şekilde arıyorsun ulaşmaya çalışıyorsun heyecanını telaşını anlıyoruz sakın yanlış anlama ama biraz daha sakin olmalısın ve akışına bırakmalısın . yarın müsait saatlerde arar o seni .. bu kadar kendini paralarsan çok kötü olcan gerçe daha yeni olduğundan böyle oluyorsundur ama .. üzülüyorsun diye diyorum bebeğim

Back