• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

canım o soylentıler yerıne gore degısıyor.gırne barıs kuvvetlerınde oyle aman aman bır sıkıntı yok.duslarını falanda alıyorlar.tabı başlarda sıkıntı ceker o ayrı.sızın kısa donem oldugu ıcın bıde daha zor olur.devrecılık cok fazla derecede var gırnede.hangı tarıhte gıdıyor kıbrıs'a??

su sıkıntısı varmışş kıbrıstaa kıyamamm allah sanada sabır versnnn tatlımmm :2::2:

ahh bıız onu nasıl akıll etmedıkk yaa offfffffff :26::5::5:

canım o soylentıler yerıne gore degısıyor.gırne barıs kuvvetlerınde oyle aman aman bır sıkıntı yok.duslarını falanda alıyorlar.tabı başlarda sıkıntı ceker o ayrı.sızın kısa donem oldugu ıcın bıde daha zor olur.devrecılık cok fazla derecede var gırnede.hangı tarıhte gıdıyor kıbrıs'a??

kızlarrrrrrrrrr napıyosunuz bakıyım askerler ne durumdaaaaaaaaa :72::72::72:

Girneye gidicekk sevgilim :)

Aradııı cok mutluyumm sesını duydumm ya :16::16::16::16::16:

Girneye gidicekk sevgilim :)

Aradııı cok mutluyumm sesını duydumm ya :16::16::16::16::16:

Kizlaaarrr bugün askimmm Benin Aramis ama kimseyle konusmadgm halde telefonum meşgul calmis annemi aramis ben iyiyim merak etmesin diye bende bi kotu oldum askeriyeyi aradim boluk kacinci bilmiyordum amaaa sagolsun cok yardimci olduaar aradgnda yemekteydileerr simdi aricamm :

Kizlaaarrr bugün askimmm Benin Aramis ama kimseyle konusmadgm halde telefonum meşgul calmis annemi aramis ben iyiyim merak etmesin diye bende bi kotu oldum askeriyeyi aradim boluk kacinci bilmiyordum amaaa sagolsun cok yardimci olduaar aradgnda yemekteydileerr simdi aricamm :

Canımm ıns ssesını sende duyarsn :16::16::16:

canım boluk olayını ogrenmek sart.aradıgında ısımle bulmuyorlar cok zor zaten o.boluk tabur numarası falan kesın ogren

Aradıı bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ohh akşam gene arıyabılırm yda sabah telefonun seslıde olsunn dedı bı arkadaşındaan almışş kartıı :32::32::32::32: Darısı arıyamanların başına

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına :21: :32:

morall veren herkeze teşekkurlerrr <3 Arkadaşından almışş kartı aramışş gene ararım bgn yada yrn sabahh ddedii :16:

:) ne demek canımmm evet kart alsa kendıne ama ıste kantınde hemen bıtıyo ondan zor keske gıtmeden once alsaydınız neyse artık bi şekilde yada üstlernden birileri çarşıya çıkarsa para versinler aldırsınlar kart dışardan 10 tl 100 dklık kartlar oluyo hayatım :1:

Back