• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Hala sonra arayin diyooo yaaa bugun nasil oldu benim telefonun meşgul çaldı kimseyle konusmadim ben :(

Telefonunu beklemeye alsana.aradgnda gorursun kapatrsin hmn konustugun kisiyi.bide arayip ulasman zor cok kalabaliklar cnku.arycaksan sbh 9 da dene sansini.bn hic aramazdim gerci istemiyodu askerlerle muhattap olmami.

ben sevgilimi değilde çok sevdiğim kardeşimi daha dün gönderdim.ne zormuş asker uğurlaması.çoooooooooook üzüldük çok ağladık.kardeşimde kütahya merkez havacı gitti.allah hepimize ve giden askerlerimize sabır versin.inşallah bir an evvel askerlikleri biterde hayırlısıyla gelirler.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bnm sevgilimde orda canım allah kavustursunn

Kizlaaarrr bugün askimmm Benin Aramis ama kimseyle konusmadgm halde telefonum meşgul calmis annemi aramis ben iyiyim merak etmesin diye bende bi kotu oldum askeriyeyi aradim boluk kacinci bilmiyordum amaaa sagolsun cok yardimci olduaar aradgnda yemekteydileerr simdi aricamm :

Boluk kogus hepsini bilmen lazim. lazim olck hepp

Bugün sevgilimin ilk günü çok merak ediyorum naptı diye dün gitmişti aradı ama bugün aramadı çok mutsuzum:14:

Bütün bölükleri aradım ama yookk ulaşamıyorum neyse yarın arar artık
Canım öncelikle Allah kavuştursun ama şimdideen panik yapma daha çoook konuşamadığınız zamanlar olucak acemide..Acemi birlikleri genelde çok kalabalık oluyo ve ilk günleri şimdi onlar yatak kıyafet falan ayarlama derdindedir içini ferah tut..
Hayırlı teskereler.

Canım öncelikle Allah kavuştursun ama şimdideen panik yapma daha çoook konuşamadığınız zamanlar olucak acemide..Acemi birlikleri genelde çok kalabalık oluyo ve ilk günleri şimdi onlar yatak kıyafet falan ayarlama derdindedir içini ferah tut..
Hayırlı teskereler.

Sesini hic duymadım ama :(

Sesini hic duymadım ama :(

Zamanı olsa mutlaka arardı canım merak etme tek istedikleri şey o..Ama şimdi ortam nasıl bilemeyiz ve acemide aşırı yoruluyolar yatıcak yer arıyolar yani bi kaç gün daha beklemek zorunda kalabilirsin ama içinde korku olmasın şuan en güvenli yerde sevdiğinn:72:

kndi bölüğünü bilmio musn cnm
Bilmiyorum canimm bilsemmm.. :( 16. Boluk 15 dk snra ara dedi bakalim..

Zamanı olsa mutlaka arardı canım merak etme tek istedikleri şey o..Ama şimdi ortam nasıl bilemeyiz ve acemide aşırı yoruluyolar yatıcak yer arıyolar yani bi kaç gün daha beklemek zorunda kalabilirsin ama içinde korku olmasın şuan en güvenli yerde sevdiğinn:72:

Aramış gündüz telefonm mesgulmuss annemi aramis ama kimseyle konusmadim ki bennnn :(

Bilmiyorum canimm bilsemmm.. :( 16. Boluk 15 dk snra ara dedi bakalim..

Aramış gündüz telefonm mesgulmuss annemi aramis ama kimseyle konusmadim ki bennnn :(

Tatlım telefonunu beklemeye al konuşurken arasa da görüp kapatırsın hemen..Benim askerimde ilk teslim olduğu gece aramasını bekliyorum ben saat 11 gibi dedm artık aramaz heralde zaten yeni teslim olmuş arkdaşımı aradım beni teselli ediyo ben ağlıyorum falan tam o anda aramaz mı Allahtan bekleme açıktı kapadım hemen nasıl mutlu olmuştum o attığım çığlık hala kulağımda
:9:
Şuan endişeni ve ruh halini çok iyi anlıyorum ama sabır sadece sabır ol bol dua et hayırlı insanlarla karşılaşsın komutanları hep iyi olsun çünkü şuan için yapabileceğin tek şey bu ide acemide koğuşu bölüğü falan arama çok sık bizimkileri arayınca kzııyodular o yüzden ben hiç aramazdm merktan çatlasam da beklerdim
:26:

Back