• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

aynen öyle canım yaa dün gönderdim askerimi hayırlısyla:( sabah 6 da aradı ben indim diye sesi çok iyi geldi ama kapatırken allah a emanet derken bozuldu hemen sesi ama ben bozmadım zor tuttum kendimi ben iyiyim sende iyi ol diyebildim sadece ve kapattı sonra amaa 8 de bida aradı aynı yere giden bi arkadaşla tanışmışlar onun yanında hattı varmış ordaki esnafın birinden telefon rica etmişler allah razı olsun vermiş oda hemen aradı beni konuştuk çok iyi geldi sesi çok sevindim çok rahatladım var yaaaa 5 dk bile olsa konuşmak çok huzur verdi banaaa:( 10 da teslim olucaktı işte bida da arayamadı inşallah yarın ararda bida duyarım sesini yaaa:((
ilk gün bile o kadar zor kii herşey boğazımda düğüm düğüm böylee nasıl geçcek bunca gün :(:(:(

Canım bnmmkıde dun teslımm oldu vee aynı seklde teslımm olrken aradıı allaha emanet ol dedı sesı gıtttıı dayanamadm kapadık :43::43::43: msj attı smdı gırıyorm dıe tkrr ve grdii dahada konusamadıkk ıcerde aramadı daha ya :50::50::50::50:

Çaresizlik o kadar kotuki ama iyi düşünmeye çalışıyorum o beni böyle görse uzulurdu kızardı :( guclu olalim ki onlara moral verelimm askerini ugurla bekliyorum konuya canim dertlesiriz burda hepimizi Allah kavustursun

uğurladım ilk sesini teslim olmadan sabah duydum ama yinede çok merak ediyorum yaaa.
sen konuşabildin mi canım haber var mı.
bide bizim şafaklar gittiği günden mi sayılıyor yoksa 4 ünden itibaren mi sayılıyor bi bilgin var mı canım yaaaa.

uğurladım ilk sesini teslim olmadan sabah duydum ama yinede çok merak ediyorum yaaa.
sen konuşabildin mi canım haber var mı.
bide bizim şafaklar gittiği günden mi sayılıyor yoksa 4 ünden itibaren mi sayılıyor bi bilgin var mı canım yaaaa.

4 dünden ıtıbaren sayılıyor:45:

Canım bnmmkıde dun teslımm oldu vee aynı seklde teslımm olrken aradıı allaha emanet ol dedı sesı gıtttıı dayanamadm kapadık :43::43::43: msj attı smdı gırıyorm dıe tkrr ve grdii dahada konusamadıkk ıcerde aramadı daha ya :50::50::50::50:

ayyy aynen yaaa o kelime ağızdan çıkarken dayanılmıyo ki yaaaa :43:
ne zaman ararlar ki çook merak ediyoruum nasıl diyee yaa:(

ayyy aynen yaaa o kelime ağızdan çıkarken dayanılmıyo ki yaaaa :43:
ne zaman ararlar ki çook merak ediyoruum nasıl diyee yaa:(

vallahi bende dunden berıı cok mrk edıyorumm tadım yokk tuzum yok olu gıbymm yuzumm bembeyaz ama hıssedıyorum hep aklı bendee :43::43::43::43: yemkler ıyımdr komutanlar arkdşları nasııll huzrlumuu ömrmm yaaaaaaaaa canım o bnm:43::43::43::43::50:

bn btn ankesörlü telefonları kaydetmıştım nolur nolmaz diye:) aradığında sor yinede istersen arayabiliyomuyum die. bz ustabirliğindeyiz bn bile geri ararken hala arada meşgul oluyo yakalamaya çalışıyorum:)

Sorayım onu bebegm, ulaşabilir miyim gerçi o muamma , benim cep tel. Arıyor yazık eğer fark varsa üzülürüm
:50:

aynı benimkide hakkını helal et dedi bide ayyy zor tuttum kendimi kpadım şiştim ağlarken.. dünden beri zaten çok ağlıyorum. aradı şimdi iimiş çok şükür

vallahi bende dunden berıı cok mrk edıyorumm tadım yokk tuzum yok olu gıbymm yuzumm bembeyaz ama hıssedıyorum hep aklı bendee :43::43::43::43: yemkler ıyımdr komutanlar arkdşları nasııll huzrlumuu ömrmm yaaaaaaaaa canım o bnm:43::43::43::43::50:

yaa yine ağlıcam bak şimdi yaaa aynı durumdayım inan yaa eksiği var fazlası yok yaa:43:
fırsat bulp arasam diye bakıyodur kesin ama ilk gün yerleşme telaşından aramayazda aklı kalır kesin oda merak eder allahım kötü arkadaşlarla karşılaştırmasın inşallah yaaa:43: :43: inşallah yemeklerde iyidirde aç kalmazlar kıyamam kii ona ben hiç biriciğim o benimm :43:

selamm olsun tüm asker yarenlerimizee :1:hoşgeldiniz bu arada benim en son torumlarımsınız siz artk :9:allah kavuştursuunnn hepinizi zor günler sizleri beklio herkeste aynı aşa yukarı takmayın başta çok sancılı oluyo ama sonra az buçuk alışıyosunuz:26:allah yardımcımız olsun hepimizinn:72:

yaa yine ağlıcam bak şimdi yaaa aynı durumdayım inan yaa eksiği var fazlası yok yaa:43:
fırsat bulp arasam diye bakıyodur kesin ama ilk gün yerleşme telaşından aramayazda aklı kalır kesin oda merak eder allahım kötü arkadaşlarla karşılaştırmasın inşallah yaaa:43: :43: inşallah yemeklerde iyidirde aç kalmazlar kıyamam kii ona ben hiç biriciğim o benimm :43:

ahh onlarada bızede sabır versın... Evet şans işi brz cook kuyruk varsa yda dha kart alaammış olablrler ıyı olsunlarda varsın arıyamasnnlar hıssedıorm ztn benı dusundgnuu hepsı oyledır ztn kızlar:14::16:

selamm olsun tüm asker yarenlerimizee :1:hoşgeldiniz bu arada benim en son torumlarımsınız siz artk :9:allah kavuştursuunnn hepinizi zor günler sizleri beklio herkeste aynı aşa yukarı takmayın başta çok sancılı oluyo ama sonra az buçuk alışıyosunuz:26:allah yardımcımız olsun hepimizinn:72:

çook teşekkur ederizz:2::72: Gözünüz aydın sızınde az kalmıss :nazar:

al benden de okadar... kendimi saçmasapan hissediyorum.. sanki canımdan can kopardılar.:14:

Back