- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.661
Sevdiceğim piyade er likten piyade Onbaşı'na geçiş yapmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdi yeni bişey öğrendim baba evindeyken yusuf süresini okursan ömür byu eşine güzel görünürmüşsün![]()
Herkes mi gezmelerde yahuu![]()
Bn burdayimmm:)vakit gecsin diye evi silip supurcem utu yapcm:))
Senle beden başka da kimse yok yalnız Kübb![]()
Ay evet yaa.Ee sen napiyosn ne var ne yk:))
Herkes mi gezmelerde yahuu![]()
Bende burdayım Çağla aslnda arkdşlar güzl ve reddedilmiycek bi teklif yapıp havuza çağrdılar ama hiç bişey yapmk istemyrum kii![]()
Üff ya beni de kuzenim Güzelbahçe'ye evine çağırıyor gel kal hatta diyor ama yok benim içimden de gelmiyor
Onlarda ilk kez Aytaçla birlikte kalmıştık çünkü, gitsem şimdi anılarım depreşecek![]()
Ayyy ben geldiiimmmmmm![]()
Hoşgeldin devremm![]()
Ben de burdayım kızlar sıkıntıdan patlıyorum evdeneyse ki çarşımız vardı bugun de bıraz kendıme geldim
nasıl gececek şu iki ay ya gözümde nasıl büyüyor anlatamam
![]()
Ayy gitme ozmn canm depreşir anıların ciddenAma bitiyo bak kuzu ya sizi görnce mutlu oluyrum bu günlere nasl geldk bn geldğimde siz 270 lerdeydinz snrm
Ayyy ben geldiiimmmmmm![]()
Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor![]()
Ayy bizde de vardı çarşı bugün. Yarım saat içinde küsüp barıştık, iyice dengesizleştik artık ya
Aman çok şükür ya. Ben bitiyo bitiyo diyorum da Aytaç çok umutsuz azıcık moralim varsa da o öyle deyince gidiyor![]()
Bizde de bn ağlyrum telefnlarda Volkan beni teselli ediyo nerelerdeydk bak şimdi az kaldı dye napalm bitene kadar byle teselli edip durcaz be Çağlam![]()
Anaaam nerdesin kız sen![]()
İyi tatlım senden naber![]()
![]()