• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

çok sağol canım ya sizin böyle haberlerinizi alınca çok rahatlıyorum ama yinede gel içime sor işte kafam o kadar çok bulanık ki yaa nasıl düzelicek nasıl vakit gecicek bilmiyorum hiiç ama haklısın en büyük görev benim ailesinden o kadar destek görmez çünkü bütün yük bende yanii Allah'ım yardımcımız olsuuunnn :((

sana şu an alışacaksın dicem belki bana kızcaksın..
benimki gitmesine yakın ve gittiği ilk zamanlarda çok ağlıyordum üzülüyordum hiçbişeyden zevk alamıyordum..
daha önce asker bekleyen arkadaşlarım oldu hepsi gülüp oynuyorlardı.ama ben çok üzülüyordum.
kendimi aralarında en çok seven kişi olarak görüyordum onlara gaddar gözüyle bakıyordum ilk zamanların verdiği psikolojiyle..
üstelik bizim ilk ayrılığımızda değildi.3 yıl kıbrısta yaşadı bekledim onu..
uzaklığa alışıktım ama askerlik bambaşka bişi geliodu bana bide ilk asker bekleyişim abim flnda yok benim..
üstelik çocukluk aşkım kendisi gözümde hala çocuk 25 yaşınada gelmiş olsa :)
kıyamıyorum hiç ne bilim :16:
aslında kendini her yönden çok ii koruyabilecek iri yarı biri :27:
ama şimdi o arkadaşlarıma hak veriyorum.gerçekten zamanla alışılıyormuş..
sende alışacaksın 1 ay içinde canım :34:
biz her zaman burdayız her zamanda destekçiniz :34:
sadece askerlik değil her türlü muhabbet var bizde :1:

bende senı özledim canım yaaa
tahmın ettm ztn tatıldesindir diee nasıl geçtii?
ben iyim calısıyorum iş guc kosturmaca devam
askerin nasıl sen nasılsınnn?

güzel geçti canım başka siteye taşındık son 1 haftadır tatil yaptım sayılır :1:
askerimde bende iyiyim çok şükür bebem.sizde ne var ne yok?
bakıyorum şafağınız bayaaa azalmışşş :nazar::46:

hoşbulduum canımm.
aynen bende öyle duydum ama komando olmama şansı gibi bi durum var mı onu bilmiyorum işte kendisi bilgisayar teknikeri
ve doğuda karakollara yolluyolar diye duydum o ayrı bi stres üzüntü veriyo şuan yaa:(:(

canım seni gercekten anlıyorum cunku ayni seyı aynı duyguları ben yasadım 6 ay önce
özellıkle ögrendigim zaman foça oldugunu ve dogu yollanıyo die söylenıyo herkes zor dıo vs vs
komando olmama gibi bi şansi var tabıkı canım ilk gitti zaman secımler olck ztn şöförler secılıp bilecige yollanıcak
daha snra komando egtmleri icin saglık durumlarına bakılıcak benımkinde bel fıtıgı vardı o yuzden olmadi bı arkdsınında gözleri bozuktu oda olmadi jandarma yaptılar bunlari manisaya yollanıyodu jandarma egtımleri icin fakat ordakı komutanlari cok sevmştiorda tuttu benımkını tekrar manısada ezılme dedi komandolarla beraber tabı daha az bı egtım görduler...
komandolarn egtımı cok agar oluyo gercekten
ayrıca senın sevgılının egtım durumu nesanırım 2 yıllık unv mezunu bılgısayark teknıkeri demişsin
okul orda cok işe yarıo cunku okdr okumamiş askerler gelıyoki direk egtımlileri ayrıolar
onlara farklı davranıyolar farklı görevler verılıo bılgısyark teknıkeri oldugu ıcınde yuksek ıhtımal
ustabırlıgı neresi olursa olsn yazıcı yapabılırler canım

YESİLGOZNURUM askerine söyle meslek seçimleri yapılcağı zaman oda bi meslek belirlesin böylece dağlara çıkmaktan yırtabilir.yani komando tim olmaz belki.bi ihtimal tabi.bu arada adın ne kaç yaşındasın cnm tanışmadık ? :1:

güzel geçti canım başka siteye taşındık son 1 haftadır tatil yaptım sayılır :1:
askerimde bende iyiyim çok şükür bebem.sizde ne var ne yok?
bakıyorum şafağınız bayaaa azalmışşş :nazar::46:

ayyy evet sinemcım yaa cok sukur bizde evı tadılata vermstk 1 ay girememştm
bı girdim şafak olmş 200lere gelmiş nasıl mutlu olmştm
senın 6 benım 8 ay gecıo cok sukur yaaa
bu arada yakın bı arkdsımda tunceliye dustu canım il e gidicek suan ktm de sen geldn dırek aklıma :)))

Allahim hepiniZe yardimci olsun valla cok zor bsey asker yolu beklemek hele izne qelnce qondermsi okadar zorki anlatamam ben suan beklemyorum 2 buck sene once bekledm ve suan 5 aylik evliyiz ailem vermdi bizde kactik Allah sevenlerin yardmcsi olsun onu beklemek sabretmek cok quzel...

sana şu an alışacaksın dicem belki bana kızcaksın..
benimki gitmesine yakın ve gittiği ilk zamanlarda çok ağlıyordum üzülüyordum hiçbişeyden zevk alamıyordum..
daha önce asker bekleyen arkadaşlarım oldu hepsi gülüp oynuyorlardı.ama ben çok üzülüyordum.
kendimi aralarında en çok seven kişi olarak görüyordum onlara gaddar gözüyle bakıyordum ilk zamanların verdiği psikolojiyle..
üstelik bizim ilk ayrılığımızda değildi.3 yıl kıbrısta yaşadı bekledim onu..
uzaklığa alışıktım ama askerlik bambaşka bişi geliodu bana bide ilk asker bekleyişim abim flnda yok benim..
üstelik çocukluk aşkım kendisi gözümde hala çocuk 25 yaşınada gelmiş olsa :)
kıyamıyorum hiç ne bilim :16:
aslında kendini her yönden çok ii koruyabilecek iri yarı biri :27:
ama şimdi o arkadaşlarıma hak veriyorum.gerçekten zamanla alışılıyormuş..
sende alışacaksın 1 ay içinde canım :34:
biz her zaman burdayız her zamanda destekçiniz :34:
sadece askerlik değil her türlü muhabbet var bizde :1:

ya var ya şuan yazdıklarının aynısı hissediyorum hiç abartısız:(
hiç kıyılır mı yaaa bende komando olursa onca yükü nasıl taşıcak diye düşünüyorum elimden gelse yardıma gidicem sanki :)
benim yarim ufak tefek bi şey zayıf biraz o yüzden.
bizim ilk ayrılığımız evde balkondan çıksam sokakta görüyorum mutlaka o derece yakınız yani nasıl gecicek sabredicem bilmiyorum acemilik bi geçse diyorum usta birliğinde doğuya giderse diyorum bide oooffff offff :(:(
ihtiyacım da var her türlü muhabbete.. :)

canım seni gercekten anlıyorum cunku ayni seyı aynı duyguları ben yasadım 6 ay önce
özellıkle ögrendigim zaman foça oldugunu ve dogu yollanıyo die söylenıyo herkes zor dıo vs vs
komando olmama gibi bi şansi var tabıkı canım ilk gitti zaman secımler olck ztn şöförler secılıp bilecige yollanıcak
daha snra komando egtmleri icin saglık durumlarına bakılıcak benımkinde bel fıtıgı vardı o yuzden olmadi bı arkdsınında gözleri bozuktu oda olmadi jandarma yaptılar bunlari manisaya yollanıyodu jandarma egtımleri icin fakat ordakı komutanlari cok sevmştiorda tuttu benımkını tekrar manısada ezılme dedi komandolarla beraber tabı daha az bı egtım görduler...
komandolarn egtımı cok agar oluyo gercekten
ayrıca senın sevgılının egtım durumu nesanırım 2 yıllık unv mezunu bılgısayark teknıkeri demişsin
okul orda cok işe yarıo cunku okdr okumamiş askerler gelıyoki direk egtımlileri ayrıolar
onlara farklı davranıyolar farklı görevler verılıo bılgısyark teknıkeri oldugu ıcınde yuksek ıhtımal
ustabırlıgı neresi olursa olsn yazıcı yapabılırler canım

öyle bi durum varsa inşallah öyle olur canım yaaa o kadar çook sevinirim kiii :)) printer olsun :)

YESİLGOZNURUM askerine söyle meslek seçimleri yapılcağı zaman oda bi meslek belirlesin böylece dağlara çıkmaktan yırtabilir.yani komando tim olmaz belki.bi ihtimal tabi.bu arada adın ne kaç yaşındasın cnm tanışmadık ? :1:

ayy ayy şimdi rahatladım biraz o iyi olsun yeter ya ben idare ederim burda sesini iyi duyayım yeter yaa :(
Allahım büyük..
ben Gülfer canım Eskişehir den 21 yaşındayım :)
senin adın nedir yaşın kaç:)

ayyy evet sinemcım yaa cok sukur bizde evı tadılata vermstk 1 ay girememştm
bı girdim şafak olmş 200lere gelmiş nasıl mutlu olmştm
senın 6 benım 8 ay gecıo cok sukur yaaa
bu arada yakın bı arkdsımda tunceliye dustu canım il e gidicek suan ktm de sen geldn dırek aklıma :)))

bende öyle ya bi gördüm şafak almış başını gitmiş tabi buraya girmesemde sayıyordum ben ama burda az görmek insana ayrı bir mutluluk veriyor :1:
aaa hayırlı tezkereler o arkadaşınada cnm.tunceli merkezse benimkinden daha rahat eder ya il sonuçta daha büyük yer.
hem 1 ktm geçiriyor sadece oda elazığda.Allah yardımcısı olsun valla..

war canım ama dogu ıhtımalıne hazırlayın kendınızı
ordan batıya dusen hıc duymadım benımkide bingöle dustu ve en iisidi aralarında:ssz:

izmir i duyunca direk doğu geldi zaten aklımıza orası daha çok düşündürüyo tabi inşallah yarim de öyle yere yollanır ya.
kötünün iyisi bu olsa gerek :(

Allahim hepiniZe yardimci olsun valla cok zor bsey asker yolu beklemek hele izne qelnce qondermsi okadar zorki anlatamam ben suan beklemyorum 2 buck sene once bekledm ve suan 5 aylik evliyiz ailem vermdi bizde kactik Allah sevenlerin yardmcsi olsun onu beklemek sabretmek cok quzel...

oyyy mutluluklar dilerim canımmm :16:
uzun dönem mi bekledin sende? zor ve güzel bişey.ama sıkıldım artık ya bitsin bir an önce :1:
nerede yaptı seninki askerliğini?
bide ailenle barıştın mı :26:

bende öyle ya bi gördüm şafak almış başını gitmiş tabi buraya girmesemde sayıyordum ben ama burda az görmek insana ayrı bir mutluluk veriyor :1:
aaa hayırlı tezkereler o arkadaşınada cnm.tunceli merkezse benimkinden daha rahat eder ya il sonuçta daha büyük yer.
hem 1 ktm geçiriyor sadece oda elazığda.Allah yardımcısı olsun valla..

amin canım ordan dagtılma ıhtımalı var tabı bakalm artık
senınkine torun gelıo :1:

hiç kıyılır mı yaaa bende komando olursa onca yükü nasıl taşıcak diye düşünüyorum elimden gelse yardıma gidicem sanki :)
bizim ilk ayrılığımız evde balkondan çıksam sokakta görüyorum mutlaka o derece yakınız yani nasıl gecicek sabredicem bilmiyorum acemilik bi geçse diyorum usta birliğinde doğuya giderse diyorum bide oooffff offff :(:(
Merhaba tatlim suan hissettklerini tahmin edeblyorum ama bukadrda dusunme ilerde bunlari hatrlayip qulceksin oyuzden kendni fazla yipratma benden sana tavsye Allah sabir versin.

izmir i duyunca direk doğu geldi zaten aklımıza orası daha çok düşündürüyo tabi inşallah yarim de öyle yere yollanır ya.
kötünün iyisi bu olsa gerek :(

dusunme canım doguya gidersede rahat askerlık yapma gibi bı ımkanı var
benmki rahat mesela telfn her dk elınde sureklı konusuyoruz o konuda sıkıntımız yok allaha sukur
sizde öle olablrsnz o yuzden daha sımdıden uzme kendını sen sadece degerlendırın bu gunlerinizi

oyyy mutluluklar dilerim canımmm :16:
uzun dönem mi bekledin sende? zor ve güzel bişey.ama sıkıldım artık ya bitsin bir an önce :1:
nerede yaptı seninki askerliğini?
bide ailenle barıştın mı :26:

Uzun donem yapti ve ben 6 senedr taniyodum esimi askerliqn yarisi btnce kandrdi beni ckmaya basladk bodrumda yapti cok zordu. Ailemle baristik qbi bsey iki tane abim var onlar braz sinirli hala konusmyolar babmda tripli konusuyo annem herqn aryo ve suan hamilym annelik duyqsnu bnde cekcem ve cok mutluyum.

biliyorum bebeğim o yüzden yazıyorum zaten :34:
banada öyle geliyordu canım.ortamı bilmiyorum nasıl biyer bilmiyorum dahada meraklanıyordum.ona diyordum benide bavuluna sok götür die :1:
istediği kadar ufak tefek olsn yawrum orda hepsi çakı gibi oluyor :52:
of lama kız dua et bol bol hayırlısını dile Allahtan illa batı olsun diyede dua etme.batıda olup rahat olmadıktan sonra napim öyle batıyı..
ooo sen takıl o zmn buralara her türlü muhabbet oluyor burda dertlere deva hastalıklara şifa bulunuyor burda haha :37:
moralini her zmn yüksek tutcaksın, pozitif olcaksın ilk formül bu...:46:

dusunme canım doguya gidersede rahat askerlık yapma gibi bı ımkanı var
benmki rahat mesela telfn her dk elınde sureklı konusuyoruz o konuda sıkıntımız yok allaha sukur
sizde öle olablrsnz o yuzden daha sımdıden uzme kendını sen sadece degerlendırın bu gunlerinizi

ben hep kötü şeyler duyduğum için çok karamsarım galiba ya inşallah dediğin gibi olur canım yaa :(

Back
X