- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.981
son 10 çok şükür bitiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım sende kavuşuyosun![]()
Sizler ne yapıyosunuz kızlarrr ??
Selinciğim merhaba canım. Kk'ya girdiğin vakit yazabilir misin acaba buradan, sana sormam gereken bir şey var da![]()
Merhaba hayatımm
Geldimm burdayımm haydii sor sorr![]()
Hemen soruyorum, aslında büyük ihtimalle bunu sevdiceğine sorman gerekecek canım.
Şimdi siz askerliği denizci olarak yapmıştınız ve de askerin yurt dışına sefere gitmişti ya. Baya garip bir soru olacak ama yanlarında rütbeli olarak kimler varmış ya
Ya da şöyle sorayım denizci uzman çavuşlar yurt dışı seferine falan gidiyorlar mıymış böyle![]()
Benimki uyansın hemen soracagım canım :) Ben gidiyorlar diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam uzman çavus falan diye bahsediyordu erkut ama yine de sorarım.
Seninki denizci uzman çavuş mu olacak böyle bi durum mu var ? :)
Denizin açtığı uzman çavuşluk sınavına girmişti canım, yazılıyı geçti mülakata çağırıyorlar![]()
Canım gec yazıyorum kusura bakma , öğrendim varmıs uzman cavuslarda seyirlere cıkıyormus. Sevindim bu arada yazılıyı gecmenize hakkınızda hayırlısı olsun :)
Fena üzüldüm şuanda, tam da yazılıyı geçmesine sevinecektim oysa ki
Teşekkür ederim de pek içime sinmedi sanırım bu benim![]()
İçine sinmemesinde haklısın tabi ama iş olsunda modundayız artık çok zormuş yaa![]()
Hem de ne zor canım.
Geçici süreç olmasına rağmen senin yaşadığın zorlukları hatırlıyorum, mesleği olursa katlanması çok daha zor olacak![]()
Kara kuvvetlerine girmeye calışsa peki canım bunu dusundunuz mu hıc ?
Erkut gemideyken hatırlıyorumda adamın nişanı olacaktı seyir yüzünden gidememe ihtimali vardı bunun stresi bile insanı öldürür![]()
Karada da ayın 19 unda yazılı sınava çağrılıyor. O jandarma kuvvetleri ama. Jandarmanın da 2 senede bir tayini var. Ayrıca bazı uç bölgelere eşini dahi götüremiyorsun. Ondan deniz yönelmiştik ama...![]()