• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ayy bende senin gibi düşcek miyim alahımmm yaa ok güzel şafağın valla :)

elbette düşüceksin canım ben buraya ilk geldiğimde benim gibi şafakları olanları görünce yok geçmez günler biz o günler göremeyiz diye düşünüyordum sürekli çok uzakmış gibi geliyordu ama çok şükür ki o özendiğim şafaklara geldim sıradaki hedef plakalar :1: sizde geliceksiniz bu günlere sadece SABIR canım :34:

elbette düşüceksin canım ben buraya ilk geldiğimde benim gibi şafakları olanları görünce yok geçmez günler biz o günler göremeyiz diye düşünüyordum sürekli çok uzakmış gibi geliyordu ama çok şükür ki o özendiğim şafaklara geldim sıradaki hedef plakalar :1: sizde geliceksiniz bu günlere sadece SABIR canım :34:

ahh dogru soyluyorsunnn :) bakalımmm nasıl olcak nerde askerlık yapıyor askerın nerdensınn

nato biraz sıkı olabilir hayatım detaylı öğrenirim evet yeşilyurttaysa evci çıkar ohh çok şanslısın ayda 1 kere 2 gün çıkçak gidersin sende
şirinyerde çarşıda gezebileceği forbes diye biryer var natoya 10 dakikalık bi mesafe forbes caddesi diye geçiyor burger king mc gibi yemek yerleri alışverşini yapması için her türlü mağaza , oturup dinlenmeleri için cafe ve pastaneler var . zaten şirinyer natonun ordan bi başlıyo dümdüz bi cadde 10 dakika sonrası natodan anlattığım yer sonra aynı yerden natoya dönücek karışık biyerde değil . hatta çarşıya çıkıp yeşilyurt falan gezer gayet yakın yerler birbirlerine zaten izmrde heryer :):)

inşallah fırsatım olurda giderim,gidemezsemde ablası orda o yüzden içiö rahat en azından kafası dağılır,gidip duşunu alır falan :16:

Nilaay belli oldu mu canım ? :44:

Evet esinimmm İzmir-Şirinyerr :16:

biraz aman geçsin alışırsınız canım :34:
manisalıyız biz canım ama okul için ankarada yaşıyorum askerimde mardinde :31:

anladımm hayatımmm bızde ankaraya gelıyoruz bakalım oraya cıktı bızımdeee.. ızmırlıyım bende yakınmısız hihi

inşallah fırsatım olurda giderim,gidemezsemde ablası orda o yüzden içiö rahat en azından kafası dağılır,gidip duşunu alır falan :16:

Evet esinimmm İzmir-Şirinyerr :16:

kesınlıkle yakın yesılyurt dolmuşa atlıcak 15 dk bile sürmüyo orda olur hemen ohh sevindim çokk güzel haberlerrr gelsin daha :) dağıtımı ne zaman olcakmış peki

sen neredesin ki ve o karakol gibi biyerde mi yarı yolu biyerlere uçakla ordanda devam otobüs falan yaparsın eğer ziyaret falan varsa terörde yokmuş bak orda uzakmış sadece sıkma canını ..

demesii kolay canım tabi ki sağ salim gidip gelsin başka bir şey istemiyorum :(

sesini duydum oh beeeeeeee günüm geçmemişti şimdi mutluyum :)

askerlik düşebilirmiş falan diyolar ya acaba doğru mu cidden düşer mi ki yaaa

Şekerim çok sevindim, duyduğum kadarıyla orası iyi diye biliyorum ama iyi ya olsun :31:

Ezgi inanıyor musun buna? Bize de sizin gibiyken öyle diyorlardı inanmayın canım düzmeceee :27:

hehe ınanmıyorumda ınanmak ıstedım bı an bebegım :D dgoru dıyorsun amaaa :):)

En güzeli canım valla en güzeli ankesörlü'den iyisini tanımam arkadaş :19::9:

anaa neden herkes bole dıyo ya mesajlasmak daha guzel degıl mı :D ankesörden :D neden kiii telefon sokmasın falan kavga edersiniz diyolar anlamadım ben abi yaşamayan olaraktan daha bu durumu :D neden acaba bebeğimmcimm

anaa neden herkes bole dıyo ya mesajlasmak daha guzel degıl mı :D ankesörden :D neden kiii telefon sokmasın falan kavga edersiniz diyolar anlamadım ben abi yaşamayan olaraktan daha bu durumu :D neden acaba bebeğimmcimm

Ben yaşıyorum ve yaşamaktayım canım.:9: Sana özet geçebilirim :23:
Ankesörlüden konuşurken sesini her istediği zaman duyamadığı için daha kıymetli oluyorsun, tartışmak için ufak sebeplere bile ihtiyaç olmuyor o zaman çünkü kıyamıyorlar. Amaa telefon işin içine girince orda kime sinirlense sonuç sana tavır yapıyor, sonuç sana sert çıkışıyor. Ve sebep olmadığı yerde tartışmalar çıkıyor. Ve evet bu yüzden ankesörlü ÇOK İYİ :16:

Son düzenleme:
Back