- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
AMİNNNN hepimizi Allah kavuşturur inşallah![]()
ayy bende senin gibi düşcek miyim alahımmm yaa ok güzel şafağın valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİNNNN hepimizi Allah kavuşturur inşallah![]()
ayy bende senin gibi düşcek miyim alahımmm yaa ok güzel şafağın valla :)
elbette düşüceksin canım ben buraya ilk geldiğimde benim gibi şafakları olanları görünce yok geçmez günler biz o günler göremeyiz diye düşünüyordum sürekli çok uzakmış gibi geliyordu ama çok şükür ki o özendiğim şafaklara geldim sıradaki hedef plakalarsizde geliceksiniz bu günlere sadece SABIR canım
![]()
nato biraz sıkı olabilir hayatım detaylı öğrenirim evet yeşilyurttaysa evci çıkar ohh çok şanslısın ayda 1 kere 2 gün çıkçak gidersin sende
şirinyerde çarşıda gezebileceği forbes diye biryer var natoya 10 dakikalık bi mesafe forbes caddesi diye geçiyor burger king mc gibi yemek yerleri alışverşini yapması için her türlü mağaza , oturup dinlenmeleri için cafe ve pastaneler var . zaten şirinyer natonun ordan bi başlıyo dümdüz bi cadde 10 dakika sonrası natodan anlattığım yer sonra aynı yerden natoya dönücek karışık biyerde değil . hatta çarşıya çıkıp yeşilyurt falan gezer gayet yakın yerler birbirlerine zaten izmrde heryer :):)
Nilaay belli oldu mu canım ? :44:
ahh dogru soyluyorsunnn :) bakalımmm nasıl olcak nerde askerlık yapıyor askerın nerdensınn
biraz aman geçsin alışırsınız canım
manisalıyız biz canım ama okul için ankarada yaşıyorum askerimde mardinde![]()
inşallah fırsatım olurda giderim,gidemezsemde ablası orda o yüzden içiö rahat en azından kafası dağılır,gidip duşunu alır falan
Evet esinimmm İzmir-Şirinyerr![]()
sen neredesin ki ve o karakol gibi biyerde mi yarı yolu biyerlere uçakla ordanda devam otobüs falan yaparsın eğer ziyaret falan varsa terörde yokmuş bak orda uzakmış sadece sıkma canını ..
demesii kolay canım tabi ki sağ salim gidip gelsin başka bir şey istemiyorum![]()
Evet esinimmm İzmir-Şirinyerr![]()
askerlik düşebilirmiş falan diyolar ya acaba doğru mu cidden düşer mi ki yaaa
Şekerim çok sevindim, duyduğum kadarıyla orası iyi diye biliyorum ama iyi ya olsun![]()
Ezgi inanıyor musun buna? Bize de sizin gibiyken öyle diyorlardı inanmayın canım düzmeceee![]()
hehe ınanmıyorumda ınanmak ıstedım bı an bebegımdgoru dıyorsun amaaa :):)
Aferin canım inanma inanmaaSonrasında hayal kırıklığına uğramaktan iyidir
![]()
hehe ee nasıl geçti bakalım bugun neler yaptınız konustunuz mu nasıllarmış askerlerimiiz
Evde yatıştaydımAskerimde çok şükür iyi konuşmaktan çok mesaj devrede canım.
![]()
oh ohhh ne guzell :) bızde anksörden öyleee 1 2 saat konustuk bugun hihi :)
En güzeli canım valla en güzeli ankesörlü'den iyisini tanımam arkadaş![]()
anaa neden herkes bole dıyo ya mesajlasmak daha guzel degıl mıankesörden
neden kiii telefon sokmasın falan kavga edersiniz diyolar anlamadım ben abi yaşamayan olaraktan daha bu durumu
neden acaba bebeğimmcimm