Hadi yaa canım üzüldüm şimdi ama belki gözünü korkutmak içindir teskere alırken belki silerler ne biliyim ya( yinede üzme sen kendini her şerde bir hayır vardır derler...
Öyle tabi canım üzülmemek elde değilde yapıcak bir şey yok tabi. teşekkür ederm tatlım..
hayatım onda bırseyler yaparlar sonucta ılla kı ıns en kısa zamanda komutanı bıseyıyle konusup duzeltırırler sen canını sıkma .. dur bakalım duzelır bebegım...
inş canm inşşşimdilik bi sorun yok bakalm. inş düzelrr..
inş canımmmm .. sende ona moral ver zaten şimdi üzülmüştür o da senden destek bekler ...
darısı başına yavrummm ben ankaraya gidiyim sen izmirlere gelll sevdiceğineeee :):)
Hadi yaa canım üzüldüm şimdi ama belki gözünü korkutmak içindir teskere alırken belki silerler ne biliyim ya( yinede üzme sen kendini her şerde bir hayır vardır derler...
Öyle tabi canım üzülmemek elde değilde yapıcak bir şey yok tabi. teşekkür ederm tatlım..
Haklısın canım ama belki sonrada hani komutanları falan iyiyse bieşyler yaparlar inşallah canım
Kaptın izni EzgicimmmArkdaşımda izin aldı dedesi haftaya hayırlsıyla ameliyatı atlatsında biletlerimizi falan ayarlicaz bizde
Haklısın canım ama belki sonrada hani komutanları falan iyiyse bieşyler yaparlar inşallah canım
inşş kuzum inş..
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
Kaptın izni EzgicimmmArkdaşımda izin aldı dedesi haftaya hayırlsıyla ameliyatı atlatsında biletlerimizi falan ayarlicaz bizde
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm cok sevındımm bende bu sabah geldım sevdıcegımle vedalasmak her seferdekı gıbı koydu ama olsun ayy bak hadı bakalım sımdıde sıra sendeeeee guzel guzelll gel ızmıreee dolasın gezın ozlem gıderın ohhhh ıns amelıyatı ıyı gecer hemen gecer sızde hemen halledersınız bılet ıslerınızı bebegımmm
elimden geleni yapıyorum hayatm inş kesinleşmez şu cezada herşey normle döner ya.
inş hayatım şafağınız biraz daha düşmüş olsaydı doğuda olduğundan birşey olmazdı da şimdi daha komutanlarıyla o kadar yakınlaşmadan yakalanınca falan tabi şey olmuştur zamanla düzelirler inş komutanıda şey yapar ...
Baklım bebğm ya daha kesin değil :S Sende gidip gelmişssin çok sevindim valla ne güzel vakit geçirmişinizdirr:)
ılk gıttım cıkamadı falan bı kıtlenıyodu carsıları saat 10 11 gıbı anca cıktılar bızımde hayatım cok sagol ..
bakalım yaa sımdı goze batcak bısey yapmadan guzelce devam etsın bakalım ılla kı olur bıseyler yaparlar doguda oldugundan bı duzelır ben sorarım gene bı kac arkadasım doguda yapıp gelmıstı onlarada degısen bı sey olur mu dıye ama komutanda bıtıyo bırazda ıs ıste :/
Komutanlarıda sevmiyo yani komutanlar bişi yapmıyo da benimki biraz asi haksızlığa gelemiyorum diyo. Bakalm belki bişi çıkarda karar değiştrirler. Dha bak bugün hiç aramadı. İyi olsunda yapsın bi 30 gün dha naplm hytm. Birazdanda annesigl gelcek bizeözlemişlerr beniii
ohhhh ne guzelll ıste bak :) gorusun kafan dagılır hem senınde bırazcık bırbırınıze destek olmus olursunuz hemm
allah nazarlardan saklasın hep boyle gecının ıste hiiihihi
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm cok sevındımm bende bu sabah geldım sevdıcegımle vedalasmak her seferdekı gıbı koydu ama olsun ayy bak hadı bakalım sımdıde sıra sendeeeee guzel guzelll gel ızmıreee dolasın gezın ozlem gıderın ohhhh ıns amelıyatı ıyı gecer hemen gecer sızde hemen halledersınız bılet ıslerınızı bebegımmm
Sağol Ezgicimm inşallahh
Ohhh sende sarılmışsın bak sevdiğine ne güzell, üzülme yawrum yine gidersin nasıl olsa.Biticek elbet bu ayrılıklarda
askerim şimdi nöbete gidicek bi an önce tutsun sonra uyusun güzel güzellll diye dua ettiğim bir gece sonuu... şafaklarımızın düştüğü zamanlar ne güzel zamanlar gece yarılarını seviyorum bu yüzdennnn herkese iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?