- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
Öyle tbiiki canm antlyadayım tatlım adım hazal :)
aa gelmıstım kaleıcı falan hihi gezmstım oyle antalyayı bı araaa :) arkadasım oturuyordu oralarda kaleıcıne cok yakındı onun yanına gelmıstım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tbiiki canm antlyadayım tatlım adım hazal :)
aa gelmıstım kaleıcı falan hihi gezmstım oyle antalyayı bı araaa :) arkadasım oturuyordu oralarda kaleıcıne cok yakındı onun yanına gelmıstım :)
hadi ya güzeldiir antalyada kavruluyoruz işte yazınsıcağı berbat oluyo :) Sen nerdensin tatlm ?
izmir bendee burasıda öyle ama akdenizin nemi daha kötü canım haklısın .. ay kış gelsin artıkta gelsin geçsin hemen sonra bizimkilern gelmesi artık yaklaşsınnn![]()
Eheheh eveet kuzm kış daha çabuk geçer sonra hopp bi bakmşız gelmişler bile :))
tabı allahtan tek kıs gecırcez dıger turlu 2 kıs gıbı oluyo dusununce cok uzun boylesı pıskolojık olarak bıle cok ıyı gelıyor ınsana hehe :)
evett bizim için dha zor olucktı 2 kış olsaydı bacağndan rahatsız çnkü bi kaza olayı atlattıkk soğuğa gelemiyo basamıyo üstüne ağrıda eksi kırka düşüyomuş kışın zor olucak biraz. o yüzden 1 kış daha iyi oldu
ayy hayatım kışın o zaman içlikler alın sureklı bak yada sen kargoyla gonder kı o bacagına sey yapsın hatta sarmalıları oluyo tam o bolgesıne ıyıce sarsın falan agrı yapar yoksa evet ... allah kolaylık versın ..
hepsni aldık canm zten ordada satılıyomş gerekrse oradan da alcak ta ne kadar sarsada -40 yani bu :S antalyanın soğuğunda bile çok ağrıyodu bacağı. Bakalm kışın çok zr olrsa hava değişmi filan alınıyomuş belkii öyle bişey alır yani bilemiyorum onun için dua ediyorum yazın iyi de işte :S sağol canm benm
Daha yeniler tatlım böyle olması normal alışır oranın disiplinine.napıyorsun canımmmmmm :) benim valla iyi geçiyor alıştı yavaş yavaş sıkı ve disiplinli olduğundan birazcık ağlandı ama iyi şimdi senin nasıl gidiyor nasılsın![]()
Geçeçek inşallah niloş o günleride göreceksiniz.Günaydın tertiplerrrr
Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk![]()
Günaydın tertiplerrrr
Çok şükür 300lere düştük, 200lere düştüğümüzü görsekte rahatlasak, Allahım kış gelsin biran önce ozaman çabuk geçicekkkk![]()
hava degısımını ondan verırlermı bılmıyorumda vala denesın bence belkı oyle bı ıhtımal vardır ..
Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)
allah kavuştursun kızlar![]()
Geçeçek inşallah niloş o günleride göreceksiniz.![]()
Günaydınnnn :)))
Vallla 300ler çabucak geldii 200lerde yolda az kaldıııı bitiicekk inş :)
Daha yeniler tatlım böyle olması normal alışır oranın disiplinine.
Bende iyiyim canım askerimin yanına gitmiştim biliyorsun askerime çok büyük moral oldu şuan bir sıkıntı yok çok mutlu Allahım bozmasın inşallah.