- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.541
benim bitanemde izmir gaziemirde çavuşluk eğtimi yapıyor![]()
aynı yerdeler demekki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bitanemde izmir gaziemirde çavuşluk eğtimi yapıyor![]()
iyiyim canım buna da şükür sen nasılsın?Ben burddayımm canım bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan bakınıyorumCeren mehtapta şuan girmezzz
Nasılsınnn?
hosgeldin nabersın canm mehtap nasıldıBen geldim nasılsınız bebişler![]()
3 kişiyiz sanırım bu topikte gaziemir olan. bakalım nereye düşüyorlarbenim bitanemde izmir gaziemirde çavuşluk eğtimi yapıyor![]()
aynen her siteye baktım bende tabi ki inş. onlar haklıdır da düşer artık..=)aynen wala bnmkide soyluyo bnde araştırdım yok öyle bsi dıyorm..ewt kendileriyle alakalı olunca sureklı onu konusuyolar..
iyiyim canım buna da şükür sen nasılsın?
hosgeldin nabersın canm mehtap nasıldı
3 kişiyiz sanırım bu topikte gaziemir olan. bakalım nereye düşüyorlar
aynen her siteye baktım bende tabi ki inş. onlar haklıdır da düşer artık..![]()
inş..ama biz düşmeyeceğine iansak daha ii olur sanki=)
bde ayın 11 gibi dağıtım yerleri belli olcakmış sanırım..
hosbulduk canım yolcu ettim sonunda sevdiğimi valizini kendi ellerimle hazırladım, kendi ellerimle gönderdim içim bi tuhaf sızlıyor her yerim kötü oldum , istediği oyuncağı alınmayan cocuk gibi saat başı aglıyorum zormus diyebileceğim baska bisey yokhosgeldin nabersın canm mehtap nasıldı![]()
evet benim ki de öyle dedi 11 inde diyorlarmış aynı yerde olmaları iyi ya
inş iyi bir yere düşerler![]()
hosbulduk canım yolcu ettim sonunda sevdiğimi valizini kendi ellerimle hazırladım, kendi ellerimle gönderdim içim bi tuhaf sızlıyor her yerim kötü oldum , istediği oyuncağı alınmayan cocuk gibi saat başı aglıyorum zormus diyebileceğim baska bisey yok![]()
iyiyim canım buna da şükür sen nasılsın?
hosgeldin nabersın canm mehtap nasıldı
3 kişiyiz sanırım bu topikte gaziemir olan. bakalım nereye düşüyorlar
aynen her siteye baktım bende tabi ki inş. onlar haklıdır da düşer artık..![]()
aynı yerdeler demekki..
evet zor dayanmalıyızhosbulduk canım yolcu ettim sonunda sevdiğimi valizini kendi ellerimle hazırladım, kendi ellerimle gönderdim içim bi tuhaf sızlıyor her yerim kötü oldum , istediği oyuncağı alınmayan cocuk gibi saat başı aglıyorum zormus diyebileceğim baska bisey yok![]()
evet 3 kişiyiz canım inşallah iyi yerlere düşerlerseninki 2bölük galiba okumuştum geçmişten herkes için hayırlısı olsun...
demekki.. birbirlerini tanıma olasılıklarıda yüksek![]()
nerelisin canım?ve senin askerinin keyfi nasıl seviyormu gaziemiri?
çarşııııı
şafak 4 1 3![]()
ewt cnm tanışıyorlardır bnce..konyalıyız cnm ..wala ii ya ilk gittiği zamanlar cok egitim oluyodu filan ama simdi ii yani ..sn nerelisin askerin nasıl
askerim şimdilik iyi yemin töreninden sonra biraz sıkmışlar galiba yeni yeni düzeldi canım muğlalıyım![]()
hmm..aslında yemin töreninden 1 gn sonra filan carsı izni werdiler..bgn wermediler sanırım görüştun mu bi bilgin war mı..
evet 1ocak izini iyi geldi gezdiler arkadaşlarıyla yoksa düzelmezdi bugunde ceza almışlar denetleme varmış galiba geçememişler çıkanlar varmış izine ama benimki denetlemeden geçemedi geçemeyen 20 kişimine varmış galiba doğru hatırlamayada bilirim yarın çıkıcak izine