92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Ben burddayımm canım bir yandan sunum hazırlıyorum bir yandan bakınıyorum :1: Ceren mehtapta şuan girmezzz :16: Nasılsınnn?
iyiyim canım buna da şükür sen nasılsın?
Ben geldim nasılsınız bebişler :27:
hosgeldin nabersın canm mehtap nasıldı :1:
benim bitanemde izmir gaziemirde çavuşluk eğtimi yapıyor:72:
3 kişiyiz sanırım bu topikte gaziemir olan. bakalım nereye düşüyorlar
=)aynen wala bnmkide soyluyo bnde araştırdım yok öyle bsi dıyorm..ewt kendileriyle alakalı olunca sureklı onu konusuyolar..
aynen her siteye baktım bende tabi ki inş. onlar haklıdır da düşer artık.. :72:

inş..ama biz düşmeyeceğine iansak daha ii olur sanki=)

hosbulduk canım yolcu ettim sonunda sevdiğimi valizini kendi ellerimle hazırladım, kendi ellerimle gönderdim içim bi tuhaf sızlıyor her yerim kötü oldum , istediği oyuncağı alınmayan cocuk gibi saat başı aglıyorum zormus diyebileceğim baska bisey yok:50:

Yemin törenimizi atlatdık bnmkide usta birliğine teslim oldu 15 gün daha egitimleri varmış orda sonrada görevi belli olucak

hosbulduk canım yolcu ettim sonunda sevdiğimi valizini kendi ellerimle hazırladım, kendi ellerimle gönderdim içim bi tuhaf sızlıyor her yerim kötü oldum , istediği oyuncağı alınmayan cocuk gibi saat başı aglıyorum zormus diyebileceğim baska bisey yok:50:

haklısın cnm..ilk gittiği zamanlar daha çok etkiliyo insanı ama sabır demekten başka caremiz yok..allah hepimize bol sabır dayanma gücü wersin..

evet 3 kişiyiz canım inşallah iyi yerlere düşerler :72: seninki 2bölük galiba okumuştum geçmişten herkes için hayırlısı olsun...

evet zor dayanmalıyız :43:
evet 3 kişiyiz canım inşallah iyi yerlere düşerler :72: seninki 2bölük galiba okumuştum geçmişten herkes için hayırlısı olsun...

evet cnm 2. bölük inşallah iyi olur :nazar:

demekki.. birbirlerini tanıma olasılıklarıda yüksek :32:
nerelisin canım?ve senin askerinin keyfi nasıl seviyormu gaziemiri?

ewt cnm tanışıyorlardır bnce..konyalıyız cnm ..wala ii ya ilk gittiği zamanlar cok egitim oluyodu filan ama simdi ii yani ..sn nerelisin askerin nasıl

ewt cnm tanışıyorlardır bnce..konyalıyız cnm ..wala ii ya ilk gittiği zamanlar cok egitim oluyodu filan ama simdi ii yani ..sn nerelisin askerin nasıl

askerim şimdilik iyi yemin töreninden sonra biraz sıkmışlar galiba yeni yeni düzeldi canım muğlalıyım :72:

hmm..aslında yemin töreninden 1 gn sonra filan carsı izni werdiler..bgn wermediler sanırım görüştun mu bi bilgin war mı..

evet 1ocak izini iyi geldi gezdiler arkadaşlarıyla yoksa düzelmezdi bugunde ceza almışlar denetleme varmış galiba geçememişler çıkanlar varmış izine ama benimki denetlemeden geçemedi geçemeyen 20 kişimine varmış galiba doğru hatırlamayada bilirim yarın çıkıcak izine

evet 1ocak izini iyi geldi gezdiler arkadaşlarıyla yoksa düzelmezdi bugunde ceza almışlar denetleme varmış galiba geçememişler çıkanlar varmış izine ama benimki denetlemeden geçemedi geçemeyen 20 kişimine varmış galiba doğru hatırlamayada bilirim yarın çıkıcak izine

aaa bnmkide gecemedi o zaman yaa aramadı cunku..denetlemede ne oluyo cnm niye ceza weriyorlar yani..

Back