- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.401
önceden orda olmanız gerek o sogukta Allah yardmcınız olsun vallahi yer kapmak zor iş :18:
olur vallahi canım kilom fazla yokk normal ama benimkiyle anlasma yaptık ya cok zayıf ol olucaksan yada balık etli dedi bende zayıf olmayı tercih ettimbu arada sen de kilo vermeye çalışıyosun galiba gel birlikte baslayalım :)
ilac al yanına canım belirtileri hissettiğinde içersin hemensaol canımm hasta olcam o allahın emri zaten ama yapçak bişey yok :) çekilen çile kutsal geliyo biliyomusun suan
olur vallahi canım kilom fazla yokk normal ama benimkiyle anlasma yaptık ya cok zayıf ol olucaksan yada balık etli dedi bende zayıf olmayı tercih ettim57 ye cıktım bi aralar cok sükür suan 50 kiloyum boy 164 normalim ama daha cok zayıflamak istiyorum zayıfladıkca yüzümün fiziğimin güzellestiğini gördüüm bi tutku oldu bende aynaya bakmak tartıya cıkmak bırakamıyorum 47 48 e düsmek istiyorum gitmeden, benimki sagolsun orda kilo aldırcak bana biliyorum onunlayken hep kilo alıyorum abur cubur alkol cok tüketiyoruz :26:
wuu massallah neyle besledi gız anan senii nasıl uzattın o boyu öyle basketçimisin yoksavalla bende kilo verdikçe yüzüm süzülüyo 2 kilodan fazla verdimmi bir çirkin oluyorum sorma :)
o yüzden hedefim orantılı zayıflamak mesela kalça yok şükür :) göbekte yok ama kollarım kalın sanki biraz. ama naparsam yapayım kollardan gitmiyo.. ali de kilo verme yüzün hasta gibi oluyo dedi. ama nasıl olcak bilmiyorum
boyum 1.78 kilom 68.
wuu massallah neyle besledi gız anan senii nasıl uzattın o boyu öyle basketçimisin yoksa
kol inceltme egzersizleri var dambıllar falan var onlara bak internette vardır videosu kilon normal yaa ideal kilo hani fazla degil
masallah boyun cok uzunaile uzun canım ama bi ara valeybol takımındaydım basket kurslarınada gittim yaz tatilinde orta okulda ama liseden beri hç bi spor la ilgilenmedim :)
zaten birazcık dikkat ettimmi kilo veririm ama kollar hep aynı oda genetik biraz malesef annem teyzem kardeşlerim hep aynı yapıdayız kollar dolma maşallah:)
masallah boyun cok uzun
bizdede war o annemin taraf tüm sülale basenli tüm karılarda basen varr e dogal olarak bendede suan beni gör sadece basenden ve avuc içi kadar göbekten ibaretim gitmiyor devamlı basen eritme hareketleri yapıyorum gitmiyor vallahi yaa
ay yok ya kiloyu yağlı seyleri hayatımdan cıkardım istesemde yiyemiyorum bugün bi cips yiyim dedim midem sızladı 2 saat yaa düsüün 5 6 aydır dikkat ediyorum herseyime ev yemeği yiyorum midem almıyo valla insallah devamlı bu sekilde giderim yaz gelsin spora yazılcam simdii sogukta hic gözüm kesmiyo vallaişte kilo normal olup bi bölge fazla olunca insan kendini kötü hissediyo dımı anlıyorm seni.
sana tavsiyem ozaman kilo verme biraz al ki abes durmasın canım. en azından karşıdan bakınca bsenlerin dikkat çekmez.
bizim üst komsumuz maşallah at gibi kadındır
boy pos yerinde. ama ondada basen var.
ee zayıfta olduğundan direk göze çarpıyo azıcık yedi 4 kilo flan aldı balık yğı hapı kullandı b12 vitamini bide. şimdi gayet normal
Askerinin yanına git gel haftasonunu gecirr sonra ben gidiyim bidahaki hafta 1 hafta geciriyim askerimle, 2 hafta sonunda baslayalım askerlerimizi yolcu ettikten sonra birbirimize destek oluruz kilo verme konusunda ben onun yanında baya alırım cünkü biliyorum kendimi
ay yok ya kiloyu yağlı seyleri hayatımdan cıkardım istesemde yiyemiyorum bugün bi cips yiyim dedim midem sızladı 2 saat yaa düsüün 5 6 aydır dikkat ediyorum herseyime ev yemeği yiyorum midem almıyo valla insallah devamlı bu sekilde giderim yaz gelsin spora yazılcam simdii sogukta hic gözüm kesmiyo valla
ya yok diyetisyene gitsek kilon cok normal diycek kalorisi yüksek yiyecekler yazıcak ben sevmiyorum bol bol yiyeceği olan diyetleri yapamıyorum yani :44:2013 te başlıyoruz ozaman tamam canım olur dengeli kilo verelim acele etmeden sağlıklı :)
ben diyetisyene gitmeyi bile düşünüyorum hatta ama uyabilirmiyim okadar bilmiyorum
Aslında bende her sabah yürüyordum yazın 6da kalkıyodum 1bucuk saat yürüyodum tavsiye ederim bacaklar 3 4 günde sıkılasıyo etkisini hemen görürsün göbek basen hep sıkılasıyo biraz zaman lazm tabi ama hava cok soguk gözüm kesmiyo sabahın o saatinde uyancamda dona dona yürüycemaslında şmdi yazılsan daha iyi. biz annemle geceleri yürüyüse baslama kararı aldık. temiz hava buz gibi. yürüdükçe ısınır terleriz :) termal esortman var zaten bende
ya yok diyetisyene gitsek kilon cok normal diycek kalorisi yüksek yiyecekler yazıcak ben sevmiyorum bol bol yiyeceği olan diyetleri yapamıyorum yani :44:
balım ben cıkıyım artık yaa her yerim tutuldu annem oturucak birde kadını bekletiyorum kac saattir
Tamam sekerim bu arada isim neydi unuttum hep sorucam aklmdan cıkıyo yabende erken kalkıcam zaten tamam canım hadi kendine iyi bak birkaç gün girmem artık :)
öptüm hoşçakall
Tamam sekerim bu arada isim neydi unuttum hep sorucam aklmdan cıkıyo ya
tamam nesilcim öpüyorum seni cook hayırlısıyla giidip gelin bi an öncee detayları bir bir sorcam ortama iyice bak gözlemle tamam mı balım iyi geceler iyi yolculuklarelif nesil canım :)
tamam nesilcim öpüyorum seni cook hayırlısıyla giidip gelin bi an öncee detayları bir bir sorcam ortama iyice bak gözlemle tamam mı balım iyi geceler iyi yolculuklargeldiğinde muhakkak banaa yazzz grsrz
biz anlarız seniiii
92/4 sün tam alt devrem oluyosun benim, fırsat bulursan sor erkek arkadaşına tuvalet kapılarının arkasında ne yazıyomuş diye bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?