92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

sen maşayla dalgalı yap saclarını kar falan olur simdi bozulur düz cabuk bozulur ama kıvırcık en fazla kendini salar sekli cok bozulmaz hafif dalga kalır yani bence sen ne düsünüyosun :26:

bende gece yolculuğu yapçağım için maşa yapayım gidene kadar o kendini salar doğal olur diye düşünüyorum ama ne bileyim son gün olduğundan sürekli fikrim değişiyo :)
siyah ceket giycektim yeni bi tane aldım petrol mavisi oje de ondan kararsız kaldım kırmızı mı daha iyi gider mavi ye bordo mu diye :)

bende gece yolculuğu yapçağım için maşa yapayım gidene kadar o kendini salar doğal olur diye düşünüyorum ama ne bileyim son gün olduğundan sürekli fikrim değişiyo :)
siyah ceket giycektim yeni bi tane aldım petrol mavisi oje de ondan kararsız kaldım kırmızı mı daha iyi gider mavi ye bordo mu diye :)
ayy yok petrol mavisine bordo gider kırmızı cok cırt durur bordo bence :44: maşa yap canım kar yagmur falan olur havalar bozuk masa daha iyi dayanır..

dımı canım masa en iyisi uzun yolculukta..
bide bakır rengim var kızıl renk böyle oda yakışır aslında ceketime.. sence ?
yakısır canım kırmızıyı ele ikisinden birini sür aslında bakır güzel gibi yani gözümde canlandırıyorumda :44: heyanlımısın yarın yolcusun sevdiğine dogru :52:

yakısır canım kırmızıyı ele ikisinden birini sür aslında bakır güzel gibi yani gözümde canlandırıyorumda :44: heyanlımısın yarın yolcusun sevdiğine dogru :52:

zaten eldiven takıcam neyse bordo süreyim en iyisi :)
heyecan ne kelime kuzum kalbim yerinden çıkçak gibi uyuyamıyorumda :)
yarın kuaföre gidicem bi kaşlarımı falan aldırayım :) gündüz uyurum akşam kalkarım gece yoldayım zaten :) ayy sonunda geldi çattı yemin törenii :)

zaten eldiven takıcam neyse bordo süreyim en iyisi :)
heyecan ne kelime kuzum kalbim yerinden çıkçak gibi uyuyamıyorumda :)
yarın kuaföre gidicem bi kaşlarımı falan aldırayım :) gündüz uyurum akşam kalkarım gece yoldayım zaten :) ayy sonunda geldi çattı yemin törenii :)
Ayy te ben burda heyecan yaptım bak, benimde son 8 gün kaldı senden bi sonraki haftada ben gidiyorum :21: bende son gün kaşlarımı aldırıcam, o gece banada uyku tutmaz burda sabahlarım sabah yatar aksam kalkarım gece zaten yolda olcam uykusuzluk cekmem en azndan ohoh :21: yolunuz kac saat?

Ayy te ben burda heyecan yaptım bak, benimde son 8 gün kaldı senden bi sonraki haftada ben gidiyorum :21: bende son gün kaşlarımı aldırıcam, o gece banada uyku tutmaz burda sabahlarım sabah yatar aksam kalkarım gece zaten yolda olcam uykusuzluk cekmem en azndan ohoh :21: yolunuz kac saat?

normalde 6 saat canım ama yollar kaygan ve karlıymış o taraftan eniştem geldi cuma günü. ıspartada assubay oda.
7 saatte geldi.
yani tam bi saat vermesemde en az 6 saatte varırız.
otobüs hareket saati 11.30 diye geçiyo. sabaha karşı orda oluruz
ve biliyomusun aşkımın gittiği otobüse binicem ne tuhaf..

normalde 6 saat canım ama yollar kaygan ve karlıymış o taraftan eniştem geldi cuma günü. ıspartada assubay oda.
7 saatte geldi.
yani tam bi saat vermesemde en az 6 saatte varırız.
otobüs hareket saati 11.30 diye geçiyo. sabaha karşı orda oluruz
ve biliyomusun aşkımın gittiği otobüse binicem ne tuhaf..
yollar fenaymıs yaa bende cok korkuyorum nasıl gidicez bilmiyorum :26:
yemin töreni kac gibi baslar acaba? ne güzel aynı onun gittiği otobüsle gidicek olman sanslısın :16:

wayy anasını bee benide heyecanlandırdın yaaa kız anam sanki yarın ben gidiyorum wuu nasıl heyecan kapladı içimi :27:

ehee :D sanada alıştırma işte kuzum haftaya bunları sen yaşıcan deneyim olsun bugun benden :)
böyle içinde kelebekler olcakk saat geçmek bilmicek canın bişey yemek istemicek boş boş bakınıp bakınıp sırıtçaksın :)

yokk canım uzatmazlar en gec 12 de biter o saate kalmaz bile.. 9 a kadar napıcaksınız o sogukta tir tir titrersiniz :18:

valla o kötü yanı var işte.s
6 da vrsak 3 saat napçazbilmiyorum bi kahvaltı yaparız askeriye şehir merkezinde değil orayada otobüsle gitçez erken gidip protokolün yanında yer kapmamız lazım :) ali orlardan beni görürsünüz dedi :)
boyu uzun olduğundan en öndeymiş zaten

valla o kötü yanı var işte.s
6 da vrsak 3 saat napçazbilmiyorum bi kahvaltı yaparız askeriye şehir merkezinde değil orayada otobüsle gitçez erken gidip protokolün yanında yer kapmamız lazım :) ali orlardan beni görürsünüz dedi :)
boyu uzun olduğundan en öndeymiş zaten
önceden orda olmanız gerek o sogukta Allah yardmcınız olsun vallahi yer kapmak zor iş :18:

Back