92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

İzmir Yenifoça da ama yemin töreninden sonra başka yerde devam edicek acemilik.safranbolu yada bilecik e geçicek.şafak malesef daha 439 oldu:72:

anladım canım benmkide Erzincanda topcu.. safak karanlık bizimde malesef 433 mü ne.. bilmiyorum saymakta sacma geliyo 300'e inene kadar adam akıllı yazmıycam heryere safagımızı sonra canım sıkılıyor vallahi :50:

anladım canım benmkide Erzincanda topcu.. safak karanlık bizimde malesef 433 mü ne.. bilmiyorum saymakta sacma geliyo 300'e inene kadar adam akıllı yazmıycam heryere safagımızı sonra canım sıkılıyor vallahi :50:

bizimde 433 falan silüs tarihi 19 u .ben öyle fazladan sayıyorum ama :)nerede oturuyorsun sen

Allaha cok sükür normal hayatıma yavas yavas geri dönüyorum :26: gercekten cok zor günler gecirdim sizde olmasanız burda kafayı yerdim benn alıstım ama iyiym artıkk sen nasılsın cnm :)

Canım senden bu sözcükleri duyduğum için çok mutlu oldum.
İlk gününü hatılıyorumda ne kadar üzgündün çoook sevindim canım alışmaya başlamana:54:
Ben isyanlardayım yine izin yazmışlar.
Sanki çok lazımdı daha yeni izin kullanmıştı.
Doğuda olduğu için zorunlu bizde izin ama daha geç olaydı keşke aman ne yapalım düşünmemeye karar verdim artık tek bildiğim kasıma kadar şafak sayıcam:9::9:

Canım senden bu sözcükleri duyduğum için çok mutlu oldum.
İlk gününü hatılıyorumda ne kadar üzgündün çoook sevindim canım alışmaya başlamana:54:
Ben isyanlardayım yine izin yazmışlar.
Sanki çok lazımdı daha yeni izin kullanmıştı.
Doğuda olduğu için zorunlu bizde izin ama daha geç olaydı keşke aman ne yapalım düşünmemeye karar verdim artık tek bildiğim kasıma kadar şafak sayıcam:9::9:

gercektende ilk günümü hatırlıyorum seninle baya konusmustuk zordu gercekten zordu zor kelimesi basit belkide halada zor ama alıstım alısınca daha kolay oluyormus hersey cok sükür bugünlerede cok sükür bir yerlerde yasadıgını bilmek bana en büyük mutluluk :16:
izin tarihlerinizi siz belirleyemiyormusunuz canım komutanlar mı karar veriyor nasıl işmiş bu yaa adam zaten izinde suan niye bidaha yazarsınız ki :26:

garip ama fazla yapınca daha rahat hissediyorum benim hesabımdan daha erken gelicek diyorum kendi kendime :) İstanbul dayım ben

hmm anladım canım.. yani aslında en dogrusu saymamak heralde günler bi sekilde geciyor cünkü, ben hergün saydıgım halde safagı bildiğim halde unutuyorum tekrar baştan saymaya baslıyorum her sabah.. cünkü günler inanılmaz hızlı geciyor bende.. sendede öylemi ?

gercektende ilk günümü hatırlıyorum seninle baya konusmustuk zordu gercekten zordu zor kelimesi basit belkide halada zor ama alıstım alısınca daha kolay oluyormus hersey cok sükür bugünlerede cok sükür bir yerlerde yasadıgını bilmek bana en büyük mutluluk :16:
izin tarihlerinizi siz belirleyemiyormusunuz canım komutanlar mı karar veriyor nasıl işmiş bu yaa adam zaten izinde suan niye bidaha yazarsınız ki :26:

Canım evet alışınca daha kolay tek sıkıntı bir süre sonra zaman daha yavaş geçmeye başlıyor.
Bende ne tür bir mantık anlayamadım.
Ama askerde mantık olmaz.
Askerliğin başladığı yerde mantık biter diye bir söz var boşuna değil.
Normalde iznini sen seçebilirsin.
Bizde yol sıkıntı az kişiler herkes izin kullanmak zorunda izinleri komutan yazıyor.
İzin kullanmak istemiyorduk çünkü burnu kırık ameliyat olacak tekrar gelecek yani şimdi tam 3 kere gelmiş olacak.

Canım evet alışınca daha kolay tek sıkıntı bir süre sonra zaman daha yavaş geçmeye başlıyor.
Bende ne tür bir mantık anlayamadım.
Ama askerde mantık olmaz.
Askerliğin başladığı yerde mantık biter diye bir söz var boşuna değil.
Normalde iznini sen seçebilirsin.
Bizde yol sıkıntı az kişiler herkes izin kullanmak zorunda izinleri komutan yazıyor.
İzin kullanmak istemiyorduk çünkü burnu kırık ameliyat olacak tekrar gelecek yani şimdi tam 3 kere gelmiş olacak.

yolda sıkıntı birde ameliyat olacak yazık stres yapıyordur simdi sevdiğin hersey üst üste aksilikler bi geldi mi gitmek bilmez :50: toplam kac gün izin hakkı kaldı canım ve komutan kac gün izin yazmıs?

hmm anladım canım.. yani aslında en dogrusu saymamak heralde günler bi sekilde geciyor cünkü, ben hergün saydıgım halde safagı bildiğim halde unutuyorum tekrar baştan saymaya baslıyorum her sabah.. cünkü günler inanılmaz hızlı geciyor bende.. sendede öylemi ?

Allah a şükür şimdilik hızlı geçiyor gibi .inşallah hep böyle devam eder

Back