- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.061
Tatlim oncelikle ertelenmesne uzuldum.ama askeriye bu vardr bi nedeni.yipratma kendini askerinde belli etme bence.1hafta gec olsa ne olur.bak ben yemin torenine bile gidemiycem taa subatta dagitim o zaman gorucem sevdicegimibu kadar dayaniyoruz sık disini uzulme :/
cerencimm.. canım arkadaşım üzme kendini. biz güçlü olmazsak onlar orda napsın. kendin için değiş onun için dayan tamam mı. bende öyle yapıyorum bak..
vardır bundada bir hayır. 1 hafta sonra olması daha iyi bence neden biliyomusun. çünkü yemin töreninde görüşüp sonra orda 40 gün kalıcaktı. ama şimdi eşit bölünmüş oldu. yemin töreninde görüşçeksin sonra 1 ay sonra falan görüşçeksin. senin açından bence daha iyi. ben ali giderken ya 21 yada 28 aralık diye duymuştum inşallah 28 aralıktır diyodum en azından 75 günün yarısı bitmiş olur diyodum.
ama olmadı. üzülme bide iyi yanından bak canımunutma ki bizim burda tüm sevdiklerimiz yanımızda ailemiz arkadaşlarımız. bak bu frumda birbirimize destek olduk yoldaş olduk. ama onlar orda yalnız. eminim ki orda daha zor geçiyor zaman.. o yüzden canım sen gönlünü ferah tut onu motive et.
ah kızlar o kadar zorki suanki psikolojim allak bullak birdaha hic göremiycem sanıyorum onu görmek hayal gibi geliyo sanki bana :26:
neden ertelenirki cok merak ettim.. sadece bizimki ertelendi anlasılan :26: