- Konu Sahibi yener_tugba
-
Canım 24 ünde teslim olduysa silüsüne 22 kasım diye gir 2 gün yol izni vardır.30 gün izin kullanmış gibi gir kullanmazsanız değiştirirsin.Son 5 ay kala
Bak canım aşağıdan 30 gün izin kullanmış gibi hesaplattım.22 şubat 2014
[Kalan afak: 453 , Terhis Tarihim : 22 ubat 2014 Cumartesi Gn...] SafakSoyle.com
Canım 24 ünde teslim olduysa silüsüne 22 kasım diye gir 2 gün yol izni vardır.30 gün izin kullanmış gibi gir kullanmazsanız değiştirirsin.Son 5 ay kala
Bak canım aşağıdan 30 gün izin kullanmış gibi hesaplattım.22 şubat 2014
[Kalan afak: 453 , Terhis Tarihim : 22 ubat 2014 Cumartesi Gn...] SafakSoyle.com
yapmışımmm olmuş :)
güzel mii
yapmışımmm olmuş :)
güzel mii
Olmuş canım yalnız bende sana aynısını yapmıştımBuda güzel oldu
güzel tatlım, yavas yavas sabırla bekleyerek bu tickerında 1 gün yazısını da görüces inş
canım uğrastırdım senide kusura bakma. yanlız bizim siluste 24 kasım yazıyordu alide 23 gece gtti 24 ünde teslim oldu 2 gün erken yazıcak burda. düzelteyim onu
Canım benimklide 22-24 ağustostu.Senin gibi 23 ünde çıktı yola 24 ünde teslim oldu.O 2 günde yol izni ve şafaktan düşüyor muhtemeln seninde aynıdır
kalsın mı yani böyle değiştirmeyimmi yoksa 24 şubat mı yapayım?
Tubik aşkın gelecek diye uyku tutmadı değil mi?
kalsın mı yani böyle değiştirmeyimmi yoksa 24 şubat mı yapayım?
hem bizde yol izni yoktu çünkü 5 saatlik mesafe canım manisadayız biz
Kalsın canım doğru çünkü benimkide istanbulda ankraya gitti herkesin yol izni olur canım her askerin
tutmuoo
aşkım da ztn uyumuo
misafir ol gel bana börekler çörekler açtım sanaaaaaaaaaaa
iyimiş ozaman :) 30 gün izin kullandığı halde 22 şubatta mı gelicek sevgilim daha iyi
tutmuoo
aşkım da ztn uyumuo
ne güzell yarın gelicekti dımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?