92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

ben uyuyorummm :) kendinize iyi bakın. rüyanızda sevdiğinizle gelecekteki güzel günlerinizi görün inşallah :) bende tabi :)
öptüm ikinizide. yarın haber alırsam yazarım belki giremem ama girmeye çalışıcam 27 kasım doğum günüm yarın 2 arkadasım bizde kalıcak 00.00 da yanımda olmak istemişler. o yüzden belki giremem merak etmeyin :)

tmm cnm güzel haberlerini bekliorus, ii geceler :54:

ben uyuyorummm :) kendinize iyi bakın. rüyanızda sevdiğinizle gelecekteki güzel günlerinizi görün inşallah :) bende tabi :)
öptüm ikinizide. yarın haber alırsam yazarım belki giremem ama girmeye çalışıcam 27 kasım doğum günüm yarın 2 arkadasım bizde kalıcak 00.00 da yanımda olmak istemişler. o yüzden belki giremem merak etmeyin :)

Tamam canım giremezsen görmezsek iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun şimdiden:54:

ıyı geceler kızlarr bütün yazışmalarınızı tek tek okudum,anca girmeye fırsatım oldu derslerden :( bugün 2.gündü aramadı ama çok yakın arkadaşı facebooktan bana askerimin resmini gönderdi,başka bi arkadaşıyla aynı yerde askerlik yapıyolarmış. ay o kadar çökmüşş o kadar mutsuz çıkmış ki :( ve resmen tanıyamadım inanmadım önce :) yarın acaba tlf mu açsam? ama koğuşunu birliğini vs.bilmiyorum,ankara etimesgutta zpt şöförü olarak yapıyo. direk açsam desem böle böle acemi zpt şöförü desem çağırırlar mı acaba? bu arada tatlım senin doğum günün kutlu olsunn :) diğer yarenimizin de kavuşmasını kutluyorum :) darısı bizim başımıza inş,her bir dakikanızı güzel geçirin bol bol foto çekin :) bu arada sizlere özelden facebook adresimi göndermeye çalıştım kızlar ama özel msj atmaya iznim yokmuş,sizinle her dk görüşmek konuşmak istiyorum hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınız ki :) :75: iyi ki varsınız,desteğiniz için hepinize sonsuzz teşekkürler...

Doğum günün kutlu olsun canım .Sevdiğinle nice mutlu yıllara :1:

ıyı geceler kızlarr bütün yazışmalarınızı tek tek okudum,anca girmeye fırsatım oldu derslerden :( bugün 2.gündü aramadı ama çok yakın arkadaşı facebooktan bana askerimin resmini gönderdi,başka bi arkadaşıyla aynı yerde askerlik yapıyolarmış. ay o kadar çökmüşş o kadar mutsuz çıkmış ki :( ve resmen tanıyamadım inanmadım önce :) yarın acaba tlf mu açsam? ama koğuşunu birliğini vs.bilmiyorum,ankara etimesgutta zpt şöförü olarak yapıyo. direk açsam desem böle böle acemi zpt şöförü desem çağırırlar mı acaba? bu arada tatlım senin doğum günün kutlu olsunn :) diğer yarenimizin de kavuşmasını kutluyorum :) darısı bizim başımıza inş,her bir dakikanızı güzel geçirin bol bol foto çekin :) bu arada sizlere özelden facebook adresimi göndermeye çalıştım kızlar ama özel msj atmaya iznim yokmuş,sizinle her dk görüşmek konuşmak istiyorum hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınız ki :) :75: iyi ki varsınız,desteğiniz için hepinize sonsuzz teşekkürler...

Hadi hayırlısı canım.Yakın bir zamanda da arar inşallah :1: Ankara'ya gelip süpriz yapmak istersen haberim olsun seni misafir etmek isterim..Burda ki herkes gerçekten çok içten .En yakın arkadaşım bile benim duygularımı anlamazken sizinle tanıştım ..İyi ki varsınız :1:

Canım istersen arayabilirsin.acemi olduğunu belirt muhakak.İstersen arayacağın telefonuda verebilirim sende yoksa eğer:44:Ankara sıkı bir yer heryer rütbeli sıkıyorlar canım biliyorum:50:Ama alışacaktır zamanla

ısparta merkez canım. piyade
Canımm üzülme lütfe,ıspartayı biliyorum eğitimler o kadar ağır oluyo ki herkes illallah ediyo ordan,dediğm gibi sadece eğitm cok ağır o yzden arayamıyor emin ol,yoksa o da istemez mi hiç haber verip sesini duymayı.

Benim facebookm yok:) Ama burdan takip etmeye çalışıyorum,be siz de iyi ki varsınız geçekten.Sosyal hayatımızda sevgilisi askere giden pek arkadaşımz olmadıgı için onlar bizi anlamıyorlar,soruyolar evet yanımzda olmya da calısıyolar ama şahsen ben pek anladıklarnı dusunmedğim için içimi burda daha rahat dökebiliyorum sizlere:)) Canım bu arada bence sen bekle o arasın,çünkü ben de acemi birlgne gttiğinde boyle araştrıyordum arasam mı falan diye,allah korusun cenaze vs gibi agır bi olay olmadığı surece aramayın diyorlar onlar da orda zor durumda kalabılıyorlarmış çünkü komutanların yanında.Enese de demiştim sen aramzsan ben ararım diye arama ben müsait olnca arıyorm zaten demişti,Aramayn bekleyin onlar arayacak sizi ilk fırsatt;)

ya ben kötüyüm ya ne kadar zormuş farklı şehirlerdeyiz o yanıma geldiğinde zaman çabuk geçiyordu sonra onu gönderdiğimde bi duraksama oluyordu ama bu kadar değil bu şehirde değil ama çok yalnız hissediyorum kendimi biz hiç ayrı kalmamıştık sesini duymayalı saatler oldu ama seneler geçti sanki çok zor yaaaaaa:2::2::2::2:

Kendini yalnız hissetme bak biz varız,bu zorlusüreci birlikte atlatacğz buna inan;)

Şans benim 2. adım gibi birşey :1: Şansım arama konusunda yaver gidiyor da canım yemin törenine gidemiyorum maalesef :/

Ah bende gidememiştim,gidebiliyosanız gidin ben videolarını izlerken bile nasıl gururlandım anlatamam

Kendini yalnız hissetme bak biz varız,bu zorlusüreci birlikte atlatacğz buna inan;)

Ah bende gidememiştim,gidebiliyosanız gidin ben videolarını izlerken bile nasıl gururlandım anlatamam

Canım ailemden izin aldım ama 2.vizeler o hafta başlıyor.21 Aralıkta da 2 vize var maalesef gidemiyorum :5:

Merhabalar topik hayırlı olsun hayırlarada vesile olsun inşallah :16: Aralıkta askere gidicek olanlar 92/4 mü oluyorlar hiç anlamıyorumki bu sayılardan eğer öyleyse bende varım :3: kısa dönemmi yoksa 12 aymı cıkıcak belli değil sınavımız var şuan önümüzde :18: şimdiden başladı bizde o psikoloji hüzün Allahım herkesin yardımcısı olsun :14:

Merhabalar topik hayırlı olsun hayırlarada vesile olsun inşallah :16: Aralıkta askere gidicek olanlar 92/4 mü oluyorlar hiç anlamıyorumki bu sayılardan eğer öyleyse bende varım :3: kısa dönemmi yoksa 12 aymı cıkıcak belli değil sınavımız var şuan önümüzde :18: şimdiden başladı bizde o psikoloji hüzün Allahım herkesin yardımcısı olsun :14:

Canım 4 yılıkların farklı oluyor sen 349. dönem oluyorsun:34:Allah amin hepimizin yardımcısı olsun

Canım ailemden izin aldım ama 2.vizeler o hafta başlıyor.21 Aralıkta da 2 vize var maalesef gidemiyorum :5:

off bu okul bu vizeler hep başa dert valla:( canım o zaman alabiliyorsan rapor al ve mutlaka git telafı haftasında girersin,sınavlar gelip geçiyo ama yemin töreni bi kere oluyo,bak sen bu dediğimi düşün bence:)

off bu okul bu vizeler hep başa dert valla:( canım o zaman alabiliyorsan rapor al ve mutlaka git telafı haftasında girersin,sınavlar gelip geçiyo ama yemin töreni bi kere oluyo,bak sen bu dediğimi düşün bence:)

Canım Hacettepe de okuyorum , raporu zor kabul ediyorlar.Bu Cuma hocalarla konuşucam bakalım ne diyecekler.Süpriz yapmak istiyorum sevdğime :1:

Back