- Konu Sahibi yener_tugba
-
canım ya içimi okadar rahatlattın ki. umarım dediğin gibidir bi sorun yoktur. yarın arar inş. bende ararım yarın bütün gün.
Canım senin aradığı numaralardan ara 1 gibi ara sanırım yemek saatleri oluyor birde 6 'da saat eğer biliyorsan koguşunu acemi olduğunu söyle canım onlar buluyorlar.Konuşmaya geliyor.Ben acemilikte arayamamıştı böyle bulmuştum
Tubik benimki acemide 3 gün aramama cezası yedi ceza var canım hemde tüm koguş yedi.3 gün kimse arayamadı
3. tabur 1.bölük yazıyordu silus te tabi değişmediyse. ben ararım ama görüştürmezler dımı sen görüşebilmişmiydin ? ve askerin neredeydi ?
aramama cezası ayrı birşey cnm o tarz cezalar olabilir tabiki benim bahsettiğim büyük cezalar, yoksa acemi birliğindeyken bırak tel açamamayı gece sabaha kadar ceza olarak sürekli iştima alıp gece eğitimleri de yaptırabiliolar... ama ağır bir cezaları olmuooo
Canım benimki ankara etimesguttaydı görüştüm buldular.Acemi dedim koğuşunu söyledim buldular geldi
ne güzel. ozaman yarın ben 6 gibi arayayım belki konuşabilirim. eğer o saate kadar beni aramazsa ararım.
Evet tabi haklısın ağır ceza yok
Ara canım bulursun muhakak
kızlar aklıma ne geldi..
Silüste zarfı bantlamışlar açmayın yazıyoru. ali açmıştı dayısı emekli subay ona göstermiş açmasaydın oğlum kızarlar belki demiş.
ama aynen yapıştırdı belli bile diildi nerdeyse. acaba onu görüp ceza vermiş olabilirler mi
kızlar aklıma ne geldi..
Silüste zarfı bantlamışlar açmayın yazıyoru. ali açmıştı dayısı emekli subay ona göstermiş açmasaydın oğlum kızarlar belki demiş.
ama aynen yapıştırdı belli bile diildi nerdeyse. acaba onu görüp ceza vermiş olabilirler mi
teşekkür ederim :) haber veririm ulaşırsam burdan
cnm zarfı açmamaları gerekir tabiki de ama bunun için evt belki ceza almış olabilir ama ağır bir cezası olmaz.. o yemin edene kadar tam asker değil, o yüzden ağır ceza veremezleriçini rahat tut lütfen... ceza almış bile olsa alışacak ve aynı hataları yapmamayı öğrenecek sonuçta
emin ol o da şu an elinde olsa arar ztn, benim söylediğim sebepler ve gülşenin dediği gibi en fazla aramama cezası almıştır... yoksa o da sizin meraklandığınızı biliodur ve en kısa zamanda aramaya çalışacaktır... umarım yrn haber alırsınız, biliorum zor zamanlar, kolay değil b endişelerle rahat olmak ama ilk zamanlar bizde çok endişeler yaşadık... zamanla sen de o da alışacaksınız
Canım benimkinede demiişlerdi onu ama cezası var mı hiç bilmiyorum.Ulaşırsan bizede haber ver
alışıcaz tabiki.. bakalım yarın akşama kadar arıycakmı. bu arada hani sizin iletilerin altında çıkıyorur ya bebekler kavusuyor. onu nasıl yapabilirim :)
yarın evde olmuycam annesi bize gel dedi inşallah ararsa cepten arar. ben size gece yazarım bi gelişme olursa :)
Alışıcaksın tubişin dediği gibi ben bu lafa hiç inanmıyordum ama artık inanıyorum.Bak sana özelden mesaj atıcam yap canım tickerı
tamam canım bekliyorum
yarın evde olmuycam annesi bize gel dedi inşallah ararsa cepten arar. ben size gece yazarım bi gelişme olursa :)
yeni olduğum için özelden cvp veremiyorum. 24 ünde teslim oldu 2014 şubatta gelicek şuan tam 15 ay olarak hesapladığımda ama izin günlerini saymıyorum farkedermi şubat yapayım dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?