- Konu Sahibi yener_tugba
-
Meraba canım aramıza hoş geldin.Allah kavuştursun sevdiğinle
istemezmi yaa herseyimi vermeye hazırım suan 1 dakika konusabilmemiz icin :)
teşekkür ederim hoşbulduk inşallah hepimizinkini allah kavuştursun
meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum
istemezmi yaa herseyimi vermeye hazırım suan 1 dakika konusabilmemiz icin :)
ya bende çok sevindim ya benm gibiler varmış bir arkadaşın yardımıyla buldum bu topiği valla cahilim 92/4 oldugunu bile bilmiyordum öğrencem yavaş yavaş benimki hatay serinyolda şafak karanlık (bir bunu öğrendim )
ya bende çok sevindim ya benm gibiler varmış bir arkadaşın yardımıyla buldum bu topiği valla cahilim 92/4 oldugunu bile bilmiyordum öğrencem yavaş yavaş benimki hatay serinyolda şafak karanlık (bir bunu öğrendim )
Ah bu duyguyu çok iyi biliyorum.Canım askerler alt devreleri usta birliğine gidince rahat etmeye başlıyorlar.Mesela biz 92/3 siz geldiniz alt devrmiz olarak siz usta birliğine geçince biz rahat edicez.Sizdee 93/1 ler geldikten ve usta birliğne geçtikten sonra rahat ediceksiniz.
inşallah canım aksam cıkıp arayabilirmi acaba saat gec oldu ama bir uumt işte:/Ah bu duyguyu çok iyi biliyorum.Canım askerler alt devreleri usta birliğine gidince rahat etmeye başlıyorlar.Mesela biz 92/3 siz geldiniz alt devrmiz olarak siz usta birliğine geçince biz rahat edicez.Sizdee 93/1 ler geldikten ve usta birliğne geçtikten sonra rahat ediceksiniz.
İnşallah canım :) Hatay dan sonra usta birliği neresi oluyor biliyor musun?
inşallah canım aksam cıkıp arayabilirmi acaba saat gec oldu ama bir uumt işte:/
bende hicbirsey bilmiyorum canım gülşen falan cok yardımcı oluyor sagolsun 3 4 yoldaş edindim kendime buranın ortamı cok güzel sürekli takip et için rahatlar.. 92/3 e de ugra oranın ortam canlı kızlar rahatlatıyo usta oldukları için tecrubeliler bide :))
Bakalım bu akşam arayacaklar mı bence arayacaklarrrr hadi bakalımm:)))
aaa benim sevgilim de hatayda ama iskenderumm,hoşgeldn canım aramıza:)
Bakalım bu akşam arayacaklar mı bence arayacaklarrrr hadi bakalımm:)))
aaa benim sevgilim de hatayda ama iskenderumm,hoşgeldn canım aramıza:)
slowly26 aramıza tekrardan hosgeldin canımm
kızlar ben cıkıyorum kendinize cook iyi bakın gece oturabilirim belki acık olursanız grsrz :)
valla hiç bilmiyorum şimdi asayişe verirlerse batıki inşallah ama havancı ve sınırcı olursa doğu olcak yarın belli olcakmış telefon beklicem bende
Anladım canım hadi hayırlısı olsun
inşallah canım aksam cıkıp arayabilirmi acaba saat gec oldu ama bir uumt işte:/
bir arkadaşımın sözlüsüde iskederunda onunla avunuyorum bende
Benim sevdiğim aradı canım :)) Darısı sizin başınıza :)
Arar ceren ara son içtimadan önce arar inşallah:)
Ahh iskenderun ah yaktı bizi
Benim yarim de öğlen aramıştı,gözüm kulağm hepsi telefonda hadii ara hadııı:)))
sağol canım amin inşallah hayırlısını verir allah öyle zor günler geçirdik ki inşallah böyle güldürür bizim yüzümüzü allah
Arar ceren ara son içtimadan önce arar inşallah:)
Ahh iskenderun ah yaktı bizi
Benim yarim de öğlen aramıştı,gözüm kulağm hepsi telefonda hadii ara hadııı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?