- Konu Sahibi yener_tugba
-
Unutma sabır acıdır meyvesi tatlıdır bu söz benim parolam oldu.Ona göre davranıyorum..Ve şüphesiz ki Allah duaları kabul edendir.Dualarımızla yanlarında olacağız bu günlerde..
ne güzel bir sözmüş. çok haklısın bu askerlik bittiğinde herşey çok güzel olucak engeller kalkıcak sonunda bu şafakları tek tek sayan bizler mutlu olucaz alla nasip ederse.
kızlarr ben daha göndermedimmm ama göndermeye geldim yarimi ayın birinde sınava girecek daha sonra belli olacak nasıll geçiyoo günleriniiiiiiz?
Aynen öyle tatlım.Jandarma komando olduğu için birde kendi timinin çavuşu olmuş..Herşeye koşuyoruz diyo..
olsun alısıcaz artık günde 1 kez aramalara malesef:)
Zamanla aramalar çoğalıcak kızlar
olsun alısıcaz artık günde 1 kez aramalara malesef:)
MaalesefAradı az önce çok alıştım ortama da sen burnum da tütüyosun dedi ya gözlerim doldu canım ya Birde yemin töreni 21 Aralıktaymış.Aynı gün benim de vizem var bu canımı sıkmaya başladı.
aynen benimkide 21 aralıkda ama seninki benden 1 gün önce teslim olmamsmıydı nasıl oluyor :/
Canım yemin törenleri hep cuma günü olurmuş ondan böyle.
ahh anen akılsız basımdaha acemiyim yaa neyin noldugunu tam ögrenemedm :))
Kızlaarr moralleri bozmayın bakalım,ilk günler cok yogun oluyolar ve de cok sıra oluyor,millet uyuyo kalıyo ya da geziyo içtimaya geç geliyo sonra bi kişinin cezasını hepsi cekiyo malesef.aklınıza kötu seyler getirmeyın ilk fırsatta arayacaklardır
yinede akıl orda kalıyo iyimi diye düsünmeden edemiyoruz cnm mlsf:)
öyle öyle ah şimdi napıyolardırr kim bilirrr.insan konuşmak istiyorrr
meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum
meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum
hogeldin canım yeni birilerini görünce nasıl mutlu oluyorumm =) nerede askerin suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?