92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Unutma sabır acıdır meyvesi tatlıdır bu söz benim parolam oldu.Ona göre davranıyorum..Ve şüphesiz ki Allah duaları kabul edendir.Dualarımızla yanlarında olacağız bu günlerde..

ne güzel bir sözmüş. çok haklısın bu askerlik bittiğinde herşey çok güzel olucak engeller kalkıcak sonunda bu şafakları tek tek sayan bizler mutlu olucaz alla nasip ederse.

kızlarr ben daha göndermedimmm ama göndermeye geldim yarimi ayın birinde sınava girecek daha sonra belli olacak nasıll geçiyoo günleriniiiiiiz?

ne güzel bir sözmüş. çok haklısın bu askerlik bittiğinde herşey çok güzel olucak engeller kalkıcak sonunda bu şafakları tek tek sayan bizler mutlu olucaz alla nasip ederse.

Aynen öyle canım..Uzaklık sevgimizi artıracak ben buna inanıyorum.Evet onları özlüyoruz her an onları arıyoruz her yerde ama değecek biliyorum..Ben gurur duyuyorum sevdiğimle o peygamber ocağında şimdi diyorum..

kızlarr ben daha göndermedimmm ama göndermeye geldim yarimi ayın birinde sınava girecek daha sonra belli olacak nasıll geçiyoo günleriniiiiiiz?

İlk gün zor oluyor canım ama alışıyorsun..Günlerimiz onların telefonunu beklemekle geçiyor .Ne zaman arayacak acaba eğitimler çok mu yoruyo onu gibi düşünceler sarıyo insanı ..

olsun alısıcaz artık günde 1 kez aramalara malesef:)

Maalesef Aradı az önce çok alıştım ortama da sen burnum da tütüyosun dedi ya gözlerim doldu canım ya Birde yemin töreni 21 Aralıktaymış.Aynı gün benim de vizem var bu canımı sıkmaya başladı.

Son düzenleme:

aynen benimkide 21 aralıkda ama seninki benden 1 gün önce teslim olmamsmıydı nasıl oluyor :/

Kızlaarr moralleri bozmayın bakalım,ilk günler cok yogun oluyolar ve de cok sıra oluyor,millet uyuyo kalıyo ya da geziyo içtimaya geç geliyo sonra bi kişinin cezasını hepsi cekiyo malesef.aklınıza kötu seyler getirmeyın ilk fırsatta arayacaklardır

yinede akıl orda kalıyo iyimi diye düsünmeden edemiyoruz cnm mlsf:)

meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum

meraba topiğe bende yeni katıldım bugun yarimi gönderdim askere biraz buruk bıraz hüzünlü atlatmaya çalışıyorum şimdiden herke allah kavuştursun diyorum

Meraba canım aramıza hoş geldin.Allah kavuştursun sevdiğinle

hogeldin canım yeni birilerini görünce nasıl mutlu oluyorumm =) nerede askerin suan?

ya bende çok sevindim ya benm gibiler varmış bir arkadaşın yardımıyla buldum bu topiği valla cahilim 92/4 oldugunu bile bilmiyordum öğrencem yavaş yavaş benimki hatay serinyolda şafak karanlık (bir bunu öğrendim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…