• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Tabiki canım sağlık en önemlisi allahıma şükürler olsun ucuz atlattık:26::26:
Sizin orada devrecilik kendini aşmış pislikler ne zaman gidiceklermiş şafakları kaçmış.Onlar yüzünden çok arayamıyordur

evet canım en önemlisi sağlık. evet canım ya başta sıracılık vardı devrecilik yok diyodu şimdiyse eğitim iştima bitince koğuşa kaçıyolarmış hemen ortalıkta gördüklerinde iş yaptırıyolarmış canı sıkılıyo onunda.aman hiç bilmiyorum inanki.kafamda tasarlıyorum ediyorum şunu bunu sorarım diye aradığında hepsini unutuyorum soramadan bişey kapatıyoruz.

evet canım en önemlisi sağlık. evet canım ya başta sıracılık vardı devrecilik yok diyodu şimdiyse eğitim iştima bitince koğuşa kaçıyolarmış hemen ortalıkta gördüklerinde iş yaptırıyolarmış canı sıkılıyo onunda.aman hiç bilmiyorum inanki.kafamda tasarlıyorum ediyorum şunu bunu sorarım diye aradığında hepsini unutuyorum soramadan bişey kapatıyoruz.

Bilirim çünkü bende aynıyım:9:

Evet kızlar yarim 3 gibi gittik aldık:16:Ondan yoktum ortalıklarda
Hasret giderdik darısı sizin başınıza canlarım:nazar:
Yüzük benimki acemidede ustadada takıyor yasak değil.
Merve baya baya kaynatmışsınız anca okuyabildim:9::9:

canımmm oh ne güzell hasret gidermişsin çok sevindim

Canım onu bilmemiz imkansız.
3 kere alırsın ama kaçar günlük verirler bilinmiyor.
Ameliyatlarda 45 den sanırım 90 na kadar yolu var.
Psikolejik yada küçük rahatsızlıklarda en az 30 alıyorsun

hımmm teşekkür ederim canım bugun baya kaynattık kızlar senı sordu :)

hımmm teşekkür ederim canım bugun baya kaynattık kızlar senı sordu :)

Okudum canım.Topikte her daim olunca yokluğum hissedilmiştir.:9:
3 te gittik aldık sonrada işte hasret giderdik akşam eve gelince girdim.
Telden bakıyorum ama yazamıyorum size cevap baktım yarimin yanında okudum hatta

aman canım siz hasret giderinde biz seni bekleriz :)

Kamillle Merrveee:3::3:
Gülşeen canım benim günaydın okudum konuşmalarınızı 25 gun yanında demek ohh allah ayırmasın hasret giderin bol bol.Yaşlı dede bak ona çok güldüm:) askeriin geldi diye bızı bırakmak yok heeee:D Dersim var smdi çıkıyorm akşam görüşürzzz

Sende kendimi gördüm aynı ben aynı ben:D Yazcam bida unutmamak içinn:)

canımm sen eglenmene bakk yarinle ama ara sıra buralarada ugra yoklugun harbi hissediliyor bak :)

Gülşeen canım benim günaydın okudum konuşmalarınızı 25 gun yanında demek ohh allah ayırmasın hasret giderin bol bol.Yaşlı dede bak ona çok güldüm:) askeriin geldi diye bızı bırakmak yok heeee:D Dersim var smdi çıkıyorm akşam görüşürzzz

Sende kendimi gördüm aynı ben aynı ben:D Yazcam bida unutmamak içinn:)

canımm sen eglenmene bakk yarinle ama ara sıra buralarada ugra yoklugun harbi hissediliyor bak :)

Teşekkür ederim kızlar.
Bırakırmıyım ben sizi sabah ve gece ben buralardayım:12:

Back
X