• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla tamamına erer :) bıtanem askerlık bıtse hayırlısıyla ıs okul bıraz daha kolay el ele verıldıkten sonra asılmıyacak zorluk yok

Evet canım ilk engel benım okulumdu uzaga gtmek istemedım o giresunda cunku bende trabzonu kazandım varaan biiiirrr,sonra işte bu askerlikte varan 2 oluyo onu da yedik mi artk her şey vız gelir tırıs gider

Yaaa bak çok özeniyorum demeyn boyleee,yüzük taktık ama sadece 2mız oyle ergenler gibi sembol olsun dedik.Şu askerlk bi bitsn ne yuzukler ne trabzon burmaları takcam ben:D

amann canım hıc uzulme gec olsun guc olmasın bende nısanlanmadan once bı olsa bı nısanlansak dıodum engeller kalkıp şartlar yerıne geldıgınde hersey daha bı farklı guzel oluyo

Evet canım ilk engel benım okulumdu uzaga gtmek istemedım o giresunda cunku bende trabzonu kazandım varaan biiiirrr,sonra işte bu askerlikte varan 2 oluyo onu da yedik mi artk her şey vız gelir tırıs gider

bak askere gitti sağ salim gelecek inşallah o gelene kadarda sen okulu azaltmıs olursun ohh ne güzel şartlar oluşmuş olur :)

Canlarım szle muhabbet cok güzeldi şimdi benım çıkmam lazım gece gelmeye çalışcam yine,cerencm bu arada daha bilmiyolar askerlıkten geldgi gün söylcem,şimdi askerde blmem ne, nolcak netcek diye telaşe yapsınlar istemiyoruz ama onun aılesı hep bliyo tanıyorum da.opuyorm sizzii

aslında filmlerde çok romantık oluyo ama bız yapsak aılelerımız bızı mahveder heralde :D

biz düsünüyoduk aslında gitmeden nikah kıyalım falan. Ben caydım yok ya dedim kimliğimi falan görürler evli diye. ugrastırma beni bizimkilerle dedim sen yokken kapı dısarı edilirim sonra falan:D hersey zamanında yerinde güzel valla

Canlarım szle muhabbet cok güzeldi şimdi benım çıkmam lazım gece gelmeye çalışcam yine,cerencm bu arada daha bilmiyolar askerlıkten geldgi gün söylcem,şimdi askerde blmem ne, nolcak netcek diye telaşe yapsınlar istemiyoruz ama onun aılesı hep bliyo tanıyorum da.opuyorm sizzii

görüşürüz canım :)

en iyisini yapıyosun valla cnm askerden geldiğinde söyle basın sismesin bos yere.. kendine iyi bk canım gorusuruzz:))))

biz düsünüyoduk aslında gitmeden nikah kıyalım falan. Ben caydım yok ya dedim kimliğimi falan görürler evli diye. ugrastırma beni bizimkilerle dedim sen yokken kapı dısarı edilirim sonra falan:D hersey zamanında yerinde güzel valla

:D aynen bızımkıde izine geldiğimin ilk günü yıldırım nikahına başvuralım dıo bende banane bu kadar boşunamı bekledım dedım:D

Back
X