va waryaaa yüzük parmagımda cıktı cıkıcak ben bi 6 kilo falan verdim emanet duruyo parmagımda daraltmam lazımda korkuyorum iste ya tekrar kilo alırsam diyee
ayy canım dıkkat et dusurme sakın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
va waryaaa yüzük parmagımda cıktı cıkıcak ben bi 6 kilo falan verdim emanet duruyo parmagımda daraltmam lazımda korkuyorum iste ya tekrar kilo alırsam diyee
ayy canım dıkkat et dusurme sakın![]()
halada kilo vermeye devam ediyorum daraltmak en iyisi baska care yok banyo yaparken falan pat düsüyo ablamın yüzüğü gibi oldu yahu:)
canım bısey sorucam nısanlın yuzugunu goturdumu
evet canım seninki götürmemişmiydi
yok canım zaten acemi birklikte yasak dediler bide çalınır die korktuk ustalığa giderkende ordakı şartlara bakıp ızınde goturucek dıe konustuk şimdi izine gelince götürücek bi elimin yüzük parmagında kendı yuzugum obur elımdede onun yuzugu takılı :)
Allah Allah hicte sormadım aldılarmı yuzugunu diye bak.. nisan evlilik yüzükleri falan serbestmis cnm yaa öyle diyolardı
yinede nolur noolmaz canım walla alırlarsa yada çalarlarsa çıldırırım :)
valla biraz zor cnm yaa bnm manitanın yüzüğü baya sıkıydı almaları zor biraz zor cıkıyo yanı parmagından ay bilemedm ki simdi:/
aradığı zaman sorarsın canım ya mesela aramadan once bı suru sey bırıkıo sorucak ama arayınca hersey aklımdan sılınıyo benım bazen yazıyorum unutmuyum dıye :)
bnmde soracaklarm o kadar cokki ama arayınca hepsini unutyorum malesef:)
cnm bnm ben cıkıyorum kendine cok iyi bak gece yada sbh karsılasırız illaki grsrz öpüyorum:)
canlarım nasılsınızz
Aynen ama gıcıklık bizim işimiz
Gülşenin askeri gelcekti bugun nerde napıyolar acabaaaaa:))
Sen nasılsn bakalım?
Allah Allah hicte sormadım aldılarmı yuzugunu diye bak.. nisan evlilik yüzükleri falan serbestmis cnm yaa öyle diyolardı
bende iyim canım.evet valla kızlar iyi kaynatmışlar :)
Evet kızlar yarim 3 gibi gittik aldıkOndan yoktum ortalıklarda
Hasret giderdik darısı sizin başınıza canlarım
Yüzük benimki acemidede ustadada takıyor yasak değil.
Merve baya baya kaynatmışsınız anca okuyabildim![]()
Ahhh canım ya nekadar güzeel bende kavuşsam keşke yarime hasret gidersem.çook özledim çoook sesine bile hasret kaldım.
İnşallah canım sizde kavuşcaksınız inanın kızlar sizde kavuşun kendim kadar istiyorum
Armadımı canım tek duyabildiğimiz şey ses askerdeyken
Benimkinin dişler gidince yaşlı dedelere benzemişKonuşmasına bile yansımış
çok teşekkürler canım:) inşallah bizde kavuşucaz hiç ayrılmamak üzere.
yok canım 3/4 günde 1 arayabiliyo zaten yarım saat 45 dakika konuşabiliyoruz ama onun haricinde bidaha arayamıyor.
ahh bitanem olsun yaa:) Allahım sana ailesine bağışladı ya bırak dedeler gibi olsun:)