• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet canım seninki götürmemişmiydi

yok canım zaten acemi birklikte yasak dediler bide çalınır die korktuk ustalığa giderkende ordakı şartlara bakıp ızınde goturucek dıe konustuk şimdi izine gelince götürücek bi elimin yüzük parmagında kendı yuzugum obur elımdede onun yuzugu takılı :)

yok canım zaten acemi birklikte yasak dediler bide çalınır die korktuk ustalığa giderkende ordakı şartlara bakıp ızınde goturucek dıe konustuk şimdi izine gelince götürücek bi elimin yüzük parmagında kendı yuzugum obur elımdede onun yuzugu takılı :)

Allah Allah hicte sormadım aldılarmı yuzugunu diye bak.. nisan evlilik yüzükleri falan serbestmis cnm yaa öyle diyolardı

valla biraz zor cnm yaa bnm manitanın yüzüğü baya sıkıydı almaları zor biraz zor cıkıyo yanı parmagından ay bilemedm ki simdi:/

aradığı zaman sorarsın canım ya mesela aramadan once bı suru sey bırıkıo sorucak ama arayınca hersey aklımdan sılınıyo benım bazen yazıyorum unutmuyum dıye :)

aradığı zaman sorarsın canım ya mesela aramadan once bı suru sey bırıkıo sorucak ama arayınca hersey aklımdan sılınıyo benım bazen yazıyorum unutmuyum dıye :)

bnmde soracaklarm o kadar cokki ama arayınca hepsini unutyorum malesef:)
cnm bnm ben cıkıyorum kendine cok iyi bak gece yada sbh karsılasırız illaki grsrz öpüyorum:)

Aynen ama gıcıklık bizim işimiz:D
Gülşenin askeri gelcekti bugun nerde napıyolar acabaaaaa:))
Sen nasılsn bakalım?

Allah Allah hicte sormadım aldılarmı yuzugunu diye bak.. nisan evlilik yüzükleri falan serbestmis cnm yaa öyle diyolardı

bende iyim canım.evet valla kızlar iyi kaynatmışlar :)

Evet kızlar yarim 3 gibi gittik aldık:16:Ondan yoktum ortalıklarda
Hasret giderdik darısı sizin başınıza canlarım:nazar:
Yüzük benimki acemidede ustadada takıyor yasak değil.
Merve baya baya kaynatmışsınız anca okuyabildim:9::9:

Evet kızlar yarim 3 gibi gittik aldık:16:Ondan yoktum ortalıklarda
Hasret giderdik darısı sizin başınıza canlarım:nazar:
Yüzük benimki acemidede ustadada takıyor yasak değil.
Merve baya baya kaynatmışsınız anca okuyabildim:9::9:

Ahhh canım ya nekadar güzeel bende kavuşsam keşke yarime hasret gidersem.çook özledim çoook sesine bile hasret kaldım.

Ahhh canım ya nekadar güzeel bende kavuşsam keşke yarime hasret gidersem.çook özledim çoook sesine bile hasret kaldım.

İnşallah canım sizde kavuşcaksınız inanın kızlar sizde kavuşun kendim kadar istiyorum:16:
Armadımı canım tek duyabildiğimiz şey ses askerdeyken:25:
Benimkinin dişler gidince yaşlı dedelere benzemiş:9:Konuşmasına bile yansımış

İnşallah canım sizde kavuşcaksınız inanın kızlar sizde kavuşun kendim kadar istiyorum:16:
Armadımı canım tek duyabildiğimiz şey ses askerdeyken:25:
Benimkinin dişler gidince yaşlı dedelere benzemiş:9:Konuşmasına bile yansımış

çok teşekkürler canım:) inşallah bizde kavuşucaz hiç ayrılmamak üzere.
yok canım 3/4 günde 1 arayabiliyo zaten yarım saat 45 dakika konuşabiliyoruz ama onun haricinde bidaha arayamıyor.
ahh bitanem olsun yaa:) Allahım sana ailesine bağışladı ya bırak dedeler gibi olsun:)

çok teşekkürler canım:) inşallah bizde kavuşucaz hiç ayrılmamak üzere.
yok canım 3/4 günde 1 arayabiliyo zaten yarım saat 45 dakika konuşabiliyoruz ama onun haricinde bidaha arayamıyor.
ahh bitanem olsun yaa:) Allahım sana ailesine bağışladı ya bırak dedeler gibi olsun:)

Tabiki canım sağlık en önemlisi allahıma şükürler olsun ucuz atlattık:26::26:
Sizin orada devrecilik kendini aşmış pislikler ne zaman gidiceklermiş şafakları kaçmış.Onlar yüzünden çok arayamıyordur

Back
X