Selam Tuğba
Sıkkın smile yapmışsın hayırdır?
Busecim iyi yaptın hep girebildiğin zaman gir.
Vallahi ya unutuluuorum ama ben kaynasamadik ,giremedigim icin hic:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Tuğba
Sıkkın smile yapmışsın hayırdır?
Busecim iyi yaptın hep girebildiğin zaman gir.
Vallahi ya unutuluuorum ama ben kaynasamadik ,giremedigim icin hic:)
Yok canım unutulmuyorsun.
Ben askerliğin başından beri bu topikteyim ondan herkesi tanıyorum.
Sık girmediğiniz için bazen isimleri unutuyorum.
Ama sende sık giriyorsun sayılır.İlk tuğba ve türküyü tanıyordum.Sonra seni,merveyi ve kamileyle tanıştım.
Sizde sık sık giriyorsunuz.Geçen topiğin başna baktım bir sürü kişiyle tanışmışım kimseyi hatırlamıyorumZaten kendileride yok ortalıkta
![]()
Evet ben de safak listesinden gorduhum bizimgrupta bir suru kisi ama hicbirini tanimiyorum sen ve turku haric:)Onlar ortadan kayboldu sanirimm:)
Sıkılmaya basladi sanirim birkac gundur sesi oldukca keyifsiz geliyor, zaten hesapta askerlik yoktu yastan dolayi alamadik tecili o nedenle apar topar gitti alisti mi alismadi mi hic bilmiyorum geceleri uyuyamiuormus cok ses oluyor dediE canım eşin memnun mu ankaradan.Ankara etimesgutta yapıyor değilmi askerlik?Benim erkek arkadaşımda orada başladı askerliğe
Sıkılmaya basladi sanirim birkac gundur sesi oldukca keyifsiz geliyor, zaten hesapta askerlik yoktu yastan dolayi alamadik tecili o nedenle apar topar gitti alisti mi alismadi mi hic bilmiyorum geceleri uyuyamiuormus cok ses oluyor dedibir de yemekler zaten cok kotuymus yenilecek gibi degilmis belki birseyler yapar gonderirim ama yine de ne kadar olur bilmem
senin askerin nasil canim ne durumdalarmis oralarda?
Selaaamm bayanlarrr:) sınavlarım cok iyi geçiyor Allaha çok şükür,günlerde geçip gidiyorr oh miss.Askerim de nobet tutup duruyor üşüyormuş garibimm benim ya.Gülüp duruyor kafayı yemiş bencesiz nasılsınız napıyosunuz bakalımm?
Selam canım
Sınavlarının iyi geçmesine sevindimBenimkide nöbet tutup duruyor
Zaman geçirmeye çalışıyoruz işte
Diyorum ki evli olanlara daha zor ne kötü hep birlikte yatıp uyanıyolar şimdi ayrı gayrı falan dedim,o da ne dese begenırsın 'Ben napim bana da yazık değil mi evde tek yatıp tek uyanıyodum şimdi bisürü herifin arasında acıyorum gözlerimi 'diyoo ayy ne güldüm ne güldümmGülşencm ben sımdı gideym bıraz uyuyup ders calısayım gece geleceğiimm:))
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın :)
bugün sınavlarım başladı ve hiç iyi geçmedi.ona sıkılmıştım ama bunun finali var diyip kendimi kandırıyorum :26:
Çalışmışmıydın canım?Olsun canım üzülme diğerleri inşallah iyi geçer.Moralini yüksek tut
full ezberdi canım ve benim ezberim hiç iyi değiltüm haftasonu ezber yapmaya çalıştım ama sonuç ortada işte evet sınavdan çıkınca çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim :) sen nasılsın canım?
Diğer notlarını yüksek tut canım bu dersinide d al geçersin tatlım:13:İyiyim canım bende işte zaman geçirmeye çalışıyorum
aynen öyle yapmaya çalışıcam canım Allahtan dersin kredisi azayyy şu zamanlar bir geçse ne güzel olacak..