ahhh ahh sorma. Ama günler geçiyorr..bak bigun daha bitti ne güzell:) ben gidip ders calısayım su sınavlarm bıtsın bol bol kaynatcaz inşallar iyi geceler canım
Tamam tatlım iyi geceler yarın görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh ahh sorma. Ama günler geçiyorr..bak bigun daha bitti ne güzell:) ben gidip ders calısayım su sınavlarm bıtsın bol bol kaynatcaz inşallar iyi geceler canım
Ben varımm ben
Türküüü nerelerdesin sen bakıyım artık hiç karşılaşmıyoruz![]()
heylo burlardayım, hayalet misali gezipdurum o topikten bu topike![]()
yav sancı sızı şu 2 gündür çok ondan dayanamıyorum hiç birşeye.çok özledim bi de ya gideli 18 gün olmuş daha ya la![]()
canımmmm sizin silüs tarihi 22 ağustos mu?
bizimde 22 canım ama ben daha 376 diye hesaplıyordum.kafam karıştı bak şimdi yaaa :18:
evet canım 460'dan düşüyorum.yanlış mı hesaplıyor muşum bennnn??
Evet tatlım hiç bir şafak 460'dan düşmez.
Döneme göre düştüğün şafak değişiyor.Bizim dönem 457 den düşüyor.
Yani senin şafağında benim gibi 373
Şafak söyle.com var bak ben oradan hep hasaplatıyorum hergün bakabiliyorsunda.[/QUOT
ayyy sabah sabah aldığım en güzel haber bu canımm yaaa![]()
aslında bende bi proğramdan hesaplatıyordum 3 gün eksik çıkyordu ama yanlışlık var sanıyodum neyse artık doğrusunu öğrendim :)) teşekkürler tatlımmm![]()
Evet tatlım hiç bir şafak 460'dan düşmez.
Döneme göre düştüğün şafak değişiyor.Bizim dönem 457 den düşüyor.
Yani senin şafağında benim gibi 373
Şafak söyle.com var bak ben oradan hep hasaplatıyorum hergün bakabiliyorsunda.[/QUOT
ayyy sabah sabah aldığım en güzel haber bu canımm yaaa![]()
aslında bende bi proğramdan hesaplatıyordum 3 gün eksik çıkyordu ama yanlışlık var sanıyodum neyse artık doğrusunu öğrendim :)) teşekkürler tatlımmm![]()
Rica ederim canım
Nasılsın?
Rica ederim canım
Nasılsın?
iyiyim canımmm :) sen nasılsın??
askerin nasıl canımmm rahat mı??![]()
Asıl gideceğe yere hala gidemedi bu yerde temizlik yapıyor boyna canım senin askerin nasıl?
Asıl gideceğe yere hala gidemedi bu yerde temizlik yapıyor boyna canım senin askerin nasıl?
benim askerimde daha dün gitti asıl gideceği yere akşam konuştum rahattmış çok şükürnöbetler falan başlıycakmış sanırım artık..
benim askerimde daha dün gitti asıl gideceği yere akşam konuştum rahattmış çok şükürnöbetler falan başlıycakmış sanırım artık..
Canım senin askerin ne mesela jandarma,komondo v.b
Canım senin askerin ne mesela jandarma,komondo v.b
jandarma tatlım :)