İyiyim canim sagol:) hayirdir keyifler pek yerinde degil sanirim ne oldu![]()
Allaha şükür canım iyiyim özledim çoook fazla sadece

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canim sagol:) hayirdir keyifler pek yerinde degil sanirim ne oldu![]()
Allaha şükür canım iyiyim özledim çoook fazla sadeceBirde beni unuttup durma demeye başladı nedense
![]()
Sorma ben de :2: onların yerine koyup düşününce ; önünde çook uzun bir zaman var ve belirsiz bir 13 ay onlar da bizim gibi düşünüp karamsarlığa kapılıyorlardır çok normal
Bize düşen de moral olmak onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmek ki zaten hepimiz fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz:44:
Ama ben bir haftaya kadar 92/ 4 lerin gittiğini öğrendim, motivasyonumu olumlu yönde etkiledi:18:
Tabi ki canım onlara daha zor
92/4 ler haftaya perşembe geliyorlar![]()
En azından biz biraz yol aldık![]()
Evet canım bu ayın sonunda şükürler olsun ki 3 ay bitiyor
Bir 3 ay sonra daha da eskiycez inşallah![]()
Sevdiceğime ve onun dönemindeki askerlere eziyet eden o üst devrelerin hepsini boğmak öldürmek istiyorumm cok sinirliyimm cokişri gucleri yok ugrasıp duruyorlarmış,komutanlar bitiyo onlar iş buyurmaya baslıyolarmısş.onların yuzunden 2 gun konusamadım cıldırcak gibi oldum..off gecsin su gunler ya
İnşallaaahh canım
Ben bu arada birşeyler örmeye başladım kendimi oyaloıyorumm![]()
Sevdiceğime ve onun dönemindeki askerlere eziyet eden o üst devrelerin hepsini boğmak öldürmek istiyorumm cok sinirliyimm cokişri gucleri yok ugrasıp duruyorlarmış,komutanlar bitiyo onlar iş buyurmaya baslıyolarmısş.onların yuzunden 2 gun konusamadım cıldırcak gibi oldum..off gecsin su gunler ya
Canım kocana birşeyler ör çok sevinirim eminimBende oyalanmak için spora gidiyorum.Dışarı çıkıyorum ama yine sıkılıyorum bir süre sonra
![]()
Akşamları örüyorummsizde de öreyim kızlar çorap falan
![]()
İnsan bi süre sonra çoook sıkılıyor herşeyden, ileri de oyalanacak şey de kalmayacak![]()
Bügun konuştuk canım evet ıyı geldi meraktan öldümm ama varya hiç boyle aramamazlık ypmazdı çünküyok canım usta birliginde
Haklısın canım aramayıncalar çok mutsuz oluyorsun ve çok merak ediyorsunAnkara da acemi birliğinde sevgilim 3 gün aramamıştı çok kötü olmuştum.Anlıyorum seni
![]()
ayy 3gün falan aramasa cok kotu.. ya eskiden 2 3 saat gorusemesek bile kotu oluyordum şimdi haftada toplan 1saat konusmıyoruz cok fena![]()
Ör canım oyalanırsın.bebeğin yok değil mi? Hırka falan ör ilerisi için![]()
Yok canım zaten 1 yıllık evliyiz artık gelince olur inşallah
Siz evlenirsiniz biz de bebekleniriz![]()
Aynen öyle canım 3 gün ceza almış koğuşu hepsi arayamadı maalesefAskerde insan saniyelerin ne kadar önemli olduğunu bile anlıyor.Ben bir günü görüşmeden geçirmezdim
Telefonla her dakika mesajlaşıp araşırdık ama şimdi nerede ah nerede
![]()