• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım sana fikir veriyim ankaraydı değil mi seninki anrakada kargo şubesine telefonunu yolla cumartesi çarşı izni olduğu birgün çıksın alsın telefonu kargodan cumartesi yarım gün çalışıyor kargolar pazar günü hiç çalışmıyor.Ben izin vermedim götürmesine orada üst devreler telefon satıyordu arkadaşıyla birlikte aldılar hattı yok arkadaşının hattını kullanıyor mesajlaşıyorduk ama şuan gittiği yerde devrecilik varmış kullanamıyor ankesorluden de şuan gittiği yer itibariyle az görüşebiliyoruz 10 -15 gün sonra inşallah rahat edicez. İnternet olduğu için herşeyi yazamıyorum sadece muş için şunu diyebilirim göründüğü gibi değil orada da maalesef terör var web sitesine bak daha bu hafta mağralarını patlamışlar:50:

Ah o süre olayı cidden insanı yıkıyor ama geçicek bak ben kendimi şu şekilde oyalamaya çalışıyorum.4 devre var.Kasım,Şubat,Mayıs,Ağustos devrelerin araları 3 ay hep 3 ay olarak düşünüyorum 3 ay bitecek 3 ay başlayacak diye 13 ay olunca insana bir fazla geliyor ağustosta zaten biz tezkereci devre olucaz inşallah:26::26:

Dogru dedin tatlim, gerci ayda sadece bir kere carsisi var onda da gidecegim sanirim ama olmasaa guzel fikir gercekten,cok tesekkurrreedeeimmm:). Bu arada hic sitelerine girip bakmamistim gercekten oralarda huzursuz demek,bu arada sevdiginin yeri hala belli degil sanirim ben tam nerede anlayamadim

Dogru dedin tatlim, gerci ayda sadece bir kere carsisi var onda da gidecegim sanirim ama olmasaa guzel fikir gercekten,cok tesekkurrreedeeimmm:). Bu arada hic sitelerine girip bakmamistim gercekten oralarda huzursuz demek,bu arada sevdiginin yeri hala belli degil sanirim ben tam nerede anlayamadim

Gidersen götürürsün canım kendin rahat rahat ah keşke benimki de yakında olsaydı görebilseydim:14:
Canım yeri belli karakolda yapacak ama gidene kadar 2 tane il jandarma merkeze gidecek daha yerine gitmesine var öyle karışık:50:

Kıbrıstaki ilk çarşımız..
hiç sevmedik, sevemedik..
gittik gezdik olmadı, geri döndük..
birbirimize döndük..
:16::17:

iyiyim Gülşencm inşallah sende iyisndr ders calısıyordum bi bakaym dedim smdi yine gidiyorum calışmayaaa:)) yarın burda olacagm inşallah uzun uzn muhabbetler ederiz..Yehhu bi gun daha bitti:)))))

iyiyim Gülşencm inşallah sende iyisndr ders calısıyordum bi bakaym dedim smdi yine gidiyorum calışmayaaa:)) yarın burda olacagm inşallah uzun uzn muhabbetler ederiz..Yehhu bi gun daha bitti:)))))

Evet tatlım allaha şükür 1 gün daha bitti.Yarın görüşürz öptüm iyi çalışmalar

Lefkoşa viran olasın...
taşını toprağını istemem al senin olsun..
benim olanı bana gönder, yeter..
daha da adım atmam toprağına...:ssz::ssz::85::85::85:

Hoşbulduk:1: Hava da epey ya kapalı benim ruhsal durumuma etki ediyor sanırım:) Sen nasılsın, nasıl geçiyor günler:44:
Evet cidden hava insanı çok etkiliyo,bide sen beni düşün karadeniz sürekli kapalı:D zaten akşam da erken oluyo,gerçi gunlerın hemen boyle bitip gitmesi guzel ama işte.Nasıl gtsin standart sınavlarm baslıyor ders calısıyorum surekli,okul vs. he bide kutsal görev olarak beklemedeyim malum:) sen napıyosn hayat nasıl gidiyoo?

Evet cidden hava insanı çok etkiliyo,bide sen beni düşün karadeniz sürekli kapalı:D zaten akşam da erken oluyo,gerçi gunlerın hemen boyle bitip gitmesi guzel ama işte.Nasıl gtsin standart sınavlarm baslıyor ders calısıyorum surekli,okul vs. he bide kutsal görev olarak beklemedeyim malum:) sen napıyosn hayat nasıl gidiyoo?

Sen hangi şehirdeydin canım? Biz seninle az karşılaşıyoruz heralde daha tanışma fırsatımız olmadı karıştırmıyorsam eğer:3:

Ben buse bu arada ,istanbuldayım ve öğretmenim eşim askerde ben de kutsal görev beklemedeyim:)

çok hızlı geçiyor gibi ama özlem giderek derinleşiyor gibi:43:

Back