• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bugün pek umutsuz oldum ya ben saol tatlım böyle destek olduğun için şu karkol silah sesleri asker arkının beni çok etikeledi çok ednişe duyuyorum özlem bir yana birde endişe bindi üstüne geçecek allahın izniyle.Canım asıl ben devrecilikten çok sevgilim arkaşının karkoluna pkk silah atışları yapıyorlarmış yani taciz ateşleri baskın oldunu bilmiyorum duyunca kötü oldum:14:

Allah yardımcıları olsun :(( nerede asker sevgilinin arkadası?

Allah yardımcıları olsun :(( nerede asker sevgilinin arkadası?

Siirtte canım tüm arkadaşları ve kendi hep doğu ve güneydoğuya düştüler dersenki çocuğu tanıyor musun çok mu severdin tanımıyorum ama endişeli olduğum için korkuyorum kaldı ki arkadaşı olmasa yine duysam üzülürdüm:50:

Siirtte canım tüm arkadaşları ve kendi hep doğu ve güneydoğuya düştüler dersenki çocuğu tanıyor musun çok mu severdin tanımıyorum ama endişeli olduğum için korkuyorum kaldı ki arkadaşı olmasa yine duysam üzülürdüm:50:

Tabi canım tanıyıp tanımamak anlamını yitiriyor özellikle bizler için ekstra hassas olduğumuz için:43:

Canlar ben cıkıyorum gideyim azıcık beyaz show izleyeyim yarında haftasonu ohh yatışş:) Bora duran-sen de gidersen çok guzel bi şarkı ona taktım bu ara fırsatınz olursa dinleyin mutlaka,yarın görüşmekk üzeree hepinze iyi uykularrr bol öpücükler

Ne biliyim canım böyle hep attırıveriyor askerler:9:

Tabikide allahın izniyle hep atacak:26::26:

:43: Bana atmıyor, çok özledim...

Canlar ben cıkıyorum gideyim azıcık beyaz show izleyeyim yarında haftasonu ohh yatışş:) Bora duran-sen de gidersen çok guzel bi şarkı ona taktım bu ara fırsatınz olursa dinleyin mutlaka,yarın görüşmekk üzeree hepinze iyi uykularrr bol öpücükler

Bendee özledimmm bendee senin gibi evli olmasamda bende hergün görüşüyordum geçecek canım bitecek inşallah

Tatlım kendine iyi bak iyi geceler tekrar gel boş olduğun zamanlar öptüm:54::54:

Ben hep öyleyim gerçi sanırım sen yine daha metanetlisin Gülşen:1:

Sağlıkları iyi olsun da biz bi şekilde zaman geçiriyoruz

Tatlım bende dengesizlik mevcut.

Törenden sonra 2 gün izne çıktı evci askeriyenin kapsından ağlamayan ben bugün çökmüş yine ben:50:
Endişe ediyorum doğuda görev yaptığı için yoksa gayet metanetliydim:31::29:

Sen neler yapıyorsun canım telefonla görüşebiliyor musun kocanla sık sık

Tatlım bende dengesizlik mevcut.

Törenden sonra 2 gün izne çıktı evci askeriyenin kapsından ağlamayan ben bugün çökmüş yine ben:50:
Endişe ediyorum doğuda görev yaptığı için yoksa gayet metanetliydim:31::29:

Sen neler yapıyorsun canım telefonla görüşebiliyor musun kocanla sık sık

Ben neden hiç değilim acaba, zavallı telefonlarda beni teselli edip duruyor:( Aslında problem sadece zamanın çok çok uzun olması:50:

Telefon almamasını istedim giderken özellikle ama götürse de olabilirmiş, herkes kullanıyormuş sanırım, ankesorluden konusuyoruz bıraz fazla yoğun resmen bir mesai halindeler orada:43:

sen de konuşabiliyor musun , telefon götürmedi sanırım o da ,seni de çok iyi anlıyorum aslında çarşıları olsa een çok onların ihtiyacı olacalk ama Allah büyüktür sen de içini ferah tut, Muş da şuanda herhangi bir olay yok , biraz sanki ortada ve korunaklı geliyor bana

Ben neden hiç değilim acaba, zavallı telefonlarda beni teselli edip duruyor:( Aslında problem sadece zamanın çok çok uzun olması:50:

Telefon almamasını istedim giderken özellikle ama götürse de olabilirmiş, herkes kullanıyormuş sanırım, ankesorluden konusuyoruz bıraz fazla yoğun resmen bir mesai halindeler orada:43:

sen de konuşabiliyor musun , telefon götürmedi sanırım o da ,seni de çok iyi anlıyorum aslında çarşıları olsa een çok onların ihtiyacı olacalk ama Allah büyüktür sen de içini ferah tut, Muş da şuanda herhangi bir olay yok , biraz sanki ortada ve korunaklı geliyor bana

Canım sana fikir veriyim ankaraydı değil mi seninki anrakada kargo şubesine telefonunu yolla cumartesi çarşı izni olduğu birgün çıksın alsın telefonu kargodan cumartesi yarım gün çalışıyor kargolar pazar günü hiç çalışmıyor.Ben izin vermedim götürmesine orada üst devreler telefon satıyordu arkadaşıyla birlikte aldılar hattı yok arkadaşının hattını kullanıyor mesajlaşıyorduk ama şuan gittiği yerde devrecilik varmış kullanamıyor ankesorluden de şuan gittiği yer itibariyle az görüşebiliyoruz 10 -15 gün sonra inşallah rahat edicez. İnternet olduğu için herşeyi yazamıyorum sadece muş için şunu diyebilirim göründüğü gibi değil orada da maalesef terör var web sitesine bak daha bu hafta mağralarını patlamışlar:50:

Ah o süre olayı cidden insanı yıkıyor ama geçicek bak ben kendimi şu şekilde oyalamaya çalışıyorum.4 devre var.Kasım,Şubat,Mayıs,Ağustos devrelerin araları 3 ay hep 3 ay olarak düşünüyorum 3 ay bitecek 3 ay başlayacak diye 13 ay olunca insana bir fazla geliyor ağustosta zaten biz tezkereci devre olucaz inşallah:26::26:

Back