• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aaaa neden ki noldu?

ben iyiym canım yaaa yaklaşık yarım saat boyunca sesini duydum ömerimin :) nasıl mutlu olmuyayım.gerçi 2-3 saat oldu ama etkisi hala devam ediyor :))

İyiyz canım sen nasılsın ,idare ediyoruz günü bitirmeye calısıyoruz işteee:) gülşencim yok ya tel falan sokmasın bası yanmasın.ilk basta goturmuştu ama sonra bana yolladı kargoyla çalma olayları vs de cok oluyormş zaten.hiç gerek yok .

Sevgilimin asker arkadaşının bulunduğu yerede sanırım pkklılar tarfından taciz ateşi yada karkolu baskını olmuş hemde şu saatlerde:14:

Canım tel aslında iyi birşey ben seviyorum:16:Çalınma mı aa o kötüymüş

İyiyz canım sen nasılsın ,idare ediyoruz günü bitirmeye calısıyoruz işteee:) gülşencim yok ya tel falan sokmasın bası yanmasın.ilk basta goturmuştu ama sonra bana yolladı kargoyla çalma olayları vs de cok oluyormş zaten.hiç gerek yok .

bende iyiyim canım. :) aynen gün bi bitsin şafaklar atsın :) askerin nerde ki canım benimki tel götürdü çok şükür şimdiye kadar yakalatmadı inş bundan sonrada yakalatmaz.aslında bende korkmuyor değilim

[/B]
bende iyiyim canım. :) aynen gün bi bitsin şafaklar atsın :) askerin nerde ki canım benimki tel götürdü çok şükür şimdiye kadar yakalatmadı inş bundan sonrada yakalatmaz.aslında bende korkmuyor değilim

Canım seninki de doğudaydı değil mi?Doğu da tel olayı daha esnek çarşı izinleri zaten çoğunun yok malum:53::50:

Sevgilimin asker arkadaşının bulunduğu yerede sanırım pkklılar tarfından taciz ateşi yada karkolu baskını olmuş hemde şu saatlerde:14:

canım korkma Allahım tüm askerlerimizi korur inşallah.sen içini ferah tutmaya çalış

Tatlım neredeydi unutuyorum ya kafa kalmadı:9::9:
Allahın izniyle birşey olmaz canım.Genelde doğuda hepsi kullanıyor hatta her yerde artık kullanılıyor

çok normal canım yaaa akıl bırakmıyorlar ki bizde..
inş olmaz..mardinde canım gerçi güney doğu ama yinede hiç bir farkı yok doğudan..en nihayetinde bizde uzaklar :((

benim sevdiceği hatay iskenderunda :) seninki nerde? evet cok cok iyi saklasın aman diyim

telefon iyi bişey tabiiiki dee:)) 1.5 ay sonra surıye sınırına verceklermiş o zaman telefon olayı rahatmış bekliyorz bakalm

çok normal canım yaaa akıl bırakmıyorlar ki bizde..
inş olmaz..mardinde canım gerçi güney doğu ama yinede hiç bir farkı yok doğudan..en nihayetinde bizde uzaklar :((
Doğuda olması cidden cok başka bi şey ama dediğin gibi sonuç olarak bize uzaklar.. Ve askerler. Baksana asker demek bile asker yolu beklıyoruz demek bile yeterince tuhaf geliyo bana,hala alısamadım gibi.

mardinde benimki de :) şimdiye kadar iyi sakladı bakalım inş bundan sonrada bi sorun çıkmaz

oyy oyy Mardin mi:) teslim tarihi ne zman canım .burda en cok şafak sayan benimde malum,benimki 24eylulde acemiye gtmişti 29nda da ustasına teslim oldu ah kızlar hepinz kavuscaksınz en son ben kavuscam yarime:)

Doğuda olması cidden cok başka bi şey ama dediğin gibi sonuç olarak bize uzaklar.. Ve askerler. Baksana asker demek bile asker yolu beklıyoruz demek bile yeterince tuhaf geliyo bana,hala alısamadım gibi.

bu duruma alışmak mümkün değil ki..evet askerler elimizi ayağımızı bağlıyor resmen bu durum.hiç bir şey yapamıyorsun.sadece beklemek gerekiyor :((

oyy oyy Mardin mi:) teslim tarihi ne zman canım .burda en cok şafak sayan benimde malum,benimki 24eylulde acemiye gtmişti 29nda da ustasına teslim oldu ah kızlar hepinz kavuscaksınz en son ben kavuscam yarime:)[/QUOTE

22 ağustos silüs tarihi 31 ekimde de ustasına teslim oldu.bir ay kadar sonradan gitmiş ama olsun canım yaa iyi olsunlarda o bir ay geçer bir şekilde :)

telefon iyi bişey tabiiiki dee:)) 1.5 ay sonra surıye sınırına verceklermiş o zaman telefon olayı rahatmış bekliyorz bakalm

bu duruma alışmak mümkün değil ki..evet askerler elimizi ayağımızı bağlıyor resmen bu durum.hiç bir şey yapamıyorsun.sadece beklemek gerekiyor :((

Canım hasrete alışmak imkansız doğuda olunca birde böyle endişe var :50:Seninkide zor şu aralar hatay da karşık:50:
En son canım sen almayabilirsin tezkeryi bizim izinlere bağlı:52:

Canım hasrete alışmak imkansız doğuda olunca birde böyle endişe var :50:Seninkide zor şu aralar hatay da karşık:50:
En son canım sen almayabilirsin tezkeryi bizim izinlere bağlı:52:

karışık olmayan yer yok ki :(( ama doğuda olunca insan yüreği ağzında yaşıyor tabi..

evet canım yaaa mesala ömer şimdiden kullanırım izini diyor.

Ben kullanma dedim çok sıkılmazsan gelip gidince ben daha kötü oluyorum:14:

bana kalsa kullanmasın ama eğer çok sıkılırsa kullanma demem.sonuçda onlar daha kötü durumda bizden :(( evet bende çok kötü olyorum yaaa yemin töreninde ayrılırken de dağıtım izninden dönerkende çok kötü olmuştum..sanki ilk defa gidiyormuş gibi oldu hep..

Back