bana kalsa kullanmasın ama eğer çok sıkılırsa kullanma demem.sonuçda onlar daha kötü durumda bizden( evet bende çok kötü olyorum yaaa yemin töreninde ayrılırken de dağıtım izninden dönerkende çok kötü olmuştum..sanki ilk defa gidiyormuş gibi oldu hep..
Bende canım sıkılmazsan kullanma dedim şuan için kullanmamayı düşünüyoruz.Evet tekrar gitmesi ve yaşayacağını artık zorlukları bilmen daha kötü yapıyor insanı
şu 14 ay geçsinde kalan 1 ayı ben tek beklemeye razıyımm kızlar.:) onlar izin kullanmazlarsa kafayı yerler orda.hep bulasık yıkatıyolarmış evde tabi el bebek gül bebek buyuduler sımdı zor geliyo.onları oyle dusunmek beni cok üzüyo,ki ben sürekli askeriyeyle içiçeydim babamın meslegı yuzunden ama askerlere hiç imdi baktığım gibi bi gozle bakmamıştım.simdi hep ahh nasıl zorluklar cekıyorlarmış diyorum dusundukce
Canım çoook zor evet ama 3 ay sonra rahatlayacaklar artık en alt devre olmayacaklar şimdi en alt devre diye yükleniyorlar
Ben sabret falan diyorum gerçi genelde o hep beni teselli ediyor o ben onu edeceğime
aslında deneyimliyim daha güçlü olucam diyorsun ama olmuyor(
kızlarrrr ben çıkıyorum iyi geceler..kendinize dikkat edin :))
Evet 3 ay cabucak gecsin gitsin. sorma oyle oluyo cidden ama onu da uzme sen moral vermeye calış,onlar orda yapayalnız yenı bi çevreye alışmaya calısıyorlar. Yemin ederm konusurken kelimeleri hepcımbızla secip soyluyorum kafasına bşey takılmasın merak etmesın b soru işareti kalmasın diye
İlk başlarda bende öyleydim ama şuan tam damarım ta 13 ay var diyorum bitecek hayatım diyor bugün aradı herkesin morali bozuk aşkım devrecilik var burada fena dedi dedim az kalacaksın orada geçer hemencik üzülme dedim ben neysede arkadaşlarım çok üzgün suratları bir karış dedi geçecek falan dedim ama ben fazla duygusalım sanırım güçlü durmayı pek beceremeyenlerdenimArkadaşlarınada geldiğinde hep gülşeni dert sahibi yaptım ona üzülüyorum en çok demiş
ah ya bak gördünmü aklı sende hep.. o yzden sımdı soz ver bakıyım güçlü olacaksn güçlü olcazki su 13 ay bitsin gitsin.Bakk askere gitcekler vah tüh diyoduk smdi 2 ay geride kaldı kalan 13 ayda öyle ya da boyle gececek.Eneste bugn oturuyoruz ama kimse konusmuyo dedi herkesn morali bozuk tabidağıtıma geldignde bi söz ogrenmş onu soylemişti bende sana söyleyeyim 'Şafak ne kadar zengin olursa olsun,fakirleşmeye mahkumdur... böyle böyle destek olcaz birbirimze gülşencim geçicek elbet.
Elbet tatlım geçecek bitecek bu kötü günlerde 3 ay sonra 9 ayımız kalacak gittikçe azalacak inşallahEn azından yarılamamıza az kalacak bitecek geçecek bu günler inşallah:26::26:
kızlar benim canım çok sıkıldıkça "bir derdim var" bölümünü okuyorum, halime şükrediyorum. siz de öyle yapın. uzakta da olsalar bizleri seven, özleyen, bizim için üzülen birileri varyaşadıkları da her askerin başına geliyor merak etmeyin. alt devreniz gelince daha da rahat edersiniz. mehmet yavaş yavaş nöbet konusunda da rahatlıyor. sizin askerleriniz de görecek o günleri
heh işte boyle metin olalalımm:))) noluyormuşş:)
kızlar benim canım çok sıkıldıkça "bir derdim var" bölümünü okuyorum, halime şükrediyorum. siz de öyle yapın. uzakta da olsalar bizleri seven, özleyen, bizim için üzülen birileri varyaşadıkları da her askerin başına geliyor merak etmeyin. alt devreniz gelince daha da rahat edersiniz. mehmet yavaş yavaş nöbet konusunda da rahatlıyor. sizin askerleriniz de görecek o günleri
ahhh ahh cidden biz de görecegz dimi bu gunleri bi an cokkk uzak geldi debak bu ıyı fıkır beterin beteri var sonucta.zaman su gibi gecerde siz de tez zamanda kavusur,sabrınızın da karsılıgını alırsınz inşallah
Bugün pek umutsuz oldum ya ben saol tatlım böyle destek olduğun için şu karkol silah sesleri asker arkının beni çok etikeledi çok ednişe duyuyorum özlem bir yana birde endişe bindi üstüne geçecek allahın izniyle.Canım asıl ben devrecilikten çok sevgilim arkaşının karkoluna pkk silah atışları yapıyorlarmış yani taciz ateşleri baskın oldunu bilmiyorum duyunca kötü oldum
dış etkenler bu donemde insanı cidden cok etkılıyo,helekı bu pkk haberleri mahvediyo bizi,elimzden hiçbi şey gelememsi de cabası.yapabileceğimz tek ve en etkılı sey onlar için dua etmekk..
Bugün pek umutsuz oldum ya ben saol tatlım böyle destek olduğun için şu karkol silah sesleri asker arkının beni çok etikeledi çok ednişe duyuyorum özlem bir yana birde endişe bindi üstüne geçecek allahın izniyle.Canım asıl ben devrecilikten çok sevgilim arkaşının karkoluna pkk silah atışları yapıyorlarmış yani taciz ateşleri baskın oldunu bilmiyorum duyunca kötü oldum
ahhh ahh cidden biz de görecegz dimi bu gunleri bi an cokkk uzak geldi debak bu ıyı fıkır beterin beteri var sonucta.zaman su gibi gecerde siz de tez zamanda kavusur,sabrınızın da karsılıgını alırsınz inşallah
canım buldum
kullanıcı kontrol paneli>seçenekleri düzenle>çeşitli seçenekler>mesaj editörü>standart editör-toolbar
işte bu kadar, gelsin smileyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?