• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Gülşencim ticker icin saolasın canım en uzun beklicek olanda benmişim yani şuan bunu farkettim..

Selam Kızlarrr:)

Siz yokken ben kendi kendime konuştum durdum:)

Gülşencim vallahi 15 ay ,rüyada gibiyim:)

İlk günler kötü bir rüyadayım uyanınca bitecek diye çok bekledim.Ama uyandımda hala aynıydı.Artık durumu kabullenmiş bulunmaktayım.Çok zor her gün yanyana olduğum sevgilim yok.Sadece benle kalan sesi.Yinede allaha şükür sağ salim gelsinde elbet bitecek bu zor günler

Tickerımdaki kız ve erkek çok tembel hala popolarını kaldırım maalesef ilerleyemediler.11 ayda ilerlemeye başlaycaklar inşallah allah nasip ederse.bu demek oluyor ki daha 2 ay var:50:

oyyyy cok güldümm:)):D

Sadece şafak lafını bile günde on defa cümle içinde kullansanız sanıyorum ki fahri asker ünvanını almış sayılabilirsiniz. Herşeyin şafakla ölçüldüğü bir alem bu. Peki bu ölçüm nasıl yapılıyor?

1) Gün içinde farklı işlerle meşgul olan asker güneşin batışıyla birlikte "anaaa ben ne zamandan beri şafak karalamıyorum lan" diye feryat eder. Halbuki ne zamandır şafak karalamadığını çok iyi bilmektedir. Sırf karalama hazzını arttırmak için salağa yatmaktadır.

:9::9::9: :9::9::9:

Son düzenleme:
Back