• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

o günlük muhabbeti bizde de vardı da yazımı okuyamazsın ben senin inci gibi yazınla yarışamam diye yazmayı bıraktı, pis tembel :47::59: benim ki ben ne zaman yeter diye böğürsem o zaman duygusal oluyodu, askere gideceği hafta her gece arayıp ağlıyordu ama hıçkıra hıçkıra o sesi hala kulakımda :59:
mervens, doğusu batısı çok fark ediyo.tek fark terör. doğudakiler terör baskısında batıdakiler komutan-üst devre.. ama terör daha baskın tabi

doğusu batısı farketmiyor derken olacak olan bişey varsa her yerde olur manasında söyledim.Doğu tabiki daha stresli bunun farkındayız.

o günlük muhabbeti bizde de vardı da yazımı okuyamazsın ben senin inci gibi yazınla yarışamam diye yazmayı bıraktı, pis tembel :47::59: benim ki ben ne zaman yeter diye böğürsem o zaman duygusal oluyodu, askere gideceği hafta her gece arayıp ağlıyordu ama hıçkıra hıçkıra o sesi hala kulakımda :59:
mervens, doğusu batısı çok fark ediyo.tek fark terör. doğudakiler terör baskısında batıdakiler komutan-üst devre.. ama terör daha baskın tabi

Canım seninki de zamanla kıvama gelir.Bak benim kaç yıl oldu anca yani.Arkadaşlarım bana hep diyor ki inanmıyorum nasıl bu çocuk bu hale geldi.Dedim sizde bir 8 yıl harcayın görürsünüz:33:Evet canım doğuda ki terör can olayı çok önemli o stresle yaşamak o ortam v.b.Batıda komutanlar daha sert oluyormuş evet hep öyle diyorlar.Ama can daha ağır basar kat ve kat.Allah hepimizi sağ salim kazasız belasız kavuşturmayı nasip etsin.Özlem hepsinde aynı.Ama endişe doğuda çok farklı yaşayan bilir:55:

O da 92 li canım evet erkenden gidip yapsın gelsin ki bizde önümüzü görelim. Ah ya tabi orda yazacak düşünecek cok zaman oluyo ve insana yazmak iyi geliyo.yazsınki icini döksun.Benimkide hıc sevmez mesela ama bisuru sey yazmıs not defteri gibi bişeye.Demekki kimseye anlatamadıklarını yazıp içlerini de oraya döküyorlar.Sen korkma içini ferah tut bak 460 gun geççek gitcek ve burdan mutluluk haberlerimizi yıne birlikte paylaşacagız.Benim amcam muşta polıstı ve orayı cok begenıyordu.

doğusu batısı farketmiyor derken olacak olan bişey varsa her yerde olur manasında söyledim.Doğu tabiki daha stresli bunun farkındayız.

Çok iyi yapmışsınız.Erkenden gitmekle biz pişmanız keşke daha önce gitseydi diyoruz.Şimdi önümüz açıktı.Hatta evlenmiş bile olabilirdik.Canım eskiden doğuda böyle terör yoktu.Keşke öyle kalsaydı.Benim babamda vanda yaptı.Ama şimdi ki vanla o zamanki van arasında çok fark var.Bize kızdın mı farklı dediğimiz için tabiki kadarde varsa her türlü yaşanacak.Ama demek istediğimiz doğuda asker beklemek özlemin yanında + endişe demek.

sakın alınma bebitom, benim dana'm kıbrısta da kime söylesem peeeee o da askerlik mi diyo.o zaman şöyle gerilip iki tane çakı çakıveresim geliyo ellaam :88::95::57:

sakın alınma bebitom, benim dana'm kıbrısta da kime söylesem peeeee o da askerlik mi diyo.o zaman şöyle gerilip iki tane çakı çakıveresim geliyo ellaam :88::95::57:

Askerlik öyle birşey ki yaşamayan anlamıyor.Eskiden yakın arkımın sevgilisi askere gittiğinde bende aynını diyordum ya diyordum edirnede her ay kaç kere gidiyorsun aman bitecek öyle olmuyormuş o özlemi yaşayınca anlıyorsun.Gittim kızdan özür diledim geçen benimki gidince ben anlayamamışım seni diye:51:

yok yavrum ne alınması ayıpsın:)ya askerlik ,sonuçta ayrıyız sonucta o da vatan hizmeti sonucta goremiyorsun özlüyorsun. sen bakma onlara oyle cıkıntılar cok oluyo cidden

Çok iyi yapmışsınız.Erkenden gitmekle biz pişmanız keşke daha önce gitseydi diyoruz.Şimdi önümüz açıktı.Hatta evlenmiş bile olabilirdik.Canım eskiden doğuda böyle terör yoktu.Keşke öyle kalsaydı.Benim babamda vanda yaptı.Ama şimdi ki vanla o zamanki van arasında çok fark var.Bize kızdın mı farklı dediğimiz için tabiki kadarde varsa her türlü yaşanacak.Ama demek istediğimiz doğuda asker beklemek özlemin yanında + endişe demek.

anlıyorum seni.sevgilmde 1.5 ay sonra suriye sınırına gidecekmiş..zor zorr..geçsin bitsin cabucak.

anlıyorum seni.sevgilmde 1.5 ay sonra suriye sınırına gidecekmiş..zor zorr..geçsin bitsin cabucak.

İnşallah canım şu şafakları yiyip bitelim tezkereyi aldığımız günleri görelim bitsin bu zor günler allahın izniyle yaşıycaz bizde:26::26:

güzellikler ben gider yatar, sabah erken kalkacağım malum..
hepsinizi çok seviyorum, yakında görüşmek üzere bebiklerim...
şafaklar ve şafağım size emanet tertiplerim :59::58::58:

güzellikler ben gider yatar, sabah erken kalkacağım malum..
hepsinizi çok seviyorum, yakında görüşmek üzere bebiklerim...
şafaklar ve şafağım size emanet tertiplerim :59::58::58:

Canım allahın izniyle ağrılarından kurtulacaksın. İyileşip bir an önce aramıza katılacaksın.Bende seni seviyorum kendine iyi bak.Şafağına gözüm gibi bakıcam merak etme:34: Gelmeni bekliyorum iyileşip:54:

Şafak 382:119:
Alt devrelerimiz geleydi iyidi. Kasımın 22 sinde geliyorlarmış.Azıcık eskiyoruz ne güzel ne güzel.

Şafak 382:119:
Alt devrelerimiz geleydi iyidi. Kasımın 22 sinde geliyorlarmış.Azıcık eskiyoruz ne güzel ne güzel.

azıcık değilll cok coook eskiyelim biran önce:D Gülşencim bende kaçıyorum canım azcık ders calısmam lazım:) iyi geceler yarın görüşürüzz öpüyorum

azıcık değilll cok coook eskiyelim biran önce:D Gülşencim bende kaçıyorum canım azcık ders calısmam lazım:) iyi geceler yarın görüşürüzz öpüyorum

İnşallah canım çoook çoook eskiriz o günleride biran önce görürürz inşallah:52:Görüşürüz canım

iyiyim canım geç kalktım bi bakıyım ne var ne yok dedim günü akşam etmeye calısıyoruz işte. var mı bi haber bakalım:)

Back