o günlük muhabbeti bizde de vardı da yazımı okuyamazsın ben senin inci gibi yazınla yarışamam diye yazmayı bıraktı, pis tembelbenim ki ben ne zaman yeter diye böğürsem o zaman duygusal oluyodu, askere gideceği hafta her gece arayıp ağlıyordu ama hıçkıra hıçkıra o sesi hala kulakımda
mervens, doğusu batısı çok fark ediyo.tek fark terör. doğudakiler terör baskısında batıdakiler komutan-üst devre.. ama terör daha baskın tabi
o günlük muhabbeti bizde de vardı da yazımı okuyamazsın ben senin inci gibi yazınla yarışamam diye yazmayı bıraktı, pis tembelbenim ki ben ne zaman yeter diye böğürsem o zaman duygusal oluyodu, askere gideceği hafta her gece arayıp ağlıyordu ama hıçkıra hıçkıra o sesi hala kulakımda
mervens, doğusu batısı çok fark ediyo.tek fark terör. doğudakiler terör baskısında batıdakiler komutan-üst devre.. ama terör daha baskın tabi
O da 92 li canım evet erkenden gidip yapsın gelsin ki bizde önümüzü görelim. Ah ya tabi orda yazacak düşünecek cok zaman oluyo ve insana yazmak iyi geliyo.yazsınki icini döksun.Benimkide hıc sevmez mesela ama bisuru sey yazmıs not defteri gibi bişeye.Demekki kimseye anlatamadıklarını yazıp içlerini de oraya döküyorlar.Sen korkma içini ferah tut bak 460 gun geççek gitcek ve burdan mutluluk haberlerimizi yıne birlikte paylaşacagız.Benim amcam muşta polıstı ve orayı cok begenıyordu.
doğusu batısı farketmiyor derken olacak olan bişey varsa her yerde olur manasında söyledim.Doğu tabiki daha stresli bunun farkındayız.
doğusu batısı farketmiyor derken olacak olan bişey varsa her yerde olur manasında söyledim.Doğu tabiki daha stresli bunun farkındayız.
sakın alınma bebitom, benim dana'm kıbrısta da kime söylesem peeeee o da askerlik mi diyo.o zaman şöyle gerilip iki tane çakı çakıveresim geliyo ellaam :88::95:
sakın alınma bebitom, benim dana'm kıbrısta da kime söylesem peeeee o da askerlik mi diyo.o zaman şöyle gerilip iki tane çakı çakıveresim geliyo ellaam :88::95:
Çok iyi yapmışsınız.Erkenden gitmekle biz pişmanız keşke daha önce gitseydi diyoruz.Şimdi önümüz açıktı.Hatta evlenmiş bile olabilirdik.Canım eskiden doğuda böyle terör yoktu.Keşke öyle kalsaydı.Benim babamda vanda yaptı.Ama şimdi ki vanla o zamanki van arasında çok fark var.Bize kızdın mı farklı dediğimiz için tabiki kadarde varsa her türlü yaşanacak.Ama demek istediğimiz doğuda asker beklemek özlemin yanında + endişe demek.
anlıyorum seni.sevgilmde 1.5 ay sonra suriye sınırına gidecekmiş..zor zorr..geçsin bitsin cabucak.
5dk konuşcaz diye 7-24 telefon elimde dolanıyorum ya
güzellikler ben gider yatar, sabah erken kalkacağım malum..
hepsinizi çok seviyorum, yakında görüşmek üzere bebiklerim...
şafaklar ve şafağım size emanet tertiplerim
güzellikler ben gider yatar, sabah erken kalkacağım malum..
hepsinizi çok seviyorum, yakında görüşmek üzere bebiklerim...
şafaklar ve şafağım size emanet tertiplerim
Şafak 382:119:
Alt devrelerimiz geleydi iyidi. Kasımın 22 sinde geliyorlarmış.Azıcık eskiyoruz ne güzel ne güzel.
azıcık değilll cok coook eskiyelim biran önceGülşencim bende kaçıyorum canım azcık ders calısmam lazım:) iyi geceler yarın görüşürüzz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?