92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selaaam bayanlarr:)) 3gun sonra kavusuyoruz inşallah.Ben aranza yeni katıldım ama sizle bu 15 ay daha cabuk gecicek gibi gözüküyorr:)

Hoşgeldiiiin :) türkü ben askerim şu an izmir gaziemir'de sonra kıbrıs'a geçecek.
Gülşeeeeeen 3 gün diyo yaaa, bugün 2 gün kalmıştır kesin gelcek demi benim ki de süprüs yapcak demi gaziemir ulaştırmanın sayfasına askerdekiler hep 19 ekim akşam evde yemek yemek, cumartesi evde kahvaltı falan yazıyo boş mu la bunlaaar heyecanlansam mı kiiii

Bence gelecek ve sana süpriz yapacakÇünkü diyorsun aynı yerdeki arkadaşı 19'unda gelicekmiş bunlar farklı zamanda bırakmazlar hepsi bir çıkar.Süpriz peşinde o bence

Bence gelecek ve sana süpriz yapacakÇünkü diyorsun aynı yerdeki arkadaşı 19'unda gelicekmiş bunlar farklı zamanda bırakmazlar hepsi bir çıkar.Süpriz peşinde o bence

hepsi o bahsettiğim yerdeki topluluğun duvarına öyle yazmış herkesi yollayıp benim tosunu tutacak halleri yok ya la yıkar yakar ya orayı o

-----------------------------------------

Son düzenleme:

Hosbuldumm Merve bende:) hadi bakalım bzde kıbrıs bekliyodum ama olmadı.Kıbrıs iyidir iyi:) sürpriz yapıcak bence de:)

merhba kızlar benimde askerim geliyo dağıtıma 1 günümüz kaldı şu son bir hafta geçmiyo bir türlü yaa yarın birçoğumuzun askeri yoldaa allah hepimizi bir an önce sevdiklerimize kavuştursn inşalah

merhba kızlar benimde askerim geliyo dağıtıma 1 günümüz kaldı şu son bir hafta geçmiyo bir türlü yaa yarın birçoğumuzun askeri yoldaa allah hepimizi bir an önce sevdiklerimize kavuştursn inşalah

Ne güzel canım size bugün iyi vakit geçirmeler

Gülşen sürpriz var da bana değil şaşkın evine gitmiş evinden arıyor beni.bu kadar aptal olunmaz! mumla mı aradım ben bunu ya!!!!!

kusura bakmada önce bi okuyunca güldüm ama sennkide nemiş böle be anam die gerçktn damdan düşmüş gbi olmşsndur ama oha artk bu kdrda olunmz die ahh ahhh hpimizDE VAR SENN GBİ BİRER TANE AH DERTLİ BAŞLARIMZ

İnanmıyorum canım ya erkek milleti biraz böyle odun oluyor arayınca ne dedi sana

kusura bakmada önce bi okuyunca güldüm ama sennkide nemiş böle be anam die gerçktn damdan düşmüş gbi olmşsndur ama oha artk bu kdrda olunmz die ahh ahhh hpimizDE VAR SENN GBİ BİRER TANE AH DERTLİ BAŞLARIMZ

annemi gördüm şimdi babamın yanına gidiyorum dedi. e iyi dedim. aslında şapşallık bende ne diye heyecan yaptıysam ah doymayayım ben bu saflığıma. kapattım sinirden telefonumu 40dk oldu sinirim hala geçmedi.

sakin ol sakin valla çk traji komik bi durum bnde senn yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim kardeş oraya kdr getirmşsn işte süprizi ne bozuosn dmi bnce yanına git ve fırsını ona şöle bi ters bakarak kötü kötü bakarak at ve koş boynuna sarıl

ben ne diye gidicem yav o gelsin ben çok gittim yanına ben uğraştım o uğraşsın birazcıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…