- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Selaaam bayanlarr:)) 3gun sonra kavusuyoruz inşallah.Ben aranza yeni katıldım ama sizle bu 15 ay daha cabuk gecicek gibi gözüküyorr:)
Hoşgeldiiiin :) türkü ben askerim şu an izmir gaziemir'de sonra kıbrıs'a geçecek.
Gülşeeeeeen 3 gün diyo yaaa, bugün 2 gün kalmıştır kesingelcek demi benim ki de süprüs yapcak demi gaziemir ulaştırmanın sayfasına askerdekiler hep 19 ekim akşam evde yemek yemek, cumartesi evde kahvaltı falan yazıyo boş mu la bunlaaar heyecanlansam mı kiiii
Bence gelecek ve sana süpriz yapacakÇünkü diyorsun aynı yerdeki arkadaşı 19'unda gelicekmiş bunlar farklı zamanda bırakmazlar hepsi bir çıkar.Süpriz peşinde o bence
hepsi o bahsettiğim yerdeki topluluğun duvarına öyle yazmış herkesi yollayıp benim tosunu tutacak halleri yok ya layıkar yakar ya orayı o
Kesin süpriz yapacak bence
Gülşeeen bi sürpriz yapsın var yaa ufuu dünyalar benim olur kızım, bas bas bağırırım
Sevinmez mi insan tabiki ki mutluluktan uçar insanYaparsa bizede haber ver he
Hoşgeldiiiin :) türkü ben askerim şu an izmir gaziemir'de sonra kıbrıs'a geçecek.
Gülşeeeeeen 3 gün diyo yaaa, bugün 2 gün kalmıştır kesingelcek demi benim ki de süprüs yapcak demi gaziemir ulaştırmanın sayfasına askerdekiler hep 19 ekim akşam evde yemek yemek, cumartesi evde kahvaltı falan yazıyo boş mu la bunlaaar heyecanlansam mı kiiii
merhba kızlar benimde askerim geliyo dağıtıma 1 günümüz kaldı şu son bir hafta geçmiyo bir türlü yaayarın birçoğumuzun askeri yoldaa allah hepimizi bir an önce sevdiklerimize kavuştursn inşalah
Türkü nirelerdesin?Süprizz varmı süpriz
Gülşen sürpriz var da bana değil şaşkın evine gitmiş evinden arıyor beni.bu kadar aptal olunmaz! mumla mı aradım ben bunu ya!!!!!
Gülşen sürpriz var da bana değil şaşkın evine gitmiş evinden arıyor beni.bu kadar aptal olunmaz! mumla mı aradım ben bunu ya!!!!!
Kizlar Gunaydin:) 300 lere gelmisiz yasasin:)
İnanmıyorum canım ya erkek milleti biraz böyle odun oluyor arayınca ne dedi sana
kusura bakmada önce bi okuyunca güldüm ama sennkide nemiş böle be anam die gerçktn damdan düşmüş gbi olmşsndur ama oha artk bu kdrda olunmz dieahh ahhh hpimizDE VAR SENN GBİ BİRER TANE AH DERTLİ BAŞLARIMZ
annemi gördüm şimdi babamın yanına gidiyorum dedi. e iyi dedim. aslında şapşallık bende ne diye heyecan yaptıysam ah doymayayım ben bu saflığıma. kapattım sinirden telefonumu 40dk oldu sinirim hala geçmedi.
sakin ol sakin valla çk traji komik bi durum bnde senn yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim kardeş oraya kdr getirmşsn işte süprizi ne bozuosn dmi bnce yanına git ve fırsını ona şöle bi ters bakarak kötü kötü bakarak at ve koş boynuna sarıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?