92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.

O nöbetteyken uyumadım .. O ağladığında ağladım .. Canı sıkıldı komutanlara kızdım .. Haber alamadım teknolojiye sövdüm .. Döneceği güne kadar sabahladım .. Dualar yüreğimle birleşti .. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Kaç ay oldu bilmiyorum gözlerine, kokusuna, sesine bile hasret kaldım .. Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç ?? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanız da sinenize çekebildiniz mi ? Çaresiz kaldınız mı ulaşamayıp deli gibi bi yerlerde umut aradınız mı ?

Özlemek 7 harf değil 460 gün bilir misiniz ?

Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.

O nöbetteyken uyumadım .. O ağladığında ağladım .. Canı sıkıldı komutanlara kızdım .. Haber alamadım teknolojiye sövdüm .. Döneceği güne kadar sabahladım .. Dualar yüreğimle birleşti .. Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ? Kaç ay oldu bilmiyorum gözlerine, kokusuna, sesine bile hasret kaldım .. Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç ?? Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi ? Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ? Kızsanız da sinenize çekebildiniz mi ? Çaresiz kaldınız mı ulaşamayıp deli gibi bi yerlerde umut aradınız mı ?

kız parçaladn bitirdn bni:14:

suta birliği çıkan kızlar hep dua edin tehlikede heryerde huzurda heryerde onun içn bol dua

Kızlar çoğunuzun birlikleri belli olmuş.:72:Hepinize hayırlı olsun ,Allah bütün askerlerimizin yanında olsun:31::31:

Siz Asker Sevdiniz mi ?
- Ben Sevdim.

duygulandırdın beni son söyelediğin çok doğru özlemek 7 harf değil 460 gün. değil 460 gün 4600 gün olsa yine beklerim

Günaydın kızlar çoğunuzun yerleri belli olmuş Hepiniz için hayırlısı neyse o olsun kazasız belasız geçer bu kör olasıca şafak

Back