neyse tatlım ben sımdılık cıkıyorum kardesımı okula gonderıcem mucukk
Tamam canım öptüm görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse tatlım ben sımdılık cıkıyorum kardesımı okula gonderıcem mucukk
Günaydın canım nasılsın
iyi olmaya calısıyorum canım sen nasılsın
İyiyim canım ben
Hayırdır bir sorun mu var sende?
Sizin yemin törenine şafak kaç
yok tatlım sadece artık özlemimden huysuzlasmaya basladım alısma evreleri iste 2 hafta oldu gideli sindirmeye calısıyorum
yemin törenine 16 gün var ama ben yarınmıs gibi heyecanlıyım![]()
Canım hele bir daha gittiğinde ustaya daha alışmış olacaksın inan:26:
16 gün kaldı demek ki ne giyeceğine saçının ne yapacağına karar verdin mi canım
usta birliği ins rahat biryer cıkar ins cok dua ediyorum
vallahi dün gece kadınlar kulubunde bi model gördüm bunu denedim henüz acmadım ama insallah videodaki kızınki gibi olur böyle yapmayı düsünüyorum kıvırcık istiyorum yıpratmadan en dogal yöntemlerle:)
PERFECT HEATLESS natural looking curls! Tutorial - YouTube
yeni cizme almıs annem onu giycem montuma ve cantamada karar verdim digerleri kolay :)
İnşallah canım hakkında neyse hayırlısı o olsun
Güzelmiş saçlar begendim
Bizim yazdı malum pantolon bluz ve topuklu ayakkabı giymiştim
ne kadar güzel durmus degilmi kızın saclarında umarım benimki de öyle tutar. sprey yerine ne kullanabilirim sacıma bütün bi gün kıvırcıkların kendini atmaması için :/
malesef kısa denk geliyor bide erzincanın daglarında falan hep kar varmıs battaniyeyle gelin aklınız varsa diyor sevdiceğim :26:
Gülşen canim usta birlikleri kac gun kala aciklaniodu unuttum ben ama cereninki 75 gun onunki gec mi aciklanir
Gülşen canim usta birlikleri kac gun kala aciklaniodu unuttum ben ama cereninki 75 gun onunki gec mi aciklanir
Canım açıkcası ben bilmiyorum benim saçlarım çünkü normalde kıvırcık
köpük sürüyorum kalıyor benim
spreyle sanırım durur çünküü tüm gece tutuyorsun öyle neticede açınca bakalım bizede haber ver nasıl olacak