iyiyim tatlım sen nasılsın .)
iyi demek adetten nasıl olalım aynı bi degisiklik yok :) her geçen güne seviniyoruz bi yandanda acımız artıyo falan öyle garip haller içersindeyim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim tatlım sen nasılsın .)
Mervecim görüşürüz
Günaydın Gülşah
Ceren mervenin dediği gibi aynen dede gibiDamakları gözüküyor.Burnuda şiş
Ama yinede çok tatlı
Öyle deme yapamıyorum edemiyorum kendini motive et yemin törenine az kaldı yanına gidecem de iyiyim de
alısamıyorum yapamıyorum cok zor her gelen gün bana daha bi fazla acı vermeye basladı bugün 12. gün sormayın a dostlar icim yangınn yeri![]()
alısamıyorum yapamıyorum cok zor her gelen gün bana daha bi fazla acı vermeye basladı bugün 12. gün sormayın a dostlar icim yangınn yeri![]()
Günaydın MErhaba hatunlarrrrrGülşencim hayırdır ne oldu askerine ya
![]()
:) tez zamanda iyilesir insallah cnm havalardan dolayı agrısı falan oluyormu bueun sızlıyormus heralde soguklarda
bencede yemin törenine odaklan canım :) şimdiden basmıştır heyecan mesela ben oje surmeden hayatta duramam elımı bı yere süremem içim bi hoş yemin törenine giderken pembe oje surmustum suan pembe oje suremıom bı garıp bısı oldu bende![]()
bencede yemin törenine odaklan canım :) şimdiden basmıştır heyecan mesela ben oje surmeden hayatta duramam elımı bı yere süremem içim bi hoş yemin törenine giderken pembe oje surmustum suan pembe oje suremıom bı garıp bısı oldu bende![]()
varyaa dün gece yatagımda nasıl düsünüyorum durmadan beynim öyle bi calısıyoki ne giysem napsam sacımı napcamm ojem ne renk cizmem ne renk olcak falann giderken kücük valizmi hazrlasam düsün düsün uyuyamadm heyecan simdiden bastı sanki 2 gün sonra yemin töreni öyle heyecanlıyımm :))
böyle yapma ama tatlım şuan en başlarındasın alışma dönemi vs insanın canını yakıyor ama şuanlık kendini motive et ben öyle yapıyorum mesela iyiyim diyorum AŞK'erim iyi diyorum iyi de3 aylık asker ama geçen hafta 3 gün yanımdaydı yine
Merak etme hepsi geçiyor alışıyorsun laf aramızda bazen diyorsun hep orda kalsa
![]()
Tuğba bayıldı yere düştü dişi ve burnunu kırdı
Şuan burda istanbulda
Evet soğukta burnu sızlıyor normaldede sızlıyor sanırım kemikler kaynıyor.Bildiğiniz burnu yamuk yüzü hafif morarık ve şiş
Bende asker uğurlaması duyduğumda titremeye başlıyorum psklojimi bozdu resmen![]()
Şuan burda istanbulda
Evet soğukta burnu sızlıyor normaldede sızlıyor sanırım kemikler kaynıyor.Bildiğiniz burnu yamuk yüzü hafif morarık ve şiş
Bende asker uğurlaması duyduğumda titremeye başlıyorum psklojimi bozdu resmen![]()
varyaa dün gece yatagımda nasıl düsünüyorum durmadan beynim öyle bi calısıyoki ne giysem napsam sacımı napcamm ojem ne renk cizmem ne renk olcak falann giderken kücük valizmi hazrlasam düsün düsün uyuyamadm heyecan simdiden bastı sanki 2 gün sonra yemin töreni öyle heyecanlıyımm :))
valiz değilde çanta hazırla canımbende öyleydım benı cok guzel gorsun ıstıodum kaç gün öncesınden sankı yarın gıdıcekmısım gıbı heyecanlandım ama ne kadar hazırlanıp gıtsende yol yorgunlugu bıraz süsünü bozuyo :)
:) ben simdide diyorum orda klalsın 1bucuk yıl istiyorum cnmm biraz adam olsun yani.. özlesin..
mesela dün diyoki izne geliyim 60 gün sonra ilk yapacagım sey elinden tutup seninde caddelerde gezmek diyokendisi el ele tutuşup gezmekten nefret eden bi insandı hayatta gezmezdi koluna girerdim :) cok mutlu oldum yanii kalsın orda 1bucuk yıl yaaa razıyım
![]()
valiz değilde çanta hazırla canımbende öyleydım benı cok guzel gorsun ıstıodum kaç gün öncesınden sankı yarın gıdıcekmısım gıbı heyecanlandım ama ne kadar hazırlanıp gıtsende yol yorgunlugu bıraz süsünü bozuyo :)
Allah şifa versin canım askerine.. degilmi malesef bende asker ugurlaması duymak istemiyorum artıkk titriyorum dizlerim tutmuyor
owww çok üzüldüm tatlım yaRabbim acil şifalar versin
Nasıl öyle düşmeyi becermiş o
Neyse iyileşir tatlım inşallah iyi yönden bak burda ama şafak yinede düşüyor
İnşallah düzelir tatlım
ben yolda makyaj yapmıştım makyaj namına birşey kalmamıştı
Ankaranın sıcağında yandım resmen törende bekle bekle oof yarim görünce denizemi gittin demişti kopmuştum![]()
bizimki izine gelince sabah öğle akşam ne yiyecegımızın listesini bile yaptım bide tutturdu izine gelince bizde kalıcan die babam beni gebertirr :)
Şuan burda istanbulda
:) ben simdide diyorum orda klalsın 1bucuk yıl istiyorum cnmm biraz adam olsun yani.. özlesin..
mesela dün diyoki izne geliyim 60 gün sonra ilk yapacagım sey elinden tutup seninde caddelerde gezmek diyokendisi el ele tutuşup gezmekten nefret eden bi insandı hayatta gezmezdi koluna girerdim :) cok mutlu oldum yanii kalsın orda 1bucuk yıl yaaa razıyım
![]()
full makyajımı yapıcam bikere gece yola cıkarkenn far eyeliner rimel eksiksiz olucak agır olsada umrumda degil cünkü biliyorum yol bozucakk makyajı zaten 4 saatlik yol yakın yani erzincan tokat o yüzden cok sanslıyım ailesiyle birlkte gece cıkıcaz yolaa ayhhh düsündükce heyecanım artıyor desem:)
ben yolda makyaj yapmıştım makyaj namına birşey kalmamıştı
Ankaranın sıcağında yandım resmen törende bekle bekle oof yarim görünce denizemi gittin demişti kopmuştum![]()
full makyajımı yapıcam bikere gece yola cıkarkenn far eyeliner rimel eksiksiz olucak agır olsada umrumda degil cünkü biliyorum yol bozucakk makyajı zaten 4 saatlik yol yakın yani erzincan tokat o yüzden cok sanslıyım ailesiyle birlkte gece cıkıcaz yolaa ayhhh düsündükce heyecanım artıyor desem:)