• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hayır canım cumartesi ve pazar çalışmıyorum:9:
Siz beni burada görünce sevgilimle görüşmediğimi düşünüyorsunuz değil mi dün aklıma geldi:9::9:
Dün sana cevaplarımı cep telefonumdan yazıyordum.Yarim yanımdaydı yani
Hergün görüştük görüşmediğimiz gün yok geldiğinden beri akşam eve geç giriyorum size bakıyorum uykum gelene kadar hem sizle hem sevgilimle mesajlaşıyorum:9:Yani görüşüyorum hem sizle hem onla:9::9:

ohh yaaa ne güzelll darısı bizim başımızaaa .):) çabuk gel 1 martt :D

Hayır canım cumartesi ve pazar çalışmıyorum:9:
Siz beni burada görünce sevgilimle görüşmediğimi düşünüyorsunuz değil mi dün aklıma geldi:9::9:
Dün sana cevaplarımı cep telefonumdan yazıyordum.Yarim yanımdaydı yani
Hergün görüştük görüşmediğimiz gün yok geldiğinden beri akşam eve geç giriyorum size bakıyorum uykum gelene kadar hem sizle hem sevgilimle mesajlaşıyorum:9:Yani görüşüyorum hem sizle hem onla:9::9:

Canım senin askerin nerdeydi :)

kızlar saçlarını sinamekiyle uzatanlar resım eklıodu bi topice bende saçımın resmını koydum annem korkutttu nazar degerse görürsün die ::D:D:D gülümmü ağlımmı bilemedim :D

kızlar saçlarını sinamekiyle uzatanlar resım eklıodu bi topice bende saçımın resmını koydum annem korkutttu nazar degerse görürsün die ::D:D:D gülümmü ağlımmı bilemedim :D
Canım bende onu yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim :) sence yapsam mı nasıl :) merak ettim şimdi dur bakiyim :)

Nasıl kırdı canım ya geçmiş olsun

Canım bayılmış düşmüş kırıldı.
Bnde ana asker bekleyen topige koydum birşeycik olmaz canım

Canım bende onu yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim :) sence yapsam mı nasıl :) merak ettim şimdi dur bakiyim :)

canım walla benım sacım 3 ayda 1 karıs uzadı vede karısıma bemıks eklemedıgım halde bende simdi bi turplu karısım duydum onumu yapsam dıyorum

Canım bayılmış düşmüş kırıldı.
Bnde ana asker bekleyen topige koydum birşeycik olmaz canım
Anladım canım
canım walla benım sacım 3 ayda 1 karıs uzadı vede karısıma bemıks eklemedıgım halde bende simdi bi turplu karısım duydum onumu yapsam dıyorum
bende bi deniyim canım ya bakalım nasıl olcak. Onda yumurta vardı galiba canım nasıl olur acaba. Saçlarına baktım canım maşallah :) :nazar:

iyiyim canım kimseler yok bugün öle bak bak canım sıkıldı sen napıosun tatlım

btnmle tlfnda konstm yemegmi yedim ilk fırsattada buraya damladım :) saclarının resmine baktım gülşah o ne güzell sac öyle masallah :( yaa bende örerek uzatmaya calısıyorum devamlı örmek sac uzatırmı acaba bilgin varmı:/

Back
X