Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen telefondan denedım giremedim canım :) daha doğrusu yazamadım
Kızlaaaarrr:)) ya şu saç uzama şeysini bana da bi söyler misinz çok kaynatmışsınız hepsini okuyamıcam şimdi:)
Evet tatlım bende baktım şimdi yarın gidip alıcam bende başlıcaam.Saçlarımı yazın kestirmiştim,yaza kadar şöyle belime gelse iyi olur
Kızlar size bi şey anlatıym durun,bugün biyere gidicektik ben normalde hiç asansör kullanmam ama asansörle ineyim dedim neyse telefon tabi çekmiyo asansörde.Sonra çıktık gidiyoruz msj geldi,kim aramış msjı, anaaam sevdiceğim tam ben asansördeyken aramış bi üzüldüm bi üzüldüm.Sonra geri aradım mesgulll,arıyorum arıyorum meşgul sürekli.Neyse sonra çaldı açtı biri efendim dedi sesi de tanıdık geldi ama riske atmayaym dedim.Ben enesle görüşcektim adını soyadını söyledim işte çağırabılır mısnz dedim? Oda meğersem sevdiceğimmişşş dur ben arayaym dedi ahhahah rezalett:))))
yaaa öle durumlarda resmen dünya basına yıkılmıs gıbı oluyo babamla arabayla bı yere gıderken arıyo mesela askım bıtanem dıyemıyorum babama ayıp olur sonuctakapatınca baslıom acaba soguk konustugumumu dusunmustur moralımı bozulmustur dıe ıcım ıcımı yıo :)
Sorma ya böyle tek olunca bağıra bağıra konuşuyorumm kimse umrumda değil ama işte aile yanında olunca olmuyo,bide ben bikere daha yaptım bunu telefon cebimdeydi kuzenımı almaya gitmiştim titreşimdeydi yolda sallana sallana gelince 2 kere aramış his hissetmedim titrediğini.Bide o zaman acemideydi ayyy bi kötü oldum varya o gün bana bitmek bilmedii,dünya basıma yıklmş gibiydi cidden![]()
bide benimki telefon konusun öyle hassaski bi kere arasın açma çıldırır bas bas bağırır giderken telefona sahıp cıkmazsan aradıgımda acılmazsa bı daha aramam dedı
kızlaar 11. gün ama cabuk saldım kendimi daha uzun aylar oldugunu unutarak bir an önce gelsin istiyorumm simdiden hesaplıyorum 3 gün sonra iki hafta iki hafta sonra 1 ay kaldı 14 ay diye![]()
ilk zamanlar öyle oluyor canım ama emin ol bir süre sonra alışmaya başlıyorsun.tamamen alışmak imkansız ama bir şekilde hayatın devam ettiğini biliyorsun ve yaşamaya çalışıyorsun..sakın kendini salma hem senin için kötü olur hem askerin daha çok üzülür..hepimiz şafak konusunda öyleyiz sanırım böyle daha çabuk gelicekmiş gibi geliyor :26:
oof of telefonumun takvimini de isaretliyorum 3-4 günde bir isaretliyorum ki sırf zaman gecmiş olsun bana moral olsun diye durmadan da yazıyorum cuma günü aradı haftasonu arıcam full dedi ama bi kere bile calmadı telefonum![]()
eğitimleri vardır o yüzden arayamıyordur ya da çok sıra falan oluyordur sıkma canını..eminim onunda aklı hep sendedir.askerin nerde bu arada? ilk günler hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama sonra bi bakıyorsun ki öyle ya da böyle geçiyor.şimdi ben geçiyor diyorum ya belki kızıyorsundur herkes aynı şeyi söylüyordur çünkü sana. şimdi sen yemin törenini odaklan ve gitme ihtimalin varsa git bence.hem sana hem ona moral olur..Allah'ın izniyle bugünleri yiyip bitiricez![]()
eğitimleri vardır o yüzden arayamıyordur ya da çok sıra falan oluyordur sıkma canını..eminim onunda aklı hep sendedir.askerin nerde bu arada? ilk günler hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama sonra bi bakıyorsun ki öyle ya da böyle geçiyor.şimdi ben geçiyor diyorum ya belki kızıyorsundur herkes aynı şeyi söylüyordur çünkü sana. şimdi sen yemin törenini odaklan ve gitme ihtimalin varsa git bence.hem sana hem ona moral olur..Allah'ın izniyle bugünleri yiyip bitiricez![]()
yemin törenine babam izin vermiyo, herkes orda olucak ama ben olamıcam ne yazık ki.. olumlu düsünüp üzülmemeye calısıyorum, beni herkesden cok özlicek o zaman :)
kaç gün acemilik yapıcak canım