• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Benim şafağın daha az olması gerekiyo ama malesef çok varr canım

Canım hatırladım benimki sorunlar yaşadı sürekli izin kullandı o yüzden askerlik uzadı canım ya :43:

Canım izin kullanmışsa yinede şafaklarımız aynıdır.Bizde 30 gün izin kullanmış gibi şafak sayıyoruz çünkü.Ama ceza aldıysa farklı ceza aldımı hayırdır ne sorun yaşadı canım

kızlarr nasılsınız?aileme kavuştum çok mutlluyum şu an :16:
bugün sevdiceğimin ailesinide ziyaret ettim çok mutlu oldular.askerim hakkında konuştuk nasıl mutlu oldum anlatamam :)

İyiyim canım bende mutlu olamana ve ailene kavuşmana çok sevindim.Askerinin ailesiyle görüşmende iyi olmuş canım:32::32:

Canım izin kullanmışsa yinede şafaklarımız aynıdır.Bizde 30 gün izin kullanmış gibi şafak sayıyoruz çünkü.Ama ceza aldıysa farklı ceza aldımı hayırdır ne sorun yaşadı canım
İzin kullanınca uzuyomuş canım benimki öyle dedi bilmiyorum valla. Ceza almadı canım dedesi öldü bi de biz tartışnca izin alıp gelmiş öyle kullandı hepsini işte

İzin kullanınca uzuyomuş canım benimki öyle dedi bilmiyorum valla. Ceza almadı canım dedesi öldü bi de biz tartışnca izin alıp gelmiş öyle kullandı hepsini işte

Yok canım en fazla 30 gün izin kullanıyor.Bizde şafaklarımızı izin kullanmış gibi atırıyoruz.Başınız sağlsun bu arada.Bak şafak söyle.coma gir silüs tarihini yaz muhtemelen 22 ağustos izninede 30 gün yaz şafağın çıkacak bizle aynı izin kullansa bile en geç 22 kasımda gelicek izin kullanmazsa 1 ay erkerden geliyrlar yani ekimde

Yok canım en fazla 30 gün izin kullanıyor.Bizde şafaklarımızı izin kullanmış gibi atırıyoruz.Başınız sağlsun bu arada.Bak şafak söyle.coma gir silüs tarihini yaz muhtemelen 22 ağustos izninede 30 gün yaz şafağın çıkacak bizle aynı izin kullansa bile en geç 22 kasımda gelicek izin kullanmazsa 1 ay erkerden geliyrlar yani ekimde

Hadi ya böyleyse sevindim canım yarın bi konuşurum bakalım senin dediğin gibidir.Sağol canım. Ya yarın ziyaretime gel dedi ama oraya nasl gircem ne yapcam hiç bilmiyorum bi fikrin var mı

Son düzenleme:
Back
X