• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar hepinize günaydın. Gülşencim dün girdim bi kaç okudum yazdıklarınızı ama çok yorgundum bide kuzenım bizdeydi onunla vakit geçirmek istemedim sitede takılamadım.Dün askerim çarşı iznine çıktı,netten her ne kadar donup kapanıp dursa da görüşme fırsatımız oldu.Gözlerinin altında resmen yeni bi organ türemiş uykusuzluktan:D Ama görmek iyi geldi.He bide fün bu yeni çıkan DAĞ filmine gittim,asker filmi olunca gideym bi ağlıym diye düşündüm ama ağlayamadım iyice duygusuz yaptı bu beklemek sanırım beni:) Şimdi çıkıyorum dışarı flan cıkıcam akşama görüşmek üzere bensiz çok kaynatmayın öpüyorum hepinizi

Kızlar hepinize günaydın. Gülşencim dün girdim bi kaç okudum yazdıklarınızı ama çok yorgundum bide kuzenım bizdeydi onunla vakit geçirmek istemedim sitede takılamadım.Dün askerim çarşı iznine çıktı,netten her ne kadar donup kapanıp dursa da görüşme fırsatımız oldu.Gözlerinin altında resmen yeni bi organ türemiş uykusuzluktan:D Ama görmek iyi geldi.He bide fün bu yeni çıkan DAĞ filmine gittim,asker filmi olunca gideym bi ağlıym diye düşündüm ama ağlayamadım iyice duygusuz yaptı bu beklemek sanırım beni:) Şimdi çıkıyorum dışarı flan cıkıcam akşama görüşmek üzere bensiz çok kaynatmayın öpüyorum hepinizi

Ne güzel canım askerinle görüşmüşsün:16:
Akşam görüşürüz öptüm:54:

gülşen canım pazar günleride çalışıyomusun

Hayır canım cumartesi ve pazar çalışmıyorum:9:
Siz beni burada görünce sevgilimle görüşmediğimi düşünüyorsunuz değil mi dün aklıma geldi:9::9:
Dün sana cevaplarımı cep telefonumdan yazıyordum.Yarim yanımdaydı yani
Hergün görüştük görüşmediğimiz gün yok geldiğinden beri akşam eve geç giriyorum size bakıyorum uykum gelene kadar hem sizle hem sevgilimle mesajlaşıyorum:9:Yani görüşüyorum hem sizle hem onla:9::9:

Back
X