nasılsın tatlım
iyiyim canım benim sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın tatlım
Günaydın Cerencim
Nasılsın?
iyiyim canım benim sen nasılsın
cok sükür kızlar bugün sabah 7bucuk suları askımın sesine uyanmanın mutlulugunu yasıyorumm
sizler nasılsınız
Günaydın kızlar. Ziyarete gidemedim of ya![]()
Evet canım ya ama gidemedimaskerinin yanınamı gidicektin cnm
Annem sorun çıkardı canım ya haftaya gidersin falan dedi bende mecbur gidemedimNeden canım????
cok sükür kızlar bugün sabah 7bucuk suları askımın sesine uyanmanın mutlulugunu yasıyorumm
sizler nasılsınız
Evet canım ya ama gidemedim![]()
Annem sorun çıkardı canım ya haftaya gidersin falan dedi bende mecbur gidemedim![]()
ohh ne guzel canım sabah öle uyanmak çok güzel oluo:)
o beni uykuluyken devamlı arardı özlemis askerdeykende aramak istemis cnm bnm yaa :)
yaaa bu safakda say say bitmiyo ne tuhafmıs yaa![]()
canım şimdiden bitmıo die düşünürsek ohoo :)
yemin törenine kaldı 19 gün![]()
İnşallah canım ya bakalıminşallah haftaya gidersin canım
Ne güzel canım ya :) bu şafaklar bitcek mii yaa off offo beni uykuluyken devamlı arardı özlemis askerdeykende aramak istemis cnm bnm yaa :)
yaaa bu safakda say say bitmiyo ne tuhafmıs yaa![]()
Evet canım ya ama gidemedim![]()
Annem sorun çıkardı canım ya haftaya gidersin falan dedi bende mecbur gidemedim![]()
yemin törenine kaldı 19 gün![]()
Merveeee![]()
Kızlar hepinize günaydın. Gülşencim dün girdim bi kaç okudum yazdıklarınızı ama çok yorgundum bide kuzenım bizdeydi onunla vakit geçirmek istemedim sitede takılamadım.Dün askerim çarşı iznine çıktı,netten her ne kadar donup kapanıp dursa da görüşme fırsatımız oldu.Gözlerinin altında resmen yeni bi organ türemiş uykusuzluktanAma görmek iyi geldi.He bide fün bu yeni çıkan DAĞ filmine gittim,asker filmi olunca gideym bi ağlıym diye düşündüm ama ağlayamadım iyice duygusuz yaptı bu beklemek sanırım beni:) Şimdi çıkıyorum dışarı flan cıkıcam akşama görüşmek üzere bensiz çok kaynatmayın öpüyorum hepinizi
gülşen canım pazar günleride çalışıyomusun