canım yüzüğü sordunmu sen
sabah aradı 10 dk konuştum bide unuttum desem ne dersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yüzüğü sordunmu sen
sabah aradı 10 dk konuştum bide unuttum desem ne dersin![]()
gülerim wallaçünkü bende aynıyım
![]()
dur aksam gene arıycak o zaman unutmıycam kesin söyliycem bu sefer![]()
tamam canım : ) : ) canım bu arada yemın torenıne gıtmene aılen nasıl ızın verdı yanı nasıl ızın aldın :)
babamla konusmadım acıkcası biz babamla pek anlasamıyoruz konussakta bi yere varamıyoruz anneme actım konuyu alıstırdım biraz gidicem düsüncesine babanla git konus dedi.. ben son bkac gün kala konusmayı dusunuyorum biraz cinstir hayır yok falan diycek ama yapıcak bisey yok biliyo dediğimin olucagını inatlasıyorum.. yani insallah uzlasabiliriz onunla..
ben babama mektup yazdım babacıgım sen bu satırları okurken ben odamda heyecandan tir tir titriyo olacagım die basladımsonra gidebilirmiyim canım babam senı cok sevıyorum sozunden cıkmıcam ne ıstersen yapıcam yeterkı ızın ver felan :):) baya çabaladım sonunada ilk göz ağrın biricik kızın yazdım kardesıme verdım goturdu okuyunca cok guldu ama dırek kafayımı yedın dedı sonra zor guc ıkna oldu :)
bak güzelmis bu bendemi öyle yapsam acaba :) para biriktirmeye calısıyorum insallah son güne kadar iyi bi para olur elimde :/
ewet parada önemli biz görümcemle bırlıkte otobusle gıttık otobus bıletımızı felan hep kayınbabam aldı ama bız kalmadık aldık döndük yani ben pek bi para harcamadım sizin kalma işiniz oldugu ıcın para gereklı olabılır
Aramıza hoşgeldin fıstığım geçiyorr geçiyyor:)Ben de asker uğurladım henüz 8. günü ama gercekten cok zor sanki 1 yılı gecmiş gibi geliyo![]()
Ben tam 456 adet çizgi çektim her gece yatağa girmeden karalıyorum çokk mutlu oluyorum ,o anki mutlulugum paha biçilemezz:)ben bazen oturuyorum safak kartımın basına hayal kuruyorum Allahım bi gün uyansamkı hepsı dolmus :)
Aramıza hoşgeldin fıstığım geçiyorr geçiyyor:)
Ben tam 456 adet çizgi çektim her gece yatağa girmeden karalıyorum çokk mutlu oluyorum ,o anki mutlulugum paha biçilemezz:)
Yarenler napıyonz beaa:) bende kır düğünü istiyorum ama benim sevdiceğim tam bir deniz manyağı olduğu için artık denz kenarı mı olur yoksa yatımızda gemimzde öyle bişeyler düşüncez artık
Gülşencm 35 numara nedir benim boy 1-73 ayak desen 40 numara ben asla topuklu giyemem hem Gülşahnda dediği gibi hiiiiç oturmıcam düğünmde çokta güzel oynarım zateeen o yzden converse forever:)
kızlarrr nasılsınız?neler kaynattığınızı okuyamıyorum zamanım yokoff şu sınavlarım bir bitsin yarın son çok şükür sonra sizinleyim hep
öpüyorum hepinizi..kızlar dua edin yaa yarınki sınavdan çok korkuyorumsorunsuz bi şekilde onuda atlatayım
kızlarrr nasılsınız?neler kaynattığınızı okuyamıyorum zamanım yokoff şu sınavlarım bir bitsin yarın son çok şükür sonra sizinleyim hep
öpüyorum hepinizi..kızlar dua edin yaa yarınki sınavdan çok korkuyorumsorunsuz bi şekilde onuda atlatayım
Daha cok yeniyim burda evet sevdim birlikte safak sayıcaz ne güzel :) yorum atmayı bile yeni ögrendim.. Ayın 22sinde gitti o da işte, iskenderun denizcilik er eğitim alay komutanlığında acemiliği..
İskenderun muuuuuu???????
evet iskenderun :)
Çak bi beşlik o zman benimkide İskenderunda:)
O zaman ne diyoruuz , gemilerde taliim var bahriyeli yariim varr)