aynen dolgu topuk iyi aslında sevdiğinle boylarınız nasıl cnm
Ben büyük olasılıkla topuklu yaptırıcam. Çünkü istediğim gibi dolgu topuklu bulabilceğimi sanmıyorum aramızda 20 cm var.Ve benim ayak numaram 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen dolgu topuk iyi aslında sevdiğinle boylarınız nasıl cnm
Ben büyük olasılıkla topuklu yaptırıcam. Çünkü istediğim gibi dolgu topuklu bulabilceğimi sanmıyorum aramızda 20 cm var.Ve benim ayak numaram 35![]()
anaam yeriim :) 35 zor her yerdede bulunmaz kuzenim var oda sorun yasıyo ordan biliyorum büyük sehirde oturyosan yasadın
Ben de asker uğurladım henüz 8. günü ama gercekten cok zor sanki 1 yılı gecmiş gibi geliyo![]()
Ben de asker uğurladım henüz 8. günü ama gercekten cok zor sanki 1 yılı gecmiş gibi geliyo![]()
gülşencim şafak:44850ler bitti cok sükürr mtlu oluyorum 10 'ar 10'ar atlayınca:))
gülşencim şafak:44850ler bitti cok sükürr mtlu oluyorum 10 'ar 10'ar atlayınca:))
Canım her gecen gün daha çok mutlu olucaksın.300 lere düşünce ayrı bir mutluluk yaşıycaksın.Biz şuan 300 lerden kurtulmaya çalışıyoruz.200 lerde mutlu olucaz.Daha sonra 100 ler öyle öyle biticek allahın izniyle.Yarın 100 gün olucak askerde geçirdiğimiz
kızlar yaa şu sureklı çıkan brezılya fonu reklamndan nasıl kurtulabılırım sızdede cıkıomu her sayfa acmanızda
Canım her gecen gün daha çok mutlu olucaksın.300 lere düşünce ayrı bir mutluluk yaşıycaksın.Biz şuan 300 lerden kurtulmaya çalışıyoruz.200 lerde mutlu olucaz.Daha sonra 100 ler öyle öyle biticek allahın izniyle.Yarın 100 gün olucak askerde geçirdiğimiz
vallahi yatagımın basına pano astım kagıda hergün bi cizik atıyorum cok hos oluyo :)
allah kavuştursun
vallahi yatagımın basına pano astım kagıda hergün bi cizik atıyorum cok hos oluyo :)
ben bazen oturuyorum safak kartımın basına hayal kuruyorum Allahım bi gün uyansamkı hepsı dolmus :)
ben bazen oturuyorum safak kartımın basına hayal kuruyorum Allahım bi gün uyansamkı hepsı dolmus :)
:)
bugün silahlar dagıtılıyomus bizimkilere kıyamam yaaa nasıl tasıycak o agır seyi kücück boyu var ztn :)))))