Sen neler yapıyorsun canım?
Düğün tarhi sizin belli mi
tarıhı daha almadık canım kasımda gelıcek Allah ızın verırse yazada düğün :) bende ev aksesuarlarına bakıodum ınternetten şöle değişik renkli cıvıl cıvıl aksesuar bulamıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen neler yapıyorsun canım?
Düğün tarhi sizin belli mi
tarıhı daha almadık canım kasımda gelıcek Allah ızın verırse yazada düğün :) bende ev aksesuarlarına bakıodum ınternetten şöle değişik renkli cıvıl cıvıl aksesuar bulamıyorum :)
Canım aklında olsun internet sitelerinde bazen çok güzel ürünler ve indirimler oluyor![]()
hergün bakıyorum canım bide evde hem uğraşacak hemde kendım yapabılecegım seyler varmı dıye bakıom :)
hergün bakıyorum canım bide evde hem uğraşacak hemde kendım yapabılecegım seyler varmı dıye bakıom :)
Ceyiz alışverişleri seçimi falan çok uğraştırıcı
ewet canım ya bide annemle çok ters düşüyoruz ben aman evinde şuda var buda var desinler die ev kurmak ıstemıyorum böyle heryerde resımlerımız olsun renklı renklı olsun çok kalabalık olmayan ıkımızınde rahat edıcegımız eğlenecegımız bı ev olsun ıstıyorum :) bende habire çerçeve biblo süs eşyası alıom :)
Bencede kendi istediğin ve zevkine göre döşe başkalarını takma annen bile olsa çünkü o evde sen yaşıyacaksınAnnem bana henüz çeyizlik aldırmıyor çünkü daha sonra modası geçiyor ben begenmiyorum evlenmeme yakın hepsiini alıcam mecbur
aslında düğüne kadar benımkılerınde modası gecebılırde ıste ınsan bı alınca heveslenıo :)
Ay ya ben ne biçim bir kızım
Bir süre sonra sıkılıyorum.
Düğün bile istemiyordum.Yarimin ailesi çok istiyor mecbur yapıcaz artık
ay yok kız ben düğün istiyorum bide allah nasip ederse düğünümde çok fena oynucam hiç oturmayı düşünmüom :)
Düğün falan ben hiç sevmem.Gelinlik severim.Kır düğünü istiyorum allah nasip ederse.Çok istediler diye kabul ettim üzülmesinler diye yoksa nikah yapar evimde rahat rahat oturur balayına giderdim
Oh döktür canımmm![]()
:):) walla aslında senınkıde super düşünceeee :)
nee güzel ama kırda topuklu ayakkabı felan giyme convers giy :)
Bende maalesef boy yok canım mecburen dolgu topuklu giyicem ince topukluyla yürüyemem zaten o kadar becerikli dğilim![]()
:)) bende hiç topukluda becerıklı degılım bazen gıyıp kosu bandında denemeler yapmayı dusunuom :)
kızlarr biri kır dügünümü dediii :) o benim hayalim cok istiyorumm:)
Evet evet ben dedim![]()