92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben inanmıyorum o denilene

bende inanmıyorum acıkcası her yıl bi tarih cıkarıyolarda hicbisey olmuyo.. konuusunu acmıslarda dün bi göz gezdiriyim dedim konuya insanlar neler neler yazmıs ya görmen lazım gülsen:) yok mum alalım simdiden fln.. yok neymis aydında şirince de kıyamet kopmuycakmıs hrkes oraya akın etmis

Saçma sapan bir söylem kıyamet kopcaksa her yerde kopucak.Orada burada kopmıycak mı var hay allahım.Bencede çok saçma kıyametin ne zaman kpucağı gün olarak insanların bileceğini sanmıyorum.Bilsek düşünsene neler neler yapardık.En basitinden ben sevgilimi geri askere göndermezdim

aynen öyle kızlar bitek Allah bilir ne zaman kıyamet kopacağınıda geçen gün bi yazı okumuştum baya bi etkilendim. kimi bilim adamaları 21 aralıkta dünyanın ve diğer gezegenlerin sıfır hattından geçeceğini söylüyolar ve budurumda çok kötü şeyler ortaya çıkıyo bütün gün kafamı bu kurcalamıştı gecede Eskişehirde elektrikler gitti ardından deprem oldu ogünüm baya bi tırsarak geçmişti

evet canım
Bu arada senin yarin muştaydı değil mi bizim çarşımız yok ama sanırım karakolda olduğu için sizin merkezdeydi

evet canım şimdilik merkezdeyiz biz daha. normalde bizimde yoktu ama 3kişiyi çıkarmışlar bugün çarşıya güzel bi süpriz oldu valla:) olsun senin yarin 25 gün boyunca yanında en güzelide bu

evet canım şimdilik merkezdeyiz biz daha. normalde bizimde yoktu ama 3kişiyi çıkarmışlar bugün çarşıya güzel bi süpriz oldu valla:) olsun senin yarin 25 gün boyunca yanında en güzelide bu

Evet canım allah herkese çarşı izni versin ben çok istiyorum telefondanda görebilirim o sorun değilde askerler için sıkıntıda hep aynı yeri ve aynı kişileri gördüğü için
Benim yarim karakola giderken canım hep merkeze geliyor.Orada duruyor 1 veya 2 hafta
Dün dedim bizim topikte bir muşta askeri olan daha var adı ne dedi bilmiyorum dedim senin adını söyledim gülmeye başladı askere giden güülşencim kızlar olmuyor kızın adından nereden bilcem diyor

hahaha:d ayy Gülşencimm bende erkek arkadaşıma demiştim sizi ama dediki onların birlikle bizim birlik farklı biz piyadedeyiz onlar jandarmada dururlar aşkım dedi

hahaha:d ayy Gülşencimm bende erkek arkadaşıma demiştim sizi ama dediki onların birlikle bizim birlik farklı biz piyadedeyiz onlar jandarmada dururlar aşkım dedi

Benimki canım zaten orada kalmadığı için orada resmen sadece yatıyor gibi bekliyor çünkü gitmeyi birliğini bilmiyorumBen dedim nişancıymış dediki bazılarını tanıyorum ama hepsini değil ismi ne dedi sonra ben senin ismini söyledim koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…