Ben inanmıyorum o denilene
bende inanmıyorum acıkcası her yıl bi tarih cıkarıyolarda hicbisey olmuyo.. konuusunu acmıslarda dün bi göz gezdiriyim dedim konuya insanlar neler neler yazmıs ya görmen lazım gülsen:) yok mum alalım simdiden fln.. yok neymis aydında şirince de kıyamet kopmuycakmıs hrkes oraya akın etmis
kızlarrrr nasılsınız çoookk mutluyum bugün:)
kızlarrrr nasılsınız çoookk mutluyum bugün:)
iyiyiz canım sen nasılsın ne bu mutluluğunun sebebi :)
Mutlu olmana sevindim canım.
Hayırdır ne oldu?
bende çok iyiym canım.yarim bugün çarşı iznine çıkmış ayy kendi numarasından arayınca önce bi şok oldum28gün sonra ilkdefa yüzünü gördüm oyüzden
bende çok iyiym canım.yarim bugün çarşı iznine çıkmış ayy kendi numarasından arayınca önce bi şok oldum28gün sonra ilkdefa yüzünü gördüm oyüzden
aaaa ne güzel canım yaa çok sevındım ne mutlu olmussundurr
saol canımm:) sen yarine kavuştun ben yüzünü gördümikimizinde en mutlu güzel günleri olsa
evet canım
Bu arada senin yarin muştaydı değil mi bizim çarşımız yok ama sanırım karakolda olduğu için sizin merkezdeydi
evet canım şimdilik merkezdeyiz biz daha. normalde bizimde yoktu ama 3kişiyi çıkarmışlar bugün çarşıya güzel bi süpriz oldu valla:) olsun senin yarin 25 gün boyunca yanında en güzelide bu
Evet canım allah herkese çarşı izni versin ben çok istiyorum telefondanda görebilirim o sorun değilde askerler için sıkıntıda hep aynı yeri ve aynı kişileri gördüğü için
Benim yarim karakola giderken canım hep merkeze geliyor.Orada duruyor 1 veya 2 hafta
Dün dedim bizim topikte bir muşta askeri olan daha var adı ne dedi bilmiyorum dedim senin adını söyledim gülmeye başladı askere giden güülşencim kızlar olmuyor kızın adından nereden bilcem diyor
hahaha:d ayy Gülşencimmbende erkek arkadaşıma demiştim sizi ama dediki onların birlikle bizim birlik farklı biz piyadedeyiz onlar jandarmada dururlar aşkım dedi
canımmm :) : ) : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?