92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yemin töreninden 1 ay sonra 7 gün yanına gelecek canım dağıtım izni var

yemin töreni olcak 1 bucuk ay sonra falanda o gelicek cnm biliyorum :/ yokluguna alısmaya calısıyorum bugün tam 1 hafta oldu yeni yeni hissetmeye baslıyorum bu sehirde onun eksikliğini :/

yemin töreni olcak 1 bucuk ay sonra falanda o gelicek cnm biliyorum :/ yokluguna alısmaya calısıyorum bugün tam 1 hafta oldu yeni yeni hissetmeye baslıyorum bu sehirde onun eksikliğini :/

canım ilk başta izin vermeleri çok iyi geliyor insana.İlk şafağını yemin törenine sonraki şafağınıda geleceği izne say.Ben öyle yapmıştım.İlk günden bana dokunmuştu.1 veya 2 hafta insan kötü oluyor tam alışıyorsun yemin törenine gidiyorsun sonra bıraktığında yine yıkım yaşıyorsun.İlk aylar zor geçiyor ama zamanla alışıyorsun.Bırakmak her seferinde daha zorlaşıyor en azından benim için öyle

haklısın canım yemın torenınden sonra gönderirken daha perişan oldum ben öyle zoruna gidiyoki göndermek

zaten 21 aralıkta dünyanın sonu geliyor diyorlarr her türlü kavusucam heralde askımla :) kopsada kopmasada ya yemin töreninde ya kıyamette:)

zaten 21 aralıkta dünyanın sonu geliyor diyorlarr her türlü kavusucam heralde askımla :) kopsada kopmasada ya yemin töreninde ya kıyamette:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…