Canım çalıştığım için 5 ten sonra anca görüşebiliyorum.Onunda hastahane işlerini daha halletmesi gerek
Bütün bi aksamıını gecir o zaman buradaki herkes senin yerinde olmayı cok isterdi eminim kıskanmıyorum gercekten ah
Bütün bi aksamıını gecir o zaman buradaki herkes senin yerinde olmayı cok isterdi eminim kıskanmıyorum gercekten ah
Canım benim seninki izne geldiğinde benimki askerde olacakBu işler sırayla
Bu yumurtadan çıktı görüşme olayı bayılıp burnunu kırınca
saka yapıyorum sekerim valla bak imreniyorum sadece :)
Biliyorum tatlım
İnşallah sende yemin töreninde görüşceksin ne zaman yemin törenin?
21 Aralıkta:/ ama yalnızca 2 gün yanımda olabilcek acemisi uzun onun 75 gün
21 Aralıkta:/ ama yalnızca 2 gün yanımda olabilcek acemisi uzun onun 75 gün
Yemin töreninden 1 ay sonra 7 gün yanına gelecek canım dağıtım izni var
ama varya yemin töreni ilaç gibi geliyo insana bide biz direk sivasa gelmedik burdurdan ankaraya gittik gezdik baya eğlendik öle sivasa geldik daha eğlenceli olmuştu
ne güzel canım bende yemin törenini 4 gözle bekliyorum günaydn bu arada nasılsın
yemin töreni olcak 1 bucuk ay sonra falanda o gelicek cnm biliyorum :/ yokluguna alısmaya calısıyorum bugün tam 1 hafta oldu yeni yeni hissetmeye baslıyorum bu sehirde onun eksikliğini :/
günaydın canım walla iyi değilim galıba öle nefesim daralıoki içimde bi sıkıntı var gibi nefes alamaıyorum resmen siz nasılsınız
canım ilk başta izin vermeleri çok iyi geliyor insana.İlk şafağını yemin törenine sonraki şafağınıda geleceği izne say.Ben öyle yapmıştım.İlk günden bana dokunmuştu.1 veya 2 hafta insan kötü oluyor tam alışıyorsun yemin törenine gidiyorsun sonra bıraktığında yine yıkım yaşıyorsun.İlk aylar zor geçiyor ama zamanla alışıyorsun.Bırakmak her seferinde daha zorlaşıyor en azından benim için öyle
konustum canım ama nıeyse bı kotu hıssedıom kendımı zaten sureklı ediom canım :)
günaydın canım walla iyi değilim galıba öle nefesim daralıoki içimde bi sıkıntı var gibi nefes alamaıyorum resmen siz nasılsınız
canım ilk başta izin vermeleri çok iyi geliyor insana.İlk şafağını yemin törenine sonraki şafağınıda geleceği izne say.Ben öyle yapmıştım.İlk günden bana dokunmuştu.1 veya 2 hafta insan kötü oluyor tam alışıyorsun yemin törenine gidiyorsun sonra bıraktığında yine yıkım yaşıyorsun.İlk aylar zor geçiyor ama zamanla alışıyorsun.Bırakmak her seferinde daha zorlaşıyor en azından benim için öyle
zaten 21 aralıkta dünyanın sonu geliyor diyorlarr her türlü kavusucam heralde askımla :) kopsada kopmasada ya yemin töreninde ya kıyamette:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?